Amonyum Nitrat

Amonyum Nitrat

Son dakika amonyum nitrat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan amonyum nitrat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını amonyum nitrat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Amonyum Nitrat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan amonyum nitrat gelişmeleri de dahil olmak üzere 916 amonyum nitrat haberi bulunmuştur. Tüm amonyum nitrat haberleri aşağıda listelenmiştir.
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü PKK'ya yönelik 4 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-19' operasyonlarında 22 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini duyurdu.
1.04.2024 Gündem
Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu
Zam geldi! Ocak ayında fiyatı en fazla artan ürün belli oldu Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Ocak ayında markette fiyatı en fazla artan ürün yüzde 34,7 ile yeşil fasulye oldu. Yeşil fasulyedeki artışı yüzde 29,8 ile salatalık, yüzde 28,4 ile ıspanak, yüzde 22,9 ile pırasa takip etti” dedi.
1.02.2024 Ekonomi
Yakıcı Madde İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Yakıcı Maddeler Nelerdir?
Yakıcı Madde İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Yakıcı Maddeler Nelerdir? Yakıcı madde işareti aynı zamanda oksitleyici madde işareti olarak da ifade edilmektedir. Bu işaret daha çok ateş şeklinin kullanılması ile beraber dalgalanma üzerinden değerlendirilir. Sarı ve kırmızı renkler kullanılır. Bu renklerin içerisinde dalgalanmış bir alev şeklinde ateş sembolü yer almaktadır. Böylece birçok farklı tehlikeli durum açık bir şekilde anlaşılır.
3.01.2024 Gündem
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlere yönelik 12 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcının ele geçirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz." notunu düştü.
10.12.2023 Gündem
Kahramanlar-30 operasyonları! Bakan Yerlikaya: 6 ilde 63 mağara ve sığınak imha edildi
Kahramanlar-30 operasyonları! Bakan Yerlikaya: 6 ilde 63 mağara ve sığınak imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu teröristlere yönelik düzenlenen Kahramalar-30 operasyonlarında, 6 ilde 63 mağara, sığınak ve deponun imha edildiğini açıkladı.
27.11.2023 Gündem
Üreticide yüzde 50, markette yüzde 24 düştü! Kuru soğan fiyatı ile ilgili yeni açıklama
Üreticide yüzde 50, markette yüzde 24 düştü! Kuru soğan fiyatı ile ilgili yeni açıklama Kuru soğan arzındaki artışla birlikte fiyatlar üreticide yüzde 50,8, markette yüzde 24,3 düştü. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 1 Haziran Dünya Süt Günü dolayısıyla son günlerde yaşanan doğal afetleri, beklenen buğday alım fiyatını, mayıs ayında üretici ile market arasındaki fiyat farklılıklarını ve girdi fiyatlarında yaşanan değişimleri değerlendirdi. Artan nüfus karşısında üretimin sürdürülebilirliği için gerekli tedbirler alınarak süt üretiminin artarak devam etmesinin sağlanması gerektiğine dikkati çeken Bayraktar, “Bunun için süt fiyatlarını baskılamak yerine yem fiyatları kontrol altına alınmalı, yetiştiriciye makul fiyatlardan kaba ve kesif yem temin etmenin yolu bulunmalıdır” dedi.
1.06.2023 Ekonomi
Fiyatı yüzde 300 arttı! Tahıldan sonra yeni kriz
Fiyatı yüzde 300 arttı! Tahıldan sonra yeni kriz Rusya’nın Avrupa’ya yönelik doğal gaz kısıtlamalarının dünyayı kısa zamanda bir gübre krizine bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Putin ile son görüşmesinde Rus gübresinin ve tahıl ürünlerinin kesintisiz ihracı ana gündem maddeleri arasındaydı. Tahıl koridorunun ardından olası bir Gübre koridoru dünyayı bir kez daha rahatlatan bir gelişme olacak.
1.10.2022 Ekonomi
Fabrikada amonyak tankının bakımını yapan işçiler zehirlendi! 1 kişi öldü
Fabrikada amonyak tankının bakımını yapan işçiler zehirlendi! 1 kişi öldü Bursa'nın Gemlik ilçesindeki fabrikada, amonyak tankına bakım için giren 3 işçi, maruz kaldıkları gaz nedeniyle zehirlendi. Hastaneye kaldırılan işçilerden Muhammet Yün, hayatını kaybetti.  
