Asgari Ödeme

Asgari Ödeme

Son dakika asgari ödeme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan asgari ödeme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını asgari ödeme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asgari Ödeme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asgari ödeme gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.218 asgari ödeme haberi bulunmuştur. Tüm asgari ödeme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ödeme tarihi öne çekildi! Paralar banka hesaplarına aktarılıyor
Ödeme tarihi öne çekildi! Paralar banka hesaplarına aktarılıyor Binlerce kişi bekliyordu. Ödemeler başlıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evlerinde bakılan tam bağımlı vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla her ay yatırılan Evde Bakım Yardımı ödemelerini Ramazan Bayramı dolayısıyla öne çekerek yarın toplam 4,2 milyar TL ödeme yapacaklarını bildirdi.
7.04.2024 Ekonomi
Kredi kartı kullananlara faiz uyarısı! Asgari ödeme sarmalının maliyeti arttı
Kredi kartı kullananlara faiz uyarısı! Asgari ödeme sarmalının maliyeti arttı Kredi kartı harcamalarını frenlemek için peş peşe düzenlemeler geliyor. Mart başında nakit avans limiti 12’den 3’e indirilmiş, ardından nakit avans kullanımı ile kredili mevduat hesabından (KMH) para çekiminde aylık yüzde 4.42 olan faiz yüzde 5’e yükseltilmişti. Öte yandan kredi kartı kullanan pek çok tüketici kredi kartlarının asgari ödeme tutarını ödeyerek kalan borcu bir sonraki aya bırakıyor. Bu durum ise asgari ödeme sarmalına dönüşüyor ve banka müşterisi için içinden çıkılamaz bir hal alabiliyor.
7.04.2024 Ekonomi
Kredi kartı düzenlemesinde 180 derece değişiklik: Kimlerin limiti düşürülecek? O sektörde taksitlendirme kaldırılıyor!
Kredi kartı düzenlemesinde 180 derece değişiklik: Kimlerin limiti düşürülecek? O sektörde taksitlendirme kaldırılıyor! Kredi kartlarına yönelik düzenlemeyle ilgili detaylar netleşmeye başladı. Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'ın "Aralık ayında kredi kartı harcamalrında artış oldu, takipteyiz" açıklamasından sonra kredi kartlarına bazı kısıtlamaların getirileceği gündeme geldi. Vatandaşların kullanımında en önemli kaynaklardan olan kredi kartlarında limitler, asgari ödeme tutarları taksit uygulaması gibi kullanımda yaşanan kolaylıklarda 180 derece değişiklik olabilir.
26.02.2024 Ekonomi
Kredi kartı asgari ödeme oranı arttı mı? Kredi kartı asgari ödeme yüzde kaç 2024?
Kredi kartı asgari ödeme oranı arttı mı? Kredi kartı asgari ödeme yüzde kaç 2024? Kredi kartlarına ilişkin düzenle olacağı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan tarafından geçtiğimiz haftalarda açıklamıştı. Kredi kartı kullanıcıları düzenleme ile nelerin değişeceğini merak ederken kredi kartı asgari ödeme yüzde kaç 2024, kredi kartı asgari ödeme oranı arttı mı? Sorularına da yanıt aramaya başladı. Peki, kredi kartı asgari ödeme oranı nedir?
22.02.2024 Ekonomi
Kredi kartı kullananlar dikkat! Asgari ödeme tutarı, limit, taksit hepsi değişiyor
Kredi kartı kullananlar dikkat! Asgari ödeme tutarı, limit, taksit hepsi değişiyor Kredi kartı kullananlar dikkat! Asgari ödeme tutarı, limit, taksit hepsi değişiyor. Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan kredi kartlarına yönelik faiz, taksit ve kart limitlerinin sınırlanabileceği sinyalini vermişti. Kredi kartlarına ilişkin nasıl bir değişiklik yapılacak? Kredi kartlarına düzenleme geliyor! Taksitler kalkar mı, kart limitleri düşürülür mü? İşte yanıtı.
21.02.2024 Ekonomi
Apple'a  500 milyon euroluk Spotify cezası!
Apple'a 500 milyon euroluk Spotify cezası! Müzik uygulaması Spotify'in başvurusu üzerine Avrupa Birliği, Apple'a rekabet kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 500 milyon euro ceza verdi.
19.02.2024 Ekonomi
Kredi kartı kullanımında bir dönem kapanıyor! Tamamen değişiyor: Kart limiti, taksit imkanı, asgari ödeme tutarı...
