Ankara Büyükelçisi

Ankara Büyükelçisi

Son dakika Ankara Büyükelçisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ankara Büyükelçisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ankara Büyükelçisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ankara Büyükelçisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ankara büyükelçisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.747 ankara büyükelçisi haberi bulunmuştur. Tüm ankara büyükelçisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın mayıs ayında planlan ABD’yi ziyareti öncesinde iki ülke arasında son günlerde yoğun bir diplomasi trafiği yaşanıyor. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nden bir heyet dün Ankara’da bir dizi kritik temaslarda bulundu.
30.03.2024 Gündem
Almanya'daki PKK provokasyonu: Ankara Büyükelçisi ile görüşüldü
Almanya'daki PKK provokasyonu: Ankara Büyükelçisi ile görüşüldü Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Almanya'nın Ankara Büyükelçisi ile Türkiye'nin Hannover Başkonsolosluğu'na yapılan saldırıyla ilgili bir görüşme gerçekleştirildi.
27.03.2024 Gündem
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
Yabancı büyükelçiliklerden 6 Şubat paylaşımları
Yabancı büyükelçiliklerden 6 Şubat paylaşımları Yabancı ülkelerin Türkiye’deki büyükelçilikleri ve diplomatik misyonlukları, 6 Şubat depremlerinin birinci yıldönümünde felaketleri andı. Yabancı ülkelerin Büyükelçilikleri, “Türkiye’nin yanında olmaya devam edeceğiz” mesajı verdi.
6.02.2024 Gündem
ABD Büyükelçisi'nden özel açıklama! Jeff Flake, Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı
ABD Büyükelçisi'nden özel açıklama! Jeff Flake, Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake, Demirören Medya Grubu’na verdiği mülakatta TBMM’nin İsveç’in NATO üyeliğine verdiği onayı değerlendirdi. Atılan adım için Türkiye'yi tebrik eden Flake, F-16'ların alım sürecine ilişkin gelinen noktanın memnun edici olduğunu söyleyerek ABD Başkanı Biden'ın da kongreye mektup yazdığını söyledi. Flake, İsrail'in Gazze katliamına ilişkin "Türkiye'nin iki devletli çözüm konusundaki güçlü desteğini takdir ediyoruz" dedi. Flake ekonomik ilişkilerle ilgili olarak "Bakan Şimşek liderliğindeki yeni ekonomi ekibiyle Türkiye ekonomisine ileriye dönük büyük bir güven var" ifadelerini kullandı.
25.01.2024 Gündem
Büyükelçi Manasijevski'den Adana Sanayi Odası’nda ziyaret
Büyükelçi Manasijevski'den Adana Sanayi Odası’nda ziyaret Kuzey Makedonya Büyükelçisi Jovan Manasijevski Adana Sanayi Odası’nda Başkan Zeki Kıvanç ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
24.01.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antony Blinken'ı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antony Blinken'ı kabul etti İstanbul Vahdettin Köşkü’nde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşen ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildi. Diplomatik Kaynakların aktardığı bilgiye göre Bakan Fidan görüşmede F-16 alım sürecinin sonuçlanmasının beklendiğini, İsveç konusunda ise nihai kararın Meclis'te olduğunu söyledi.
6.01.2024 Gündem
ABD Dışişleri Bakanı Blinken İstanbul'da
ABD Dışişleri Bakanı Blinken İstanbul'da ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken İstanbul'a geldi. ABD Dışişleri Bakanı Blinken ve beraberindekileri taşıyan ABD Hava Kuvvetleri'ne ait özel uçak, saat 19.00 sıralarında İstanbul Havalimanı'na indi.
5.01.2024 Gündem
İsveç'in NATO üyeliği Komisyon'dan geçti
İsveç'in NATO üyeliği Komisyon'dan geçti İsveç’in NATO'ya katılım protokolünün onaylanmasına ilişkin kanun teklifi Meclis Dışişleri Komisyonu tarafından kabul edildi. Teklife AK Parti, MHP ve CHP evet oyu verirken, İYİ Parti hayır oyu verdi. DEM Parti ise oylamaya katılmadı.
