Anadolu Adalet Sarayı

Anadolu Adalet Sarayı

Son dakika anadolu adalet sarayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan anadolu adalet sarayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını anadolu adalet sarayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anadolu Adalet Sarayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anadolu adalet sarayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 500 anadolu adalet sarayı haberi bulunmuştur. Tüm anadolu adalet sarayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pendik'te pencerede yakalanan taciz şüphelisi serbest bırakıldı
Pendik'te pencerede yakalanan taciz şüphelisi serbest bırakıldı Pendik'te, hastaneden kaçarak girdiği bir evin penceresinde yakalanan taciz şüphelisi Melih Can A., 'cinsel taciz' suçundan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
26.12.2023 Gündem
Pencerede yakalanan taciz şüphelisi serbest bırakıldı
Pencerede yakalanan taciz şüphelisi serbest bırakıldı Pendik'te, hastaneden kaçarak girdiği bir evin penceresinde yakalanan taciz şüphelisi Melih Can A., 'cinsel taciz' suçundan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
26.12.2023 Gündem
Kadıköy'den Kartal'a kadar bisikletli kadını takip eden tacizci için flaş karar
Kadıköy'den Kartal'a kadar bisikletli kadını takip eden tacizci için flaş karar Kadıköy’de bisiklet süren bir kadının arkasından otomobiliyle Kartal'a kadar takip ederek cinsel tacizde bulunan Ersin Naci K. Tutuklandı.
15.11.2023 Gündem
Büşra'nın evde cesedi bulunmuştu! İki farklı soruşturma: Erkek arkadaşı tutuklandı
Büşra'nın evde cesedi bulunmuştu! İki farklı soruşturma: Erkek arkadaşı tutuklandı İstanbul Ataşehir'de geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşı hakkında kendisini darbedip kolunu kırdığı gerekçesiyle şikayetçi olan 32 yaşındaki kadın yaşadığı evinde ölü bulundu. Kadının erkek arkadaşı olan şahıs “intihara yönlendirmek ve yardım etmek” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
8.06.2023 Yaşam
'Eski kocamla buluşmaya gidiyorum' diyerek sığınma evinden çıktı, cesedi bulundu
'Eski kocamla buluşmaya gidiyorum' diyerek sığınma evinden çıktı, cesedi bulundu Tuzla'da çalılık alanda cesedi bulunan Dilek Kayacan (33)'ın, 4 ay önce boşandığı eski eşi tarafından öldürüldüğü tespit edildi. 4 çocuk annesi  Dilek Kayacan'ın olay günü yaşadığı sığınma evinden "Eski kocamla buluşmaya gidiyorum" diyerek ayrıldığı belirlenirken şüpheli eski koca Tuzla'da yakalandı. Cinayet Büro Amirliğinde suçlamaları kabul etmeyen Medeni Aydın adliyeye sevk edildi.
4.05.2023 Yaşam
Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer 400 binden fazla kişiyi dolandırdı
Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer 400 binden fazla kişiyi dolandırdı Arnavutluk’un Türkiye’ye iadesine karar verdiği kripto para borsası Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer İstanbul’a getirildi. 400 binden fazla kişiyi dolandıran, 2 milyar liralık vurgun yapan Özer, sorgulanıyor.
21.04.2023 Gündem
‘Çiftlik Bank’ davasının kilit ismiydi! İtiraf etti, işte 'Tosuncuk'tan aldığı para
‘Çiftlik Bank’ davasının kilit ismiydi! İtiraf etti, işte 'Tosuncuk'tan aldığı para ‘Çiftlik Bank’ davasıyla ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Çiftlik Kurucusu ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın’ın, Uruguay'daki işlerini takip ettiği belirtilen Osman Naim Kaya’nın ifadesi ortaya çıktı. Kaya’nın ifadesinde "Uruguay’a gelen Mehmet Aydın ve ailesiyle ilgili itiraflarda bulundu. Hakimliğe sevk edilen ve hakkında 75 bin 620 yıl hapis cezası istenen Osman Naim Kaya tutuklandı. İşte haberin detayları...