Kredi kartı kullanımında bir dönem kapanıyor! Tamamen değişiyor: Kart limiti, taksit imkanı, asgari ödeme tutarı... Kredi kartı kullanan herkesi kapsıyor. Bankalar harekete geçiyor. Kredi kartı kullanımında bir dönem kapanıyor. Kredi kartı asgari ödeme tutarı artacak mı? Sadece ülkemizde uygulanan taksit imkanı devam edecek mi? Kredi kartı faizlerinde değişiklik olacak mı? Kredi kartı kullanım hacminin her geçen gün arttığı göz önünde bulundurulursa toplumun büyük kesimini yakından ilgilendiren değişiklikler ile ilgili detaylar haberimizde
19.02.2024 Ekonomi
Kredi kartı kullanımında yeni dönem başlıyor! Asgari ödeme tutarı, taksit imkanı ve faiz oranları ile ilgili detaylar belli oldu
Kredi kartı kullanımında yeni dönem başlıyor! Asgari ödeme tutarı, taksit imkanı ve faiz oranları ile ilgili detaylar belli oldu Kredi kartı kullanan herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Bankalar harekete geçiyor. Kredi kartı kullanımında bir dönem kapanıyor. Kredi kartı asgari ödeme tutarı artacak mı? Sadece ülkemizde uygulanan taksit imkanı devam edecek mi? Kredi kartı faizlerinde değişiklik olacak mı? Kredi kartı kullanım hacminin her geçen gün arttığı göz önünde bulundurulursa toplumun büyük kesimini yakından ilgilendiren değişiklikler ile ilgili detaylar haberimizde
19.02.2024 Ekonomi
Kredi kartı olanlar dikkat! Paralar banka hesabına iade ediliyor
Kredi kartı olanlar dikkat! Paralar banka hesabına iade ediliyor Kredi kartı kullanan herkesi yakından ilgilendiriyor. Kart kullanım hacmi her geçen gün artarken pek çok tüketici kredi kartı ve banka kartı ile alışveriş yaparken para iadesini alıp alamayacağını merak ediyor. Teslim edilmeyen ürünler için para iadesi nasıl yapılıyor? İşte merak edilen detaylar...
14.02.2024 Ekonomi
Kredi kartı kullananlar dikkat! Tamamen değişiyor: Limit, taksit sayısı, faiz oranları
Kredi kartı kullananlar dikkat! Tamamen değişiyor: Limit, taksit sayısı, faiz oranları Kredi kartı kullanan herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Kredi kartlarına sınırlama getirilecek mi? Merkez Bankası, kredi kartlarına taksit ve kart limitleri konusunda yeni düzenleme sinyali verdi. Uzman ekonomist Prof. Dr. Abdulkadir Develi ise CNN Türk yayınında kredi kartlarına Merkez Bankası tarafından getirilebilecek olası düzenlemeleri yorumladı. Develi, lüks tüketim ürünlerine taksit sınırlaması getirilebileceğini belirtti. İşte kredi kartı kullanan tüm tüketicileri yakından ilgilendiren değişikliklerin detayları...
12.02.2024 Ekonomi
Kredi kartı kullananlar dikkat! Ödeme yapmadan bir kez daha düşünün, kritik süre açıklandı
Kredi kartı kullananlar dikkat! Ödeme yapmadan bir kez daha düşünün, kritik süre açıklandı Kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiren uyarı! Pek çok kişi şikayetçiydi, nefes aldıran çözüm tavsiyesi geldi. Kartın özelliğine ve bankaya göre değişse de kart aidatı ücretleri 600 lirayı aşıyor. Ekstreyi kontrol eden bu yüksek tutarları görenler şok oluyor, kontrol etmeyen ise farkında olmadan aidat ücretini ödüyor. Bu durumundan kurtulmak ise mümkün. Kimsenin bilmediği 180 gün detayı ortaya çıktı. Peki kredi kartı borcu öderken bir de aidat sorunu ile karşı karşıya kalmamak için ne yapılmalı? İşte detaylar...
5.02.2024 Ekonomi
Kredi kartı kullananlar için kritik uyarı: Asgari ödeme tuzağına dikkat!
Kredi kartı kullananlar için kritik uyarı: Asgari ödeme tuzağına dikkat! Kredi kartı kullanan herkesi yakından ilgilendiriyor. Kart kullanım hacmi her geçen gün artarken pek çok tüketici kredi kartlarının asgari ödeme tutarını ödeyerek kalan borcu bir sonraki aya bırakıyor. TUKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez kredi ve kredi kartı kullanalar için önemli uyarılarda bulundu.
1.02.2024 Ekonomi
Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu
Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Ocak ayında markette fiyatı en fazla artan ürün yüzde 34,7 ile yeşil fasulye oldu. Yeşil fasulyedeki artışı yüzde 29,8 ile salatalık, yüzde 28,4 ile ıspanak, yüzde 22,9 ile pırasa takip etti” dedi.
