Ankara Emniyet Müdürlüğü

Ankara Emniyet Müdürlüğü

Son dakika Ankara Emniyet Müdürlüğü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ankara Emniyet Müdürlüğü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ankara Emniyet Müdürlüğü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ankara Emniyet Müdürlüğü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ankara emniyet müdürlüğü gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.329 ankara emniyet müdürlüğü haberi bulunmuştur. Tüm ankara emniyet müdürlüğü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye yarın sandığa gidiyor: Propaganda süresi sona erdi
Türkiye yarın sandığa gidiyor: Propaganda süresi sona erdi 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 20 Mart’ta başlayan propaganda süresi 18.00 itibarıyla sona erdi.
30.03.2024 Gündem
Saplantılı komşu hayatını kabusa çevirdi! 'Beni öldüreceğini, tecavüz edeceğini söylüyor'
Saplantılı komşu hayatını kabusa çevirdi! 'Beni öldüreceğini, tecavüz edeceğini söylüyor' Ankara'da Perihan Ö., sosyal medyada paylaştığı videoda komşusu Muhammed K.'nin 1 yıldır kendisini saplantılı şekilde takip edip, taciz ve ölüm mesajları gönderdiğini ileri sürerek yardım istedi. Muhammed K., polis tarafından gözaltına alındı.
12.02.2024 Gündem
Eski kız arkadaşını öldürüp kaçan şüpheli yakalanarak göz altına alındı
Eski kız arkadaşını öldürüp kaçan şüpheli yakalanarak göz altına alındı Ankara’nın Çankaya ilçesinde barışma teklifini kabul etmeyen Ayşegül Çınar’ı (44) tabancayla vurarak öldüren M.A., polis ekipleri tarafından yakalanarak göz altına alındı.
27.01.2024 Gündem
Hablemitoğlu suikastı davası firari sanığı Bozkır, tutuklandı
Hablemitoğlu suikastı davası firari sanığı Bozkır, tutuklandı Ankara'da dün yakalanan Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastı davasının firari sanığı ve 'terör örgütüne silah sağlama' suçundan hakkında 21 yıl 9 ay hapis cezası bulunan Nuri Gökhan Bozkır, tutuklandı.
3.01.2024 Gündem
Necip Hablemitoğlu’nun suikastının şüphelilerinden Nuri Gökhan Bozkır yakalandı
Necip Hablemitoğlu’nun suikastının şüphelilerinden Nuri Gökhan Bozkır yakalandı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesi olayının şüphelilerinden Nuri Gökhan Bozkır’ın, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen operasyon sonucu yakalandığını duyurdu.
2.01.2024 Gündem
Ankara’da iş yeri sahibi intihar etti
Ankara’da iş yeri sahibi intihar etti Ankara’nın Altındağ ilçesinde emlakçılık yapan bir kişi, pompalı tüfekle bacağından vurarak kan kaybından hayatını kaybetti.
22.12.2023 Gündem
32 ilde operasyon! Jamukhan Ulus yakalandı
32 ilde operasyon! Jamukhan Ulus yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 32 ilde düzenlenen Narkogüç operasyonunda 210 şahsın yakalandığını duyurdu. Aralarında örgüt liderliğini de yapan Jamukhan Ulus'un da olduğu çeteye düzenlenen operasyonların detayları da paylaşıldı.
9.11.2023 Gündem
Bayram günü babasını öldüren ve annesine dehşeti yaşatan genç için istenen ceza belli oldu
Bayram günü babasını öldüren ve annesine dehşeti yaşatan genç için istenen ceza belli oldu Kurban Bayramı'nın birinci günü babasını bıçaklayarak öldürüp, annesini yaralayan uyuşturucu bağımlısı genç için “üstsoydan akrabayı kasten öldürmek” suçundan ağırlaştırılmış müebbet, “üstsoydan akrabayı kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan 13 yıldan 20 yıla kadar hapis talebiyle hazırlanan iddianame Ankara 1. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.
