Aranan

Aranan

Son dakika aranan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aranan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aranan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aranan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aranan gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.968 aranan haberi bulunmuştur. Tüm aranan haberleri aşağıda listelenmiştir.
16 yıldır kayıp olarak aranan kişinin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı
16 yıldır kayıp olarak aranan kişinin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı Gaziantep’te, 16 yıl önce kaybolan ve bir daha ulaşılamayan Erdal Öztürk’ün dini nikahlı eşi S.Y.’nin ailesi tarafından darbedilip lastik içinde yakılarak 6 metre derinliğe gömüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili gözaltına alınan öldürülen Öztürk'ün eski kayınbabası, 2 kayınbiraderi ve bacanağı tutuklandı.
18.05.2024 Gaziantep
Gaziantep'te suç örgütü lideri lüks villada yakalandı
Gaziantep'te suç örgütü lideri lüks villada yakalandı Gaziantep’te polis ekipleri tarafından suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçundan aranan örgüt lideri ile aranan 2 şahıs yakalandı.
17.05.2024 Gaziantep
Adana'da asayiş uygulaması: 9 ruhsatsız silah 44 aranan suçlu
Adana'da asayiş uygulaması: 9 ruhsatsız silah 44 aranan suçlu Adana’da bir haftada yapılan çalışmalarla 9 ruhsatsız silah ele geçirilirken aranan 44 kişi yakalandı.
16.05.2024 Adana
Aylardır kayıptı! Telefonunun en son sinyal verdiği yerde arandı
Aylardır kayıptı! Telefonunun en son sinyal verdiği yerde arandı Antalya'nın Serik ilçesinde 7 aydır kayıp olan işitme engelli Nihal Babayiğit, cep telefonunun en son sinyal verdiği bölgede, 100 polis ve kadavra köpeğiyle arama yapıldı. Sosyal medyadan Batman'da yaşayan işitme engelli Mehmet Basık'la tanıştıktan bir süre sonra kaybolduğu iddia edildi.
14.05.2024 Gündem
Adana'da polis hırsızlara göz açtırmıyor
Adana'da polis hırsızlara göz açtırmıyor Adana'da Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü, 05-11 Mayıs tarihleri arasında hakkında çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan 282 şahsın yakalandığını ve 36'sının tutuklandığını açıkladı.
14.05.2024 Adana
Kırmızı bültenle aranan suç örgütü elebaşı Yunanistan’da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan suç örgütü elebaşı Yunanistan’da yakalandı Adana Valiliği, "suç işlemek amacıyla örgüt kurma" suçundan kırmızı bültenle aranan suç örgütü elebaşı Ramazan Bayğara'nın Yunanistan'da yakalanıp Türkiye'ye iade edilmek üzere tutuklandığını açıkladı.
11.05.2024 Adana
62 suçtan aranan şüpheli, polislerin kapı attı
62 suçtan aranan şüpheli, polislerin kapı attı Adana’da 62 ayrı suçtan aranan Kaan Can K., evine operasyon düzenleyen polisi görünce dama çıkıp, atıl durumdaki tahta kapıyı ekibin üzerine attı. Gözaltına alınan Kaan Can K., tutuklandı.
9.05.2024 Adana
Suç makinesi polisten kaçamadı! Adliyeye sevk edildi
Suç makinesi polisten kaçamadı! Adliyeye sevk edildi Adana'da 60'ı dolandırıcılık, 1'i kasten yaralama, 1'i hırsızlık olmak üzere 62 ayrı suçtan aranan şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı.
9.05.2024 Adana
İŞKUR duyurdu! Bu meslekleri yapanlar işsiz kalmıyor! Kadroların yarısı boş, eleman bulunamıyor
İŞKUR duyurdu! Bu meslekleri yapanlar işsiz kalmıyor! Kadroların yarısı boş, eleman bulunamıyor Türkiye'de eleman açığı sorunu giderek büyüyor. İŞKUR'un verilerine göre sadece geçen ay açık 230 bini buldu. Gençlerin yoğun emek gerektiren işlere ilgisi giderek azalırken birçok sektörlerde ara eleman açığı büyüyor. Sanayi sektörünün yaşadığı istihdam krizi şimdi de hizmet sektörüne sıçradı. İŞKUR tek tek açıkladı. En çok aranan meslekler belli oldu.