26.12.2023 Gündem
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi Tuzla Piyade Okulu'nda Atatürk fotoğrafı tartışmasıyla başlayan ve bazı askerin görevden uzaklaştırılmasına neden olan tartışmanın yankıları sürüyor. Konuya ilişkin bilgi veren Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, söz konusu olayda gözetim ve denetim sorumluluğunu tam olarak yerine getirmeyen sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildiğini belirtti. Kaynaklar ayrıca, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Sayın Bakanımızın (Yaşar Güler) Atatürk sevgisini ve Atatürk’e olan bağlılığını sorgulamaya çalışmak kimsenin haddi değildir” açıklamasını yaptı.
21.12.2023 Gündem
Dolmabahçe ve Anıtkabir'de büyük coşku! Ata'ya vefa
Dolmabahçe ve Anıtkabir'de büyük coşku! Ata'ya vefa Vatandaşların dün akın ettiği iki önemli adres vardı: Cumhuriyet’in kurucusu Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu Dolmabahçe ve ebedi istirahatgâhı Anıtkabir. Vatandaşlar, bu önemli günde Ata’ya minnetlerini gösterdi.
30.10.2023 Gündem
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen Büyük Filistin Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail tam 22 gündür açıkça savaş suçu işliyor. Şimdi İsrail, biz de seni savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz ve şimdi bunun hazırlığı içindeyiz. Bunun çalışmasını yapıyoruz ve savaş suçlusu olarak İsrail'i dünyaya tanıtacağız" dedi.
28.10.2023 Gündem
Murat Yancı’ya ‘Yılın Televizyon Yöneticisi’ ödülü
Murat Yancı’ya ‘Yılın Televizyon Yöneticisi’ ödülü Buhara Medya Ödülleri, önceki akşam sahiplerini buldu. Ankara’da bu sene 12’ncisi düzenlenen törende, ‘Yılın Televizyon Yöneticisi’ ödülü Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı’ya verildi.
13.10.2023 Televizyon
BAE ile ortaklık anlaşması 100 bin kişiye istihdam sağlayacak
BAE ile ortaklık anlaşması 100 bin kişiye istihdam sağlayacak Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Ankara Büyükelçisi Said Sani ez-Zahiri, 1 Eylül'de yürürlüğe girecek Türkiye-BAE Kapsamlı Ekonomik Ortaklık Anlaşması ile Türkiye'de 100 bin kişiye istihdam sağlanacağını söyledi.
26.07.2023 Ekonomi
Türkiye ile Mısır arasında normalleşme adımı!
Türkiye ile Mısır arasında normalleşme adımı! Türkiye ile ve Mısır arasındaki ilişkilerin normalleştirilmesi sürecinin en kritik adımı atılırken, iki ülke arasında 2013’ten bu yana maslahatgüzarlık seviyesinde yürütülen diplomatik ilişkiler, büyükelçilik seviyesine çıkarıldı.
5.07.2023 Gündem
13 yıl sonra bir ilk! Ankara'ya Mısır elçisi
13 yıl sonra bir ilk! Ankara'ya Mısır elçisi Dışişleri Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti ve Mısır Arap Cumhuriyeti iki ülke arasındaki diplomatik ilişkilerin büyükelçilik seviyesine çıkarıldığını duyurdu.
4.07.2023 Gündem
ABD'den YPG, F-16 ve İsveç açıklaması! Büyükelçi Flake: Türkiye'nin güvenlik ihtiyaçlarına dikkat çekilmeli
ABD'den YPG, F-16 ve İsveç açıklaması! Büyükelçi Flake: Türkiye'nin güvenlik ihtiyaçlarına dikkat çekilmeli ABD'nin 247'nci Bağımsızlık Günü kutlaması kapsamında ABD Ankara Büyükelçiliği Konutu'nda gazetecilere açıklama yapan ABD Büyükelçisi Flake, Türkiye'ye F-16 satışı ve ABD'nin YPG'ye verdiği destekle ilgili konuştu.
