Altuğ Verdi

Altuğ Verdi

Son dakika Altuğ Verdi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Altuğ Verdi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Altuğ Verdi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Altuğ Verdi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan altuğ verdi gelişmeleri de dahil olmak üzere 379 altuğ verdi haberi bulunmuştur. Tüm altuğ verdi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da engelli çocuklar polis araçlarına ve ata bindi
Adana'da engelli çocuklar polis araçlarına ve ata bindi Adana'da engelli çocuklar polis araçlarına ve atlara binerek keyifli bir gün geçirdi.
25.04.2024 Adana
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detaylar! Şok eden kamera açıklaması
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detaylar! Şok eden kamera açıklaması Tunceli'de, 5 Ocak 2020'den beri kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku'nun ailesinin avukatı Ali Çimen, "Gülistan'ın akıbetinin anlaşılacağına ilişkin noktalarda ya kamera kayıtlarının bozuk olduğu, ya o an için orayı görmediği ya da kayıtlı olmadığı, ses kayıtlarının bozuk olduğu söyleniyor. Hep bir aksilikle karşılaşmışız. Gülistan'ın baş şüphelinin evine 1 gün önce girdiğine dair güvelik kameraları var ve kayıtta. Bu dosyada var ama 1 gün sonra baş şüphelinin hareketlerini tespit etmemize yarayacak o kameralar o gün orayı görmüyor. Tutanakların birbirine çelişmesinden kaynaklı, Gülistan'ın akıbetinden bir şey anlayamadık" ifadelerini kullandı.
25.11.2023 Gündem
Gülistan Doku dosyasında flaş gelişme! Araç detayı ortaya çıktı
Gülistan Doku dosyasında flaş gelişme! Araç detayı ortaya çıktı Tunceli'de 5 Ocak 2020’de kaybolan ve bir daha haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku dosyasında baş şüpheli Zeinal A.’nın, polislikten ihraç edilen babası E.Y.’ye ait olan ve polis tutanağında olaydan bir gün önce Gülistan’ın zorla bindirilmeye çalışıldığı belirtilen otomobilin, soruşturmanın açıldığı 7 Ocak’ta il dışına çıkarıldığı ve yaklaşık bir hafta sonra tekrar kente getirildiği ortaya çıktı. Doku ailesinin avukatı Ali Çimen, “Bu aracın içerisinde DNA incelemesi yapın dedik, PTS