30.10.2023 Gündem
Ankara'da bombalı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya açıklama yaptı
Ankara'da bombalı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya açıklama yaptı Ankara'da İçişleri Bakanlığı önünde iki terörist saldırı girişiminde bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olaya ilişkin detayları sosyal medya hesabından paylaştı. Yerlikaya, paylaşımında 'Saat 09.30 sıralarında İçişleri Bakanlığımız Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önüne hafif ticari araçla gelen 2 terörist bombalı saldırı eyleminde bulunmuştur. Teröristlerden biri kendini patlatmış, diğer terörist etkisiz hale getirilmiştir.' dedi. Yaralı polislerin sağlık durumları hakkında bilgi veren Bakan Yerlikaya, "Hain terör saldırı girişiminde yaralanan kahraman polislerimiz Alim Reis Demirel ve Erkan Karataş’ın tedavileri devam etmektedir. Çok şükür hayati tehlikeleri bulunmuyor." ifadelerini kullandı.
1.10.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Şerafettin Dadaş yakalandı
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Şerafettin Dadaş yakalandı Kocaeli Kandıra Yüksek Güvenlikli Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk’ü iş yerine giderken, pusu kurularak öldürülmesi talimatını veren ve sekiz 8 yıldır aranması bulunan, “Suç Örgütü Kurmak ve Yönetmek” suçundan firari Şerafettin Dadaş isimli şahıs yakalandı.
19.09.2023 Gündem
Suç örgütü lideri Bora Kaplan tutuklandı
Suç örgütü lideri Bora Kaplan tutuklandı Ankara'da, yüklü miktarda para ile yurt dışına kaçmaya çalışırken Esenboğa Havalimanı'nda yakalanan Ayhan Bora Kaplan'ın da aralarında bulunduğu 14 şüpheli tutuklandı, 15 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
12.09.2023 Gündem
Örgüt liderine havalimanında gözaltı! Yurt dışına kaçmaya çalışıyordu
Örgüt liderine havalimanında gözaltı! Yurt dışına kaçmaya çalışıyordu Ankara'da polis ekipleri, yüklü miktarda para ile yurt dışına kaçmaya çalışan suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan'ı Esenboğa Havalimanı'nda yakalanıp, gözaltına aldı.
8.09.2023 Yaşam
Türk- Gürcistan uyruklu çete çökertildi! Bankadan para çekenlere dehşeti yaşatıyorlardı
Türk- Gürcistan uyruklu çete çökertildi! Bankadan para çekenlere dehşeti yaşatıyorlardı Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Türk- Gürcü uyruklu bir çetenin bankaları gözetleyerek yüklü para çeken vatandaşların araçlarına GPS takıp takibe aldığını, daha sonra da bu kişileri gasbettiğini belirledi. Ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde çete, eş zamanlı düzenlenen operasyonlarla çökertildi.
7.09.2023 Gündem
7 yıldır FETÖ'den aranıyordu! Necmeddin Özmen, Ankara'da yakalandı
7 yıldır FETÖ'den aranıyordu! Necmeddin Özmen, Ankara'da yakalandı FETÖ'den 7 yıldır aranan Yargıtay Başkanlığı'ndan ihraç tetkik hakimi Necmeddin Özmen, yurt dışına kaçmak üzereyken Ankara'da yakalandı.
12.08.2023 Gündem
15 Temmuz 7'nci yılında... Bakan Yerlikaya: Son sözü milletimiz söylemiştir
15 Temmuz 7'nci yılında... Bakan Yerlikaya: Son sözü milletimiz söylemiştir İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'da 15 Temmuz anma töreninde açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, "Milletimizin azim ve kararlılığı vatanı bir kez daha kurtarmış son sözü milletimiz söylemiştir. 15 Temmuz ikinci kurtuluş zaferimiz olarak tarihe geçmiştir. Bu zafer inancın eseridir. Bu zafer ölümü öldürenlerin eseridir" dedi.
15.07.2023 Gündem
'MİT mensubuyum' deyip iş bulma bahanesiyle herkesi kandırdı! 20 şüpheli gözaltına alındı
'MİT mensubuyum' deyip iş bulma bahanesiyle herkesi kandırdı! 20 şüpheli gözaltına alındı Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kendilerini Milli İstihbarat Teşkilatı mensubu, kamu üst düzey çalışanı, jandarma ve emniyet personeli olarak tanıtan ve bu yöntemle tuzağa düşürdükleri insanları dolandıran şebekeyi tespit etti. 20 kişi gözaltına alındı.
