Araç Alım Satım

Araç Alım Satım

Son dakika araç alım satım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan araç alım satım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını araç alım satım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Araç Alım Satım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan araç alım satım gelişmeleri de dahil olmak üzere 233 araç alım satım haberi bulunmuştur. Tüm araç alım satım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Araba alacaklara hayati uyarı! 'Sazan sarmalına düşmeyin'
Araba alacaklara hayati uyarı! 'Sazan sarmalına düşmeyin' Bursa İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, araç alıp satacak vatandaşlar uyarılarak, "Çok ucuza buldum demeyin, sazan sarmalı oyununa gelmeyin" denildi.
30.04.2024 Ekonomi
Elebaşılığını Hakkı Saral'ın yaptığı suç örgütü çökertildi!
Elebaşılığını Hakkı Saral'ın yaptığı suç örgütü çökertildi! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen Mahzen-32 Operasyonu'nda elebaşılığını Hakkı Saral’ın yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 24 şüpheli yakalandı.
26.04.2024 Gündem
İnegöl’de sahte çek depremi yaşandı! 'Bilgi kirliliği var'
İnegöl’de sahte çek depremi yaşandı! 'Bilgi kirliliği var' 2023 yılının ilk yarısında otomotiv sektöründe al-sat furyası yaşanmıştı. Araçlar, neredeyse değerinin iki katına ulaşan rakamlara satılmıştı. Sonrasında hükümet düğmeye basmış ve birtakım önlemler alınmıştı. Çoğu çekle alınan arabalarda kullanılan çekler sahte çıktı. İşte bu gelişmeler mobilya sektöründe merkez olan İnegöl'e darbe vurdu.
1.12.2023 Gündem
66 Plaka Neresi? 66 Hangi Şehrin Plakası? 66 Hangi İlin Plaka Kodu?
66 Plaka Neresi? 66 Hangi Şehrin Plakası? 66 Hangi İlin Plaka Kodu? Türkiye'de 81 il bulunmaktadır. Bu illerden bazılarının plakaları insanlara daha aşina gelirken bazı şehirler için ise arama motorlarından yardım alınarak, araştırma yapılma ihtiyacı duyulabiliyor. Bu kodlardan biri olan 66 plaka kodu da sıkça merak edilmektedir. Alfabetik sıralama şeklinde belirlenen plaka kodları listesinde 66 plaka kodu Yozgat iline denk gelmektedir.
29.08.2023 Yaşam
Drift tutkusu pahalıya mal oldu: Toplam 300 bin lira ceza yedi
Drift tutkusu pahalıya mal oldu: Toplam 300 bin lira ceza yedi Ordu’nun Ünye ilçesinde araç alım-satım işi yapan genç, otomobiliyle trafikte drift atmaktan toplamda 300 bin lira ceza yedi, ehliyeti süresiz iptal oldu.
15.06.2023 Gündem
Mahkeme kararını açıkladı: Zimmetine para geçirmekten 1,5 yıl hapis cezası
Mahkeme kararını açıkladı: Zimmetine para geçirmekten 1,5 yıl hapis cezası Zajc transferinde parayı yanlış hesaba yatırarak Empoli ile sorun yaşayan Fenerbahçe Kulübü 830 bin dolarlık hatadan dolayı Hollandalı otomobil satıcısına ulaşmış paranın geri ödenmesini talep etmişti. Gelderland bölge mahkemesi Sarı Lacivertli yönetimi haklı bularak parayı zimmetine geçiren Brian J isimli şahsa 1,5 yıl hapis cezası verirken, mahkeme paranın geri ödenmesi gerektiğini karara bağladı.
10.04.2023 Fenerbahçe
Anlaşmalı boşanmış ve boşanacak eşleri ilgilendiren emsal karar
Anlaşmalı boşanmış ve boşanacak eşleri ilgilendiren emsal karar Anlaşmalı boşanmış ve boşanacak eşleri ilgilendiren son dakika gelişmesi. Yargıtay, kimin evde oturmaya devam edileceğine ve evde bulunan eşyaların kime ait olacağına ilişkin önemli bir karara imza attı.
