Araç muayene süresi ne zaman bitiyor? Araç muayene ücreti ne kadar, kredi kartıyla ödeniyor mu?
Araç muayene süresi ne zaman bitiyor? Araç muayene ücreti ne kadar, kredi kartıyla ödeniyor mu? 3 Nisan-3 Temmuz tarihleri arasında araç muayene süresi dolan ve muayenelerini 17 Ağustos tarihine kadar yaptıramayan araç sahiplerine Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından bir kez daha ek süre tanındı. TÜVTÜRK'ten yapılan açıklamada, muayenelerini yaptıramayan araçlara yönelik muayene erteleme sürecinin sadece 3 Nisan-3 Temmuz tarihleri arasındaki araçları kapsadığı belirtildi. Peki, Araç muayene süresi ne zaman bitiyor? Araç muayene ücreti ne kadar?
3.09.2020 Gündem
Araç muayene süreleri 30 Eylül'e kadar uzatıldı! 'Kapsama tarihi' uyarısı...
Araç muayene süreleri 30 Eylül'e kadar uzatıldı! 'Kapsama tarihi' uyarısı... Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından bir kez daha ek süre tanındı. Araç muayene süresi 3 Nisan-3 Temmuz tarihleri arasında dolan ve muayenelerini 17 Ağustos tarihine kadar yaptıramayan araç sahipleri, 30 Eylül'e kadar muayenelerini yaptırabilecek. TÜVTÜRK'ten yapılan açıklamada, muayenelerini yaptıramayan araçlara yönelik muayene erteleme sürecinin sadece 3 Nisan-3 Temmuz tarihleri arasındaki araçları kapsadığı belirtildi.
2.09.2020 Ekonomi
Araç muayene süresi uzatıldı mı? Araç muayene süreleri ne zamana kadar ertelendi?
Araç muayene süresi uzatıldı mı? Araç muayene süreleri ne zamana kadar ertelendi? Araç muayene süreleri uzatıldı mı, sorusu yoğun bir şekilde aranıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, normalleşme süreci sonrasında araçlarını muayeneye götüren vatandaşların, muayene istasyonlarında yoğunluk oluşturmalarının önüne geçilmesi ve virüsün vatandaşlara olası etkisinin en aza indirilmesi amacıyla muayene süresinin uzatılması kararı alındı. Peki, Araç muayene süreleri ne zamana kadar ertelendi?
12.08.2020 Gündem