11.08.2022 Yaşam
Tunceli'de teröristlerin kullandığı 3 sığınak imha edildi
Tunceli'de teröristlerin kullandığı 3 sığınak imha edildi Tunceli'de 'Eren Abluka-7 Operasyonu' kapsamında Hozat ilçesi kırsalında tespit edilen ve teröristlerin mühimmat deposu olarak kullandığı 3 sığınak imha edildi.
4.08.2022 Gündem
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
MSB: Pençe- Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe- Kilit Operasyonu'nda teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmatın ele geçirildiğini açıkladı.
2.08.2022 Gündem
Zeytinyağı, yumurta, süt, peynir, terayağı,pirinç, tavuk ve kırmızı et fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! 9 katına çıktı, yüzde 766,5...
Zeytinyağı, yumurta, süt, peynir, terayağı,pirinç, tavuk ve kırmızı et fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! 9 katına çıktı, yüzde 766,5... Gıda fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Zeytinyağı, yumurta, süt, peynir, terayağı,pirinç, tavuk, kırmızı et, domates, patates, limon, elma ve diğer pek çok ürünü kapsıyor. Büyük fark ortaya çıktı. Temmuz ayında üretici ile market arasındaki fiyat farkı 9 kata yaklaştı. Bu ayın da üretici ile market arasındaki fiyat farkı en fazla yüzde 766,5 ile elmada gerçekleşti. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Temmuz ayında üretici ile market arasındaki fiyat farklılıklarını ve girdi fiyatlarını değerlendirdiği bir açıklama yaptı.
1.08.2022 Ekonomi
Fiyatlarla ilgili flaş gelişme! Markette etiketler değişti: Et, süt, yumurta, ayçiçek yağı...
Fiyatlarla ilgili flaş gelişme! Markette etiketler değişti: Et, süt, yumurta, ayçiçek yağı... Fiyatlarla ilgili son dakika gelişmesi. Markette etiketler değişti. Et, süt, yumurta ve ayçiçek yağı dahil birçok üründe geçerli olacak. Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, haziran ayında marketteki 37 ürünün 16'sında fiyat artışı, 21'inde ise fiyat azalışı yaşandığını bildirdi. Markette fiyatı en çok azalan ürünün ise yüzde 46,1 ile domates olduğunu söyleyen Bayraktar, domatesteki fiyat düşüşünü yüzde 23,9 ile patatesin, yüzde 23,2 ile kabağın, yüzde 18,6 ile marulun, yüzde 17,8 ile kuru üzümün, yüzde 15,9 ile havucun, yüzde 14,8 ile tavuk etinin, yüzde 13,4 ile kırmızı mercimeğin ve yüzde 12,6 ile maydanozun izlediğini kaydetti. İşte son dakika haberinin detayları...
1.07.2022 Ekonomi
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde mağara ve mühimmat kullanılamaz hale getirildi
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde mağara ve mühimmat kullanılamaz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde arama-tarama faaliyetleriyle tespit edilen, teröristlerin kullandığı mağara, silah ve mühimmatın kullanılamaz hale getirildiğini duyurdu.
20.06.2022 Gündem
Eren Abluka-15 Narko Terör operasyonu başlatıldı! 1165 personelle bugün...
Eren Abluka-15 Narko Terör operasyonu başlatıldı! 1165 personelle bugün... İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 'Eren Abluka-15 Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik' narko terör operasyonu başlatıldığını, ilk gün 1 ton esrar, 2 milyon 144 bin kök kenevir ele geçirildiğini duyurdu.