3.01.2023 Gündem
2023 noter araç satış ücreti ne kadar? 2. el araç alım satım noter ücreti (Araç satış sözleşmesi noter bedeli zamlandı)
2023 noter araç satış ücreti ne kadar? 2. el araç alım satım noter ücreti (Araç satış sözleşmesi noter bedeli zamlandı) İkinci el araç satışında noterde yapılan araç satış sözleşmesi bedeline zam geldiği belirtildi. Peki, Noter araç satış ücreti 2023 ne kadar oldu? 2. el araç alım satım noter ücreti hakkında merak edilenler…
3.01.2023 Ekonomi
Araba alım satımlarında senet tuzağı! Bir vatandaş kalp krizi geçirip öldü
Araba alım satımlarında senet tuzağı! Bir vatandaş kalp krizi geçirip öldü Araba alım satımında ve evrak imzalama işlemlerinde akılalmaz dolandırıcılık! Fırsatçılar herkesi başka başka yöntemlerle ağına düşürdü. Araç alım satım işlemlerinde 'sazan balığı', ‘bitki çayı’ ve yemek yedirerek, imza sırasında dolandırılan vatandaşlar, detayları anlattı. ‘Buldan Şebekesi’ olarak bilinen grubun, S plakası imzasıyla kurduğu senet tuzağı ise şoke etti.
12.12.2022 Yaşam
İkinci el otomobilde yeni dönem başladı: İlan sitesi harekete geçti
İkinci el otomobilde yeni dönem başladı: İlan sitesi harekete geçti İkinci el otomobil satışlarına ilişkin yürürlüğe giren, ilk tescilin ardından 6 ay ve 6000 kilometre sınırının ardından internet siteleri harekete geçti. İlanların 1 aydan kısa bir sürede düzenlemeye uygun şekilde yenilenmesi sağlandı.
17.08.2022 Ekonomi
İkinci el araç satışı düzenlemesi Resmi Gazete’de! İkinci el araç satışı yasaklandı mı? 2. el araçlarda 6 ay vurgusu!
İkinci el araç satışı düzenlemesi Resmi Gazete’de! İkinci el araç satışı yasaklandı mı? 2. el araçlarda 6 ay vurgusu! Enflasyon, yüksek kur farkı ve vergi otomobil sektöründe fiyatları alt üst etti. Ticaret Bakanı Mehmet Muş otomobil sektörünü olumsuz etkileyen durumun önüne geçmek için ticari amaçla alınan sıfır otomobil modelleri için düzenlemeye gidildiğini söyledi. Peki, İkinci el araç satışı yasaklandı mı? İşte İkinci el araç satışı düzenlemesi…
16.08.2022 Ekonomi
Vatandaşları dolandırıp işte böyle dalga geçtiler!
Vatandaşları dolandırıp işte böyle dalga geçtiler! Ankara'da kilometresi yüksek olan tam 211 aracın göstergesinde oynama yaparak satan ve buradan gelen parayla tefecilik yoluyla 450 vatandaşın hayatını karartan Haydar İleriler'in lideri olduğu İleriler Suç Örgütü'nün pes dedirten bir videosuna ulaşıldı. 13 paravan şirket üzerinden büyük vurgun yapan suç örgütü Ankara Mali Şube polisinin operasyonuyla çökertilmiş, çok sayıda örgüt üyesi tutuklanmıştı. Suç örgütü üyelerinin, dolandırdıkları vatandaşların deste deste parasını alay ederek saydıkları pişkinlik dolu görüntülerde, örgüt üyesi Cem İ. elindeki binlerce liralık para destesini sayarken parmak ıslatma aparatı olarak örgüt üyesi Durmuş Ö.'nün dilini kullandı. İkili birbirine dil çıkararak gülüşürken, arka planda ise telefon görüşmesinde başka bir mağduru tuzağa çekmeye çalıştıkları ortaya çıktı.
14.05.2022 Yaşam
Müstehcen sitelerde telefon numarasını paylaştılar! Akılalmaz araç tuzağı...
Müstehcen sitelerde telefon numarasını paylaştılar! Akılalmaz araç tuzağı... Denizli’den uygun fiyata ilana verilen arızalı araç için Çorum’dan gelen alıcı, hayatının şokunu yaşadı. Hem araçtan hem de parasından olan alıcı, parasını talep ettiği şüpheliler tarafından numarası müstehcen sitelerde paylaşılınca başına gelmeyen kalmadı.