22.06.2023 Gündem
İsviçre’nin Ankara Büyükelçisi Ruch, Dışişleri Bakanlığına çağırıldı
İsviçre’nin Ankara Büyükelçisi Ruch, Dışişleri Bakanlığına çağırıldı İsviçre'nin Ankara Büyükelçisi Ruch, Zürih'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan provokatif gösterinin ardından Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı. Öte yandan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten İsviçre'ye tepki geldi.
15.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan'da Aliyev ile buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan'da Aliyev ile buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni döneminde ikinci yurt dışı ziyaretini yapmak üzere Azerbaycan’a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Gülistan Sarayı’nda Cumhurbaşkanı Aliyev ve eşi Mihriban Aliyeva tarafından karşılandı.
13.06.2023 Gündem
Bakan Kurum: Depremzede kardeşlerimizi onların insafına hiçbir zaman terk etmedik
Bakan Kurum: Depremzede kardeşlerimizi onların insafına hiçbir zaman terk etmedik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, muhalefet belediyelerinin depremzedelere karşı olan tutumunu "Biz depremzede kardeşlerimizi onların insafına hiçbir zaman terk etmedik, hiçbir zaman etmeyeceğiz. Muhalefetin oraya yapacaklarına da, vadettiklerine de ihtiyacımız yok. Depremzede kardeşlerimizin de ihtiyacı yok. Biz, Sayın Cumhurbaşkanımıza bir söz verdik. Allah’ın izniyle o sözü de tutacağız" ifadeleriyle değerlendirdi.
17.05.2023 Gündem
Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldı
Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldı Almanya'da 2 Türk gazeteci gözaltına alındı. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Ankara'nın Ankara Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.
17.05.2023 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Bu yoldan derhal dönmelidir
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Bu yoldan derhal dönmelidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Eskişehir'de '14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende' temalı açık hava toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun etnik ve mezhep temelli kimlik siyaseti çok tehlikelidir. Sonu uçurum olan bu yoldan derhal dönmelidir" dedi.
29.04.2023 Gündem
Bayraktar TB-2'nin başarısı sınırları aştı! Teknoloji devi ülke harekete geçti
Bayraktar TB-2'nin başarısı sınırları aştı! Teknoloji devi ülke harekete geçti Türkiye'de üretilen silahlı insansız hava araçlarına yurt dışından talepler artarak devam ediyor. Bu kapsamda teknoloji devi ülkenin Bayraktar TB-2'yi deneme amaçlı kullanacağı belirtildi.
7.04.2023 Ekonomi
Fransa büyükelçisi Dışişleri'ne çağrıldı
Fransa büyükelçisi Dışişleri'ne çağrıldı Fransa’nın Ankara Büyükelçisi Herve Magro, Dışişleri Bakanlığı'na çağırıldı. Terör örgütü PKK’nın Suriye’deki uzantısı YPG ile kadın kolları YPJ mensuplarının Fransa Senatosu'nda ağırlanmalarının yanı sıra 'onur madalyasıyla ödüllendirilmeleri'nin kabul edilmediği, bu olayın kuvvetle kınandığı vurgulandı.
27.03.2023 Gündem
Savaştan kaçan Ukraynalı Yulia ve 2 çocuğu, depremde öldü
Savaştan kaçan Ukraynalı Yulia ve 2 çocuğu, depremde öldü Ukrayna'daki savaştan kaçıp, Türkiye'ye sığınan Yulia Petrov (46) ile 2 çocuğu, Kahramanmaraş merkezli ilk depremin ardından Hatay'da enkaz altında kalıp, yaşamını yitirdi. Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, "Maalesef 6 Ukrayna vatandaşımız hayatını kaybetti, 6 kişiye hala daha ulaşamıyoruz" dedi.
26.02.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ankara Büyükelçisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ankara büyükelçisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.