9.05.2024 Çalışma Hayatı
Nuran Şahin bulundu mu, Müge Anlı’da aranan Nuran Şahin ve Gökmen Kaya öldü mü?
Nuran Şahin bulundu mu, Müge Anlı’da aranan Nuran Şahin ve Gökmen Kaya öldü mü? Antalya Gazipaşa'da yaşayan Nuran Şahin (52) yaklaşık 2 hafta önce evinden hastaneye gitmek üzere ayrıldı ve bir daha dönmedi. Ailenin yakınları Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Peki, Nuran Şahin bulundu mu?
7.05.2024 Yaşam
Ali Sukas kimdir, görevden alındı mı, Edanur Gezer olayı nedir?
Ali Sukas kimdir, görevden alındı mı, Edanur Gezer olayı nedir? İstanbul Küçükçekmece'deki sahil parkında yapılan kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki Edanur Gezer'in hayatını kaybetmesine ilişkin düzenlenen bilirkişi raporunda asli kusurlu bulunan ve yakalama kararıyla aranan İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas ifade vermek üzere avukatlarıyla birlikte Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi.
6.05.2024 Gündem
Çiftliğe operasyon yapıldı! Gardıroptan çok sayıda silah ve mühimmat çıktı
Çiftliğe operasyon yapıldı! Gardıroptan çok sayıda silah ve mühimmat çıktı Adana'nın Seyhan İlçesinde Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri cezaevinden firar edip, çiftlik evinde saklanan ‘uyuşturucu madde ticareti yapma’ suçundan kesinleşmiş 21 yıl 8 ay hapis cezasıyla aranan Sinan Ö. (32), ‘dolandırıcılık’ suçundan aranan kardeşi Muhammet Ö., kuzeni Serhat Ö. ve çiftliğin sahibi Mehmet G. ve 2 şüpheliyle birlikte düzenlenen baskınla yakalandığı açıklandı.
6.05.2024 Adana
Hıdırellez kutlama mesajları > Resimli, dualı, anlamlı Hıdırellez mesajları ve sözleri ile Hıdırellez dilekleri resimli mesajlar
Hıdırellez kutlama mesajları > Resimli, dualı, anlamlı Hıdırellez mesajları ve sözleri ile Hıdırellez dilekleri resimli mesajlar Hıdırellez mesajları 2024, günün anlam ve önemine istinaden aranan konu başlıklarından biri oldu. Dileklerin dilendiği Hıdırellez’de en güzel kısa ve değişik Hıdırellez günü mesajları paylaşılmak için sorgulanıyor. Her yıl 5-6 Mayıs'ta kutlanan "Hıdırellez", Anadolu, Orta Doğu, Irak, Suriye, Kırım, Azerbaycan ile Balkan ülkelerinde "bayram" olarak kutlanır. İşte bir araya getirdiğimiz birbirinden farklı resimli, dualı, anlamlı Hıdırellez mesajları ve sözleri…
4.05.2024 Gündem
Adana'da trafik uygulaması: 33 araç ve 11 motosiklet trafikten men edildi
Adana'da trafik uygulaması: 33 araç ve 11 motosiklet trafikten men edildi Adana’nın Kozan ilçesinde 33 araç ve 11 motosiklet trafikten men edildi.
29.04.2024 Yerel Haberler
Müşterilerinin altınlarını çalan kuyumcuya 20 yıl hapis cezası!
Müşterilerinin altınlarını çalan kuyumcuya 20 yıl hapis cezası! İndirim çadırında satacağını söylen Konya'nın Meram ilçesindeki Sarraflar Çarşısı’nda kuyumculuk yapan Musa Göksu, sevgilisiyle birlikte 30 kilo altını alıp İstanbul'a kaçtı. Gözaltına alınarak, Konya'ya getirilen çift ile iş yerinde satış temsilcisi olan Mehmet Ali Doğan, 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan tutuklandı.