6.05.2022 Yaşam
Konutta KDV oranı 2022! Konutta KDV oranı yüzde kaç oldu? İşte Konut KDV indirimi ve diğer detaylar!
Konutta KDV oranı 2022! Konutta KDV oranı yüzde kaç oldu? İşte Konut KDV indirimi ve diğer detaylar! Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, temel ihtiyaç ürünlerinde KDV oranının yüzde 18’den yüzde 8’e indirildiğini açıkladı. Peki, Konutta KDV oranı yüzde kaç oldu? İşte Konutta KDV oranı 2022…
28.03.2022 Gündem
Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı! Noter sistemi tamamen değişti, hem alıcıyı hem de satıcıyı tehlikeden koruyor, sadece 20 lira...
Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı! Noter sistemi tamamen değişti, hem alıcıyı hem de satıcıyı tehlikeden koruyor, sadece 20 lira... Araba salıp satan herkesi ilgilendiren uyarı! Araba alım satım işlemi hukuken geçerli sayılmıyor, sistem tamamen değişti, artık zorunlu. Kesinlikle noterde yapılması gerekiyor, bu sayede “eski para verdin, sahte para verdin, ben EFT gönderdim sana nasıl gelmedi” gibi sıkıntılar ortadan kalkıyor. Noterlerde araç alım satım işlemlerinde “Önce imzayı at, parayı öyle vereyim” ya da “Parayı ver sonra ben imza atayım” tartışmaları çok sık yaşanıyordu, güvenli ödeme sistemi ile bu tartışmaları da ortadan kaldırıyor. Sistemin bedeli sadece 20 Türk lirası, Ticaret Bakanlığı, bu sistemi zorunlu hale getirdi. Bir telefon, bir 'hayali' kuzen ve bir 'hayali' galerici arkadaş... Biraz da ikna kabiliyeti... Alınan tüm önlemlere ve uyarılara rağmen dolandırıcılar, film senaristlerine taş çıkartacak yeni yeni yöntemlerle tuzaklarına her geçen gün yeni mağdurları düşürüyorlar. Polisin bile 'yok artık' dediği son yöntemle de onlarca mağdur oluştu. İşte son dolandırıcılık yöntemi ve sadece 20 lira harcayarak alabileceğiniz altın değerinde önlem...
20.03.2022 Otomobil
Oto hırsızlık çetesine operasyon: 6 gözaltı
Oto hırsızlık çetesine operasyon: 6 gözaltı İzmir'de, şasi numaralarını değiştirdikleri araçları satıp, haksız kazanç elde ettikleri belirlenen çeteye yönelik operasyonda, 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon kapsamında daha önce de 1 şüphelinin yakalanıp, tutuklandığı belirtildi.
14.03.2022 Yaşam
2.el araca 200 milyon dolarlık yatırım
2.el araca 200 milyon dolarlık yatırım 2 el alım-satım platformu VavaCars, 2022’de Türkiye’deki yatırımını 200 milyon dolara ulaştırmayı hedefliyor.
15.12.2021 Otomobil
Araba alım- satımında yeni dönem! Ve değişti, firmalar artık bunu yapıyor...
Araba alım- satımında yeni dönem! Ve değişti, firmalar artık bunu yapıyor... Araba alım- satımında yeni dönem başladı. Otomobil alacaklar dikkat! Firmalar artık sıfır araç satarken bunu yapıyor. Lansman döneminde özel fiyatlarla bayiden alınan arabaları ikinci elde daha yüksek fiyatlara satan 'al-sat'çılar için yeni bir çözüm geliştirildi. Otomotiv piyasasında dengeleri bozan bu durum için çözüm ise yeminli satış şekli oldu. Firmalara araç alacak müşterilerine aldıkları otomobili hemen satmayacağına yönelik yeminli sözleşme yapmaya başladı. İşte alım- satımındaki uygulanmaya başlanan yeni yöntem...
6.12.2021 Ekonomi
İkinci el araba alacaklar dikkat! Böylesi ilk kez oluyor, fiyatlar uçtu ve...