1.02.2024 Ekonomi
Ekmek fiyatlarına zam geldi! Bugünden itibaren geçerli
Ekmek fiyatlarına zam geldi! Bugünden itibaren geçerli İzmir Ticaret Odası (İZTO) üyesi fırınlarda 200 gram ekmeğin 220 grama, 7 lira olan fiyatının da 9 liraya çıkarılmasına karar verildi. Yeni tarife, bugünden itibaren İZTO üyesi fırınlarda geçerli olacak.
1.02.2024 Ekonomi
Kredi kartı faizleriyle ilgili kritik uyarı! O parayı ödemek zorunda değilsiniz
Kredi kartı faizleriyle ilgili kritik uyarı! O parayı ödemek zorunda değilsiniz Kredi kartı faizleriyle ilgili milyonlarca vatandaşa uyarılar peş peşe geldi. Bankaların asgari ödeme miktarı içinde haksız faiz uyguladığını vurgulayan TÜKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez vatandaşa kritik uyarılarda bulundu.
12.09.2023 Ekonomi
Kredi kartı taksitleriyle ilgili flaş detay
Kredi kartı taksitleriyle ilgili flaş detay Kredi kartlarında yeni dönem başlıyor. OVP’de “Kredi kartı kullanımı parasal istikrarı etkilemeyecek ve tüketim talebini dengeleyecek şekilde uluslararası standartlarda yeniden düzenlenecektir” ifadeleri kullanılmıştı. Ekonomistlere göre; kredi kartı kullanımını sınırlamaya dönük yapılacak düzenlemeler arasında ilk sırada taksit sayılarını düşürülmesi maddesi yer alıyor.
8.09.2023 Ekonomi
Kredi kartı kullanalar için kritik 'asgari tutar' uyarısı!
Kredi kartı kullanalar için kritik 'asgari tutar' uyarısı! Kredi kartı kullanan milyonlarca tüketici için geçerli. Pek çok kişi ekstresinin sadece asgari ödeme tutarını ödüyor. Ancak bu durum faiz yükünün katlanmasına neden oluyor. İşte kredi kartı kullanalar için hayatı öneriler...
31.03.2023 Ekonomi
Kredi kartı borcu olan ve kart kullanan herkesi kapsıyor! Büyük avantaj sağlıyor
Kredi kartı borcu olan ve kart kullanan herkesi kapsıyor! Büyük avantaj sağlıyor Kredi kartı borcu olan, kredi kartı kullanan ya da kart kullanmayı düşünen herkesi yakından ilgilendiriyor. Zorda kalındığında ya da gelirlerin yeterli olmadığı durumda çoğu kişinin imdadına kredi kartı yetişiyor. Kartlar çoğu zaman kişilere büyük ölçüde kolaylık sağlasa da, yönetme kısmında problem yaşandığı takdirde, ileride taksitler adeta bir borç dağına dönebiliyor. Vatandaşlar kara kara borcunu kapatmanın yollarını arıyor. Peki kredi kartı borcunu kapatmak için kredi çekmek doğru mu? Karttaki borcu kapatmak için, başka bir karttan nakit avans çekmek mantıklı mı? Kredi kartı borcunun devamlı olarak asgari tutarını ödeyerek borcun tamamından kurtulmak mümkün olur mu? Uzman isim kart borçlarına ilişkin çok kritik detaylara yer verdi...
25.10.2022 Ekonomi
Asgari ücret ile çalışanlar dikkat! Emsal ücret tespiti yapılıyor
Asgari ücret ile çalışanlar dikkat! Emsal ücret tespiti yapılıyor Yargıtay asgari ücretle çalışanları yakından ilgilendiren bir karara imza attı. Kararda, "Uzun yıllar boyunca aynı işyerinde asgari ücretle çalışmaya devam edilmesi hayatın olağan akışına aykırıdır." denildi. Kararı değerlendiren uzmanlar, benzer şekilde uzun yıllar asgari ücretle çalışmaya devam edenler için dikkat çeken uyarılarda bulundu.
12.10.2022 Çalışma Hayatı
Memur maaşları, emekli aylık ve ikramiyeleri kapsıyor! Maaşlara zam geliyor, kabul edildi!
Memur maaşları, emekli aylık ve ikramiyeleri kapsıyor! Maaşlara zam geliyor, kabul edildi! Emekli, memur milyonları kapsıyor. Müjdeli haber geldi. Memur maaşları, emekli aylık ve ikramiyeleri ile ilgili son dakika gelişmesi. Oran belli oldu. Milyonlarca kişinin maaşında büyük artış yaşanacak. AK Parti tarafından 3600 ek gösterge ve öğrenci affını da içeren 57 maddelik yasa teklifini TBMM’de kabul edildi. 3600 ek gösterge düzenlemesi 5 milyon 300 bin memur ve emeklisini kapsayacak. 3600 ek gösterge düzenlemesi sonrasında emekli ikramiyelerinde 50 bin liraya varan artış görülecek. Emekli aylığı da belli bir oranda yükselecek. Peki kimin maaşı ne kadar artacak? İşte son dakika haberinin detayları...