29.04.2024 Gündem
Kastamonu'da taksici cinayeti! Cesedi ormanlık alanda bulundu
Kastamonu'da taksici cinayeti! Cesedi ormanlık alanda bulundu Kastamonu’da kayıp olarak aranan taksi şoförü Akif Eymür, ormanlık alanda ateşli silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.
25.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024 Gündem
DEAŞ için toplanan para MASAK'a yakalandı! İşte operasyonun ayrıntıları...
DEAŞ için toplanan para MASAK'a yakalandı! İşte operasyonun ayrıntıları... İstanbul merkezli 4 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-27' operasyonunda gözaltına alınan DEAŞ silahlı terör örgütü mensuplarıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
22.04.2024 Gündem
Adana'da 10 hükümlü jandarmadan kaçamadı! Hepsi yakalandı
Adana'da 10 hükümlü jandarmadan kaçamadı! Hepsi yakalandı Adana'da çeşitli suçlardan aranan 10 hükümlü jandarma ekiplerince yakalanarak cezaevine gönderildi.
21.04.2024 Adana
İNTERPOL tarafından aranan dolandırıcı İzmir'de yakalandı
İNTERPOL tarafından aranan dolandırıcı İzmir'de yakalandı INTERPOL tarafından mavi bültenle aranan Rusya vatandaşı dolandırıcı, İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde yakalandı.
18.04.2024 Gündem
Adana’da 54 ruhsatsız silah ele geçirildi, 373 kişi yakalandı! Tutuklandılar
Adana’da 54 ruhsatsız silah ele geçirildi, 373 kişi yakalandı! Tutuklandılar Adana’da polis ekipleri bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda 34 ruhsatsız tabanca, 9 ruhsatsız uzun namlulu tüfek ve 2 yarı otomatik tabanca ele geçirdi.
16.04.2024 Gündem
Adana'da asayiş uygulamasında 34 ruhsatsız tabanca ele geçirildi
Adana'da asayiş uygulamasında 34 ruhsatsız tabanca ele geçirildi Adana’da polis ekipleri bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda 34 ruhsatsız tabanca, 9 ruhsatsız uzun namlulu tüfek ve 2 yarı otomatik tabanca ele geçirdi.
16.04.2024 Adana
İstanbul'da 'Mahzen-27 operasyonu! Kırmızı bültenle aranan Nurlan Zharımbetov yakalandı
İstanbul'da 'Mahzen-27 operasyonu! Kırmızı bültenle aranan Nurlan Zharımbetov yakalandı İnterpol'ün kırmızı bültenle dolandırıcılık suçundan, sarı bültenle de 2 ayrı hırsızlık suçundan hakkında arama kararı çıkardığı Kazakistan uyruklu Nurlan Zharımbetov İstanbul’da düzenlenen ‘Mahzen-27’ operasyonuyla yakalandı.
16.04.2024 Gündem
İŞKUR tehlikeyi açıklayıp en fazla eleman aranan meslekleri sıraladı
İŞKUR tehlikeyi açıklayıp en fazla eleman aranan meslekleri sıraladı İŞKUR, yılın ilk çeyreğine ilişkin açık iş, yani işverenlerin ihtiyaç duyduğu işgücü verilerini açıkladı. Buna göre, ülke genelinde en fazla açık iş imalat sektöründe oldu. Sektörde 110 bin 468 eleman açığı varken, bunu 90 bini aşkın açık ile toptan ve perakende ticaret ve 25 bin 631 kişilik açık ile inşaat sektörü izledi. Tüm açık işlerin yüzde 68.5’ini bu üç sektör oluşturdu. Bu durumun, üretimdeki ara eleman krizini de gözler önüne serdiği belirtildi.
14.04.2024 Çalışma Hayatı
Balık tutarken göle düşmüştü! Arama çalışmaları sürüyor
Balık tutarken göle düşmüştü! Arama çalışmaları sürüyor Adana’nın Kozan ilçesinde dün gölete düşen Oktay Sarıtiken’i arama kurtarma çalışmaları sürüyor.
13.04.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Aranan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aranan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.