İkinci el araba alacaklar dikkat! Böylesi ilk kez oluyor, fiyatlar uçtu ve... Sıfır araçlarda çip krizi nedeni ile yaşanan üretim aksamaları devam ediyor. Birçok firma dönemsel olarak üretimi durdurduğunu açıklıyor. Sıfır araçlarda yaşanan kriz ikinci el arabalara da fiyat artışı olarak yansıdı. 2. el araba fiyatlarının her geçen gün artması nedeni ile kar yapmak isteyen araç sahipleri arabalarını satışa çıkarıyor. Araba artık yatırım aracı olarak görülüyor. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Başkanı Aydın Erkoç, vergi yükü de olmayan ‘ayakta al sat’ yöntemine dikkat çekerek, bu kayıt dışılık yüzünden fiyatların uçtuğunu söyledi.
6.12.2021 Otomobil
Uyuşturucu baronunun kazancı şok etti! Parayı böyle aklamışlar
Uyuşturucu baronunun kazancı şok etti! Parayı böyle aklamışlar Ankara'da uyuşturucu ticaretinin yüzde 70'ini elinde tutan Muzaffer Arkaç'ın paraları nasıl akladığı ortaya çıktı. MASAK raporuna göre çete lideri Arkaç'ın özel okulda temizlik görevlisi olan annesi A.K. üzerine kayıtlı 33 daire, 10 dönüm arsa var. TIR şoförü kayınbiraderi M.Z. 8 kamyon almış. Birçok şehirde taksi plakası ve dolmuş hattı satın alan çetenin hurdacılık yapan kişiler üzerine otomotiv, araba kiralama, nakliye şirketleri kurduğu da tespit edildi.
7.11.2021 Yaşam
Araba alacaklar dikkat! Eğer bunu yapmazsanız...
Araba alacaklar dikkat! Eğer bunu yapmazsanız... Hem araba sahiplerini hem de araba alacak olanları ilgilendiriyor. Birçok kişi mağdur oldu. Otomobil satın alan Ali Orak, aracın km’sinin düşürüldüğünü fark edince dolandırıldığı iddiasıyla arabayı satan kişiler hakkında savcılığa şikâyette bulundu. Savcılık ise, olayda SMS atarak kilometre sorgusu yapmadığı gerekçesiyle dolandırılan Orak’ı hatalı buldu, şüpheliler hakkında takipsizlik kararı verdi.
24.10.2021 Ekonomi
Arabadan çabuk sıkılıyoruz! 5 yılda 1 kez...
Arabadan çabuk sıkılıyoruz! 5 yılda 1 kez... Ekim ayında 637 kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği araştırmaya göre tüketicilerin %29,2’si araç değiştirme sıklığını 5 yılda 1 kez olarak belirtiyor.
21.10.2021 Otomobil
2. el araca 50 milyon dolar yatırım!
2. el araca 50 milyon dolar yatırım! Türkiye’de yerleşik online ikinci el araç alım-satım platformu 50 milyon dolar yatırım topladı.
20.10.2021 Otomobil
Sürücülerin hayatını kolaylaştıracak!
Sürücülerin hayatını kolaylaştıracak! Araç sahiplerinin satış sonrası ihtiyaçlarına cevap verecek yeni bir uygulama hayata geçiyor.
5.08.2021 Otomobil
İkinci el araba alacaklar dikkat! Sadece 20 TL...
İkinci el araba alacaklar dikkat! Sadece 20 TL... Araba almayı planlayan birçok kişi fiyatların nispeten daha uygun olması nedeni ile ikinci el araba almaya yöneliyor. Ancak ikinci el araba alırken vatandaşlarda güvenlik endişesi olabiliyor. 20 TL ödeyerek güvenli bir şekilde araba sahibi olmak mümkün. Dolandırıcılığı ve para taşıma riskini ortadan kaldıran ‘Noterlik İşlemlerinde Güvenli Ödeme Sistemi’ 3 Şubat 2020’de devreye alınmıştı. Bu sistemi hizmet bedeli 20 lira olmasına rağmen 1.5 yılda sadece 4 bin 328 kişi kullandı. Oysa yılda 8 milyona yakın ikinci el oto alım satımı yapılıyor. Sistem kullanılmadığı için her gün yeni bir dolandırıcılık olayı yaşanıyor.
26.07.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Araç Alım Satım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki araç alım satım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.