22.09.2022 Emekli
Yıllık kazancı 300 bin lira, kilosunu internetten 150 liraya satıyor! Çay bahçesine dikti ve...
Yıllık kazancı 300 bin lira, kilosunu internetten 150 liraya satıyor! Çay bahçesine dikti ve... Çay bahçesine mavi yemiş dikti, yılda 300 bin TL kazanıyor! Kilosu sanayi tesislerine 50-60 TL, internetten ise kilosu 100-150 TL’ye satıyor, paraya para demiyor. Trabzon'un Of ilçesinde 4 dönümlük arazisine çay bitkisi yerine mavi yemiş diken Fatih Aktaş, “Mavi yemiş çaya göre daha karlı ama daha fazla iş gücü gerektiren bir iş” dedi.
4.08.2022 Ekonomi
Kredi kartı borcu olan herkes için geçerli! Asgari ödeme tutarı ve...
Kredi kartı borcu olan herkes için geçerli! Asgari ödeme tutarı ve... Kredi kartı borcu olan herkesi kapsıyor. Günümüzde pek çok kişi kredi kartı kullanıyor ya da çeşitli ihtiyaçları için kredi çekiyor. Ancak finansal olarak doğru yapılmayan harcamalar, sonrasında kişilerin ödeme güçlüğü çekmesine yol açabiliyor. Bu nedenle vatandaşlar kendileri için en doğru finansal yönetimi bulmaya çalışıyor. Baz tüketiciler ise kredi borçlarının yalnızca asgarisini ödeyebiliyor. Kart ya da kredi borcunu kapatmak için yollar arayanlar ne yapacağını araştırıyor. Peki finansal açıdan rahat bir hayat yaşamak için neler yapılabilir? Kredi borcu olanlar ve ödeme ile ilgili sorun yaşayanlar nasıl bir yol izlemeli? Parayı doğru şekilde yönetmek için neler yapılabilir? İşte merak edilen sorular ve yanıtları...
4.08.2022 Ekonomi
2022 en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Temmuz ayı emekli maaşı alt sınırı!
2022 en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Temmuz ayı emekli maaşı alt sınırı! Emekli aylığı alt sınırı düzenlemesini de içeren ekonomiye ilişkin kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, 2022 en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Emekli aylığı alt sınırı ne kadar? İşte Temmuz ayı emekli maaşı alt sınırı…
5.07.2022 Emekli
Ek gösterge düzenlemesi ve öğrenci affında yeni gelişme! Meclis'te kabul edildi
Ek gösterge düzenlemesi ve öğrenci affında yeni gelişme! Meclis'te kabul edildi Ek gösterge, öğrenci affı ve emekli maaşlarının alt sınırını 3 bin 500 TL olarak belirlenmesini de içeren yasa teklifi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. 5’inci Yasama Yılını tamamlayan Meclis, 1 Ekim’e kadar tatile girdi.
1.07.2022 Ekonomi
Kredi kartı kullanan ve kredi çekecek herkes için geçerli! İki katına çıkıyor, en düşüğü...
Kredi kartı kullanan ve kredi çekecek herkes için geçerli! İki katına çıkıyor, en düşüğü... Kredi kartı sahibi ya da kullanmayı düşünen herkesi kapsıyor. En düşük 8 bin 506 TL... Vatandaşların çeşitli ihtiyaçlarını sağlamasında nakitten ziyade kredi kartı kullanımı, ülkemizde daha büyük rol oynuyor. Kartla yapılan harcamalar her geçen gün artıyor. Kredi kartı 'masum' şekilde kullanıldığında büyük kolaylık sağlıyor. Ancak burada bütçe disiplini sağlamak çok önemli. Sonradan küçük harcamaların sonucunda büyük borçlarla karşılaşmamak adına finansal planınızı doğru yapmak önemli. Kredi kartınızın kullanım özgürlüğü ise limitlerle sınırlı. Bankalar, çeşitli kriterleri dikkate alarak limiti belirliyor. Buradaki temel bakılan faktör de aslında gelir. Peki kredi kartında her isteyenin limiti yükselir mi? Gelirine göre kime kaç lira limit veriliyor? Kredi notu düşük olanlar nasıl kart alabilir? Asgari ücretliye ne kadar limitli kart verilir?
1.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Asgari Ödeme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asgari ödeme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.