9.06.2022 Gündem
Eren Abluka-7 Operasyonlarında terör örgütüne bir darbe daha! Hepsi imha edildi
Eren Abluka-7 Operasyonlarında terör örgütüne bir darbe daha! Hepsi imha edildi İçişleri Bakanlığı Eren Abluka-7 Operasyonları kapsamında, Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığınca Hozat ilçesi Aliboğazı bölgesinde icra edilen operasyonda imha edilen terör malzemelerini duyurdu
25.05.2022 Gündem
Tunceli'de 'Eren Abluka-7 Operasyonu'nda 10 sığınak imha edildi
Tunceli'de 'Eren Abluka-7 Operasyonu'nda 10 sığınak imha edildi Tunceli'de 'Eren Abluka-7 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu Operasyonu'nda teröristlerin kullandığı 10 sığınak içindeki malzemelerle imha edildi.
22.05.2022 Yaşam
Bitlis'te 430 kilogram amonyum nitrat ele geçirildi
Bitlis'te 430 kilogram amonyum nitrat ele geçirildi İçişleri Bakanlığı, Bitlis'te 430 kilogram amonyum nitrat ele geçirildiğini açıkladı.
21.05.2022 Gündem
Van'da, mağarada ele geçirilen mühimmat imha edildi
Van'da, mağarada ele geçirilen mühimmat imha edildi İçişleri Bakanlığı, Van'da tespit edilen mağarada ele geçirilen mühimmatın imha edildiğini duyurdu.
16.05.2022 Gündem
Van'da operasyon! Çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Van'da operasyon! Çok sayıda mühimmat ele geçirildi İçişleri Bakanlığı'nden yapılan açıklamada, "Van'ın Çatak ilçesinde icra edilen iç güvenlik operasyonunda tespit edilen mağarada 1 adet havan mühimmatı, 150 kilogram amonyum nitrat, mühimmat, örgütsel döküman, gıda ve yaşam malzemesi ele geçirilerek imha edildi." denildi.
16.05.2022 Gündem
Yeni operasyon başladı! İçişleri bakanlığı duyurdu
Yeni operasyon başladı! İçişleri bakanlığı duyurdu Batman'da 'Eren Abluka 3 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cemil Turan' ve Diyarbakır Yaylak bölgesinde, 'Eren Abluka 4 Şehit Jandarma Er Mustafa Özkan' oprasyonları başlatıldı.
22.04.2022 Gündem
Amanoslar'da PKK'nın mühimmat depoları bulundu
Amanoslar'da PKK'nın mühimmat depoları bulundu Hatay’da Amanoslar kırsalında terör örgütü PKK'ya ait olduğu belirlenen 3 depoda rekotatar mühimmatı, 4 adet el yapımı patlayıcı düzeneği ve 3 kilogram amonyum nitrat ele geçirildi.
16.03.2022 Gündem
İzmir'de kaçak kazı operasyonunda çok sayıda patlayıcı ele geçirildi
İzmir'de kaçak kazı operasyonunda çok sayıda patlayıcı ele geçirildi İzmir'in Ödemiş ilçesinde kaçak kazı yapıldığı belirlenen bölgeye operasyon düzenleyen polis ekipleri, 9 şüpheliyi suç üstü yakaladı. Öte yandan operasyonda çok sayıda patlayıcı ele geçirildi.
4.02.2022 Gündem
"Eren Kış-4/Yeşilbayır-1" operasyonunda çok sayıda mühimmat ele geçirildi
"Eren Kış-4/Yeşilbayır-1" operasyonunda çok sayıda mühimmat ele geçirildi Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında düzenlenen "Eren Kış-4/Yeşilbayır-1" operasyonunda çok sayıda mühimmat ele geçirildi.
16.12.2021 Gündem
Terör örgütü PKK'ya darbe! Hepsi ele geçirildi
Terör örgütü PKK'ya darbe! Hepsi ele geçirildi Hakkari'nin Yüksekova ilçesi kırsalında terör örgütü PKK'ya düzenlenen operasyonda patlayıcı düzenekleri, silah, mühimmat ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.
9.11.2021 Gündem
Soğan, patates, limon, fasulye fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! 'Limit getirilsin'
Soğan, patates, limon, fasulye fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! 'Limit getirilsin' Ekim ayında üretici market fiyat farkının en fazla olduğu ürün soğan oldu. Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar, "Market kar marjlarına sınırlama getirilsin" çağrısında bulundu.
2.11.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Amonyum Nitrat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki amonyum nitrat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.