4.07.2023 Gündem
Ankara'da evlat dehşeti: Babasını öldürdü, annesini yaraladı
Ankara'da evlat dehşeti: Babasını öldürdü, annesini yaraladı Ankara'nın Keçiören ilçesinde bayramın birinci günü oğlu tarafından bıçaklanan baba hayatını kaybederken, yaralanan anne tedavi altına alındı.
29.06.2023 Gündem
Evi terk eden eşinin dedesi ve kuzenini ezerek öldürdü!
Evi terk eden eşinin dedesi ve kuzenini ezerek öldürdü! Ankara'da İbrahim Çam (30), şiddet gördüğünü iddia ederek 2 çocuğuyla evi terk eden eşi Çağla Çam'a (27) sığındığı baba evinin önünde tepki gösterince tartışma çıktı. İbrahim Çam, dışarıya çıkan aile fertlerinin üzerine otomobilini sürdü; eşinin dedesi Feyzi Torun (69) ile kuzeni Mahi Aydos (59) hayatını kaybetti. Evin önündeki tartışma ve İbrahim Çam'ın, aracıyla Torun ve Aydos'u ezmesi güvenlik kamerasına yansıdı.
28.06.2023 Yaşam
TKP/Kıvılcım terör örgütüne operasyon;3 gözaltı
TKP/Kıvılcım terör örgütüne operasyon;3 gözaltı Ankara polisinin TKP/Kıvılcım terör örgütüne yönelik düzenlediği operasyonda 3 şüpheli gözaltı alındı.
19.06.2023 Gündem
Ankaralılar dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak
Ankaralılar dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yemin töreni nedeniyle Ankara’da bazı yollar trafiğe kapatılacak.
3.06.2023 Gündem
İstanbul ve Ankara'da 19 Mayıs etkinlikleri sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul ve Ankara'da 19 Mayıs etkinlikleri sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul'da Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Ankara'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yarın düzenlenecek konserler sebebiyle bazı yollar araç geçişine kapatılacak. Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için toplu taşıma araçlarını kullanmaları tavsiye edildi.
18.05.2023 Gündem
Uyuşturucu baronu bazadan çıktı! Kritik isim böyle yakalandı
Uyuşturucu baronu bazadan çıktı! Kritik isim böyle yakalandı Afganistan-İran-Türkiye üçgeninde hareket eden uyuşturucu karteline yönelik Ankara merkezli 52 ilde operasyon yapıldı. Örgütün kritik isimlerinden biri olan Abdulselim Ertürk ise saklandığı yatak bazasında yakalandı.
4.05.2023 Gündem
İlk yerli savaş uçağının adı belli oldu! Erdoğan: İsim babası Devlet Bey'dir
İlk yerli savaş uçağının adı belli oldu! Erdoğan: İsim babası Devlet Bey'dir Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstikbalin Yüzyılı Tanıtım programında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Muharip Uçak'ın (MMU) adını "KAAN" olarak açıkladı. 'KAAN'ın ismini Devlet Bahçeli'nin koyduğunu ifade eden Erdoğan, "Suyun öte tarafındakileri rahatsız etmeye KAAN ve Hürjet yeter" dedi. Erdoğan, ANKA-3 muharip insansız savaş uçağının önümüzdeki günlerde ilk uçuşunu yapacağını söyledi.
1.05.2023 Gündem
Ankara merkezli 45 ilde 'Kontak' operasyonu: 150 gözaltı, 275 otomobile el konuldu
Ankara merkezli 45 ilde 'Kontak' operasyonu: 150 gözaltı, 275 otomobile el konuldu Bulgaristan'dan kaçak yollarla getirdikleri araçları, şasi numaralarını değiştirerek piyasaya süren şebekeye yönelik Ankara merkezli 45 ilde düzenlenen 'Kontak' operasyonunda 150 kişi gözaltına alındı, 275 otomobile el konuldu.
11.04.2023 Gündem
Erkek arkadaşı tarafından öldürülen genç kadın toprağa verildi
Erkek arkadaşı tarafından öldürülen genç kadın toprağa verildi Ankara'nın Altındağ ilçesinde erkek arkadaşı tarafından öldürülen genç kadın toprağa verildi.
11.03.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ankara Emniyet Müdürlüğü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ankara emniyet müdürlüğü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.