10.04.2023 Gündem
Ümraniye'de 8 milyonluk tesiste 20 milyon değerinde uyuşturucu yakalandı
Ümraniye'de 8 milyonluk tesiste 20 milyon değerinde uyuşturucu yakalandı Ümraniye'de sanayi sitesi içerisinde bulunan bir iş yerine yapılan baskında 20 milyon lira değerinde olduğu değerlendirilen bin 550 kök hint keneviri bitkisi, 250 kilo hasat edilmiş esrar ele geçirildi. Operasyonda yakalanan 2 şüpheliden Metin Y. tutuklanırken, diğer şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tesisin, 8 milyon lira harcanarak uyuşturucu üretmek için kurulduğu belirlendi.
11.03.2023 Yaşam
Depremde göçük altında kalanlarla dalga geçmişti! İfadesi ortaya çıktı
Depremde göçük altında kalanlarla dalga geçmişti! İfadesi ortaya çıktı Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yaşayan ve deprem sonrası enkaz altındakileri arayarak dalga geçtiği iddia edilen S.A., polise verdiği ifade şoke etti. Bir TIR şoförü ise Bilecik’te de deprem olacağını, bu nedenle yardım malzemeleri götürmek için yola çıkanlara izin verilmediğine ilişkin asılsız ses kaydı paylaştığı için gözaltına alındı.
7.02.2023 Gündem
Arabasını satmak için ekspertize götürdü, hayatının şokunu yaşadı!
Arabasını satmak için ekspertize götürdü, hayatının şokunu yaşadı! İstanbul Maltepe'de internet sitesinden bulduğu otomobili satın almak için sahibiyle anlaşan Emre Özalp, otomobil sahibinin önerisiyle gittiği oto ekspertizdeki incelemeden sonra otomobili satın aldı. 8 ay sonra satmaya karar verdiği otomobili başka bir ekspertize götüren Özalp, raporda otomobilin birçok bölgesinde hasar olduğunu öğrendi. Özalp'in şikayeti üzerine açılan davada bilirkişi, otomobilde gözden kaçırmayla izah edilemeyecek derece hatalar olduğunu tespit etti.
28.12.2022 Gündem
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalında şok eden ifadeler ortaya çıktı
6 yaşındaki kız çocuğuna istismar skandalında şok eden ifadeler ortaya çıktı İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’yi 6 yaşındayken imam nikahı kıyarak 29 yaşındaki Kadir İstekli ile evlendirdiği, küçük kızın yıllarca cinsel istismara maruz kalmasına göz yumduğu iddiaları kamuoyunda infial yarattı. Olayın, mağdur H.K.G.’nin şikâyetiyle ortaya çıkmasının ardından savcılık soruşturma başlattı. Soruşturmasını tamamlayan savcılık, şüpheli Kadir İstekli hakkında 67 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası talep ederken, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel hakkında 22 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi. Öte yandan Kadir İstekli ve baba Yusuf Ziya Gümüşel adliyedeki işlemleri sonrası tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Tutuklanan Yusuf Ziya Gümüşel’in savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. Öte yandan baba ve koca ile ilgili dikkat çeken hapishane detayı ortaya çıktı. Öte yandan olayla ilgili yeni ifadeler ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...
19.12.2022 Gündem
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalında dikkat çeken hapishane detayı!
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalında dikkat çeken hapishane detayı! İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’yi 6 yaşındayken imam nikahı kıyarak 29 yaşındaki Kadir İstekli ile evlendirdiği, küçük kızın yıllarca cinsel istismara maruz kalmasına göz yumduğu iddiaları kamuoyunda infial yarattı. Olayın, mağdur H.K.G.’nin şikâyetiyle ortaya çıkmasının ardından savcılık soruşturma başlattı. Soruşturmasını tamamlayan savcılık, şüpheli Kadir İstekli hakkında 67 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası talep ederken, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel hakkında 22 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi. Öte yandan Kadir İstekli ve baba Yusuf Ziya Gümüşel adliyedeki işlemleri sonrası tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Tutuklanan Yusuf Ziya Gümüşel’in savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. Öte yandan baba ve koca ile ilgili dikkat çeken hapishane detayı ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...
17.12.2022 Gündem
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalında damat ve babanın ifadesi ortaya çıktı
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalında damat ve babanın ifadesi ortaya çıktı İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’yi 6 yaşındayken imam nikahı kıyarak 29 yaşındaki Kadir İstekli ile evlendirdiği, küçük kızın yıllarca cinsel istismara maruz kalmasına göz yumduğu iddiaları kamuoyunda infial yarattı. Olayın, mağdur H.K.G.’nin şikâyetiyle ortaya çıkmasının ardından savcılık soruşturma başlattı. Soruşturmasını tamamlayan savcılık, şüpheli Kadir İstekli hakkında 67 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası talep ederken, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel hakkında 22 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi. Öte yandan Kadir İstekli ve baba Yusuf Ziya Gümüşel adliyedeki işlemleri sonrası tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Tutuklanan Yusuf Ziya Gümüşel’in savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...
16.12.2022 Gündem
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalında babanın ifadesi ortaya çıktı
6 yaşındaki çocuğa istismar skandalında babanın ifadesi ortaya çıktı İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’yi 6 yaşındayken imam nikahı kıyarak 29 yaşındaki Kadir İstekli ile evlendirdiği, küçük kızın yıllarca cinsel istismara maruz kalmasına göz yumduğu iddiaları kamuoyunda infial yarattı. Olayın, mağdur H.K.G.’nin şikâyetiyle ortaya çıkmasının ardından savcılık soruşturma başlattı. Soruşturmasını tamamlayan savcılık, şüpheli Kadir İstekli hakkında 67 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası talep ederken, baba Yusuf Ziya Gümüşel ve anne Fatıma Gümüşel hakkında 22 yıl 6’şar ay hapis cezası istedi. Öte yandan Kadir İstekli ve baba Yusuf Ziya Gümüşel adliyedeki işlemleri sonrası tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Tutuklanan Yusuf Ziya Gümüşel’in savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...
15.12.2022 Gündem
Kadıköy Belediyesi zabıta memurlarına rüşvet soruşturması: İtiraflar ortaya çıktı
Kadıköy Belediyesi zabıta memurlarına rüşvet soruşturması: İtiraflar ortaya çıktı İstanbul'da düzenlenen rüşvet operasyonunda Kadıköy Belediyesi'nde görevli zabıta memuru ve mühendislerinde olduğu 32 kişi tutuklanmıştı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada şüphelilerin itirafları ortaya çıktı. İtirafçı İ.A.'nın ifadesinde, "Ses yalıtımı ile ilgili bir tadilat yapılacağını söyledim. Bunun karşılığında işletmeden 20 bin lira para istedi. Bu parayı vermezsek 'işyerini başına yıkacağım' dedi. Muhammed ise 20 bin lira değil de 15 bin lira vereceğini söyledi" dediği öğrenildi.
9.12.2022 Gündem
Emre Olur tutuklandı
Emre Olur tutuklandı Sedat Peker'in basın danışmanı olarak bilinen ve Arnavutluk'ta gözaltına alınarak Türkiye'ye getirilen Emre Olur, sevk edildiği nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.
21.09.2022 Gündem
Perili Köşk 449 milyon 363 bin 500 liraya satıldı
Perili Köşk 449 milyon 363 bin 500 liraya satıldı Kadıköy Caddebostan Sahili'nde bulunan ve "Perili Köşk" olarak da bilinen Ragıp Paşa Köşkü, 449 milyon 363 bin 500 liraya satın alındı.
2.09.2022 Yaşam
Kartal Cemevi Başkanı’na saldırıyla ilgili Başsavcılık’tan açıklama: 4 şüpheli tutuklandı
Kartal Cemevi Başkanı’na saldırıyla ilgili Başsavcılık’tan açıklama: 4 şüpheli tutuklandı Alevi Vakıfları Federasyonu İkinci Başkanı ve Kartal Cemevi Başkanı Selami Sarıtaş'a saldırıyla ilgili 9 kişi gözaltına alındı. Polis ekipleri saldırıyı, Sarıtaş ile husumeti bulunduğu belirlenen Alevi Derneği Kurulu üyesi N.D'nin azmettirdiğini tespit etti. Adliyeye getirilen 9 şüpheliden 4’ü "Basit yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada ise "Maddi gerçeği ortaya çıkarmaya elverişli tüm delillerin toplanması yönündeki çalışmalar, titizlikle sürdürülmektedir" ifadelerini kullandı.
9.08.2022 Gündem
Üst geçitte soyunup kadına saldırdı! 'Amacım tecavüz etmekti'
Üst geçitte soyunup kadına saldırdı! 'Amacım tecavüz etmekti' Maltepe'de kıyafetlerini çıkararak üst geçitten geçen 25 yaşındaki kadına saldıran Bahaddin Ç. (26) tutuklandı. Saldırganın emniyetteki ifadesinde "Sıcak olduğu için yanlış kararlar aldım, pişmanım" dediği öğrenildi.
14.07.2022 Yaşam
Süpürgenin sesinden rahatsız oldu, 40 yıllık eşini kablosuyla boğdu
Süpürgenin sesinden rahatsız oldu, 40 yıllık eşini kablosuyla boğdu Ümraniye'de Gürsel Kaya (61), temizlik yaparken ses yaptığı gerekçesiyle elektrik süpürgesinin kablosuyla (40) eşi Şengül Kaya'yı (58) boğdu. "Eşimi boğdum, nefes almıyor" diyerek 155'i arayan Gürsel K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
27.06.2022 Yaşam
Sosyal medyada canlı yayın açtı, eşini 'Vaden doldu, toprak seni çağırıyor' diyerek tehdit etti!
Sosyal medyada canlı yayın açtı, eşini 'Vaden doldu, toprak seni çağırıyor' diyerek tehdit etti! Sosyal medya hesabından boşanma aşamasında olduğu eşi Emel K.'yı (28) silah göstererek "Vaden doldu, toprak seni çağırıyor" ifadeleriyle tehdit eden şüpheli Nazmi K. (37) "Tehdit" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
22.06.2022 Yaşam
Kadıköy Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonunda flaş gelişme!
Kadıköy Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonunda flaş gelişme! İstanbul'da yapılan rüşvet operasyonunda gözaltına alınan ve aralarında Kadıköy Belediyesi'nde görevli zabıta memurları ile gıda mühendislerinin de bulunduğu 194 şüpheliden 160 kişi, adliyeye getirildi. Savcılık aralarında 43 memurun da bulunduğu 124 şüpheliyi tutuklama talebiyle hakimliğe sevk etti.
20.05.2022 Gündem
Gazeteci İbrahim Haskoloğlu paylaşımı nedeniyle tutuklandı!
Gazeteci İbrahim Haskoloğlu paylaşımı nedeniyle tutuklandı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MİT Başkanı Hakan Fidan'a ait olduğu öne sürülen Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartlarını sosyal medya hesabından paylaşan gazeteci İbrahim Haskoloğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
19.04.2022 Gündem
Boşama aşamasındaki eşi tarafından adliye içinde darbedildi iddiası
Boşama aşamasındaki eşi tarafından adliye içinde darbedildi iddiası Pendik'te şiddet uyguladığı iddiasıyla eşine boşanma davası açan Dilan Aras Bitkay(27) duruşma çıkışı eşinin kendisi ve ağabeyini darbettiğini söyledi. Dilan Aras Bitkay, "Neden bu şahsa denetimli serbestlik verdiniz, yarım bıraktığı işi tamamlasın diye mi?" dedi.
25.03.2022 Yaşam
Balkondan düşerek ölmüştü! Eşinden şikayetçi olduğu ortaya çıktı
Balkondan düşerek ölmüştü! Eşinden şikayetçi olduğu ortaya çıktı İstanbul Ümraniye'de dün gece balkondan düşerek hayatını kaybeden ev hanımı Ece Kılıçaslan Acar'ın (28) ölümüne ilişkin gözaltına alınan eşi E. Acar (33) adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüpheli eş E. Acar'ın geçtiğimiz yıl "Silahıma deterjan bulaştırdın" diyerek Ece Kılıçaslan Acar'ı tehdit ettiği, kadının şikayetçi olduğu ve şüpheli eş hakkında 2 ay süreyle uzaklaştırma kararı çıkarıldığı da ortaya çıktı.
18.03.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Anadolu Adalet Sarayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anadolu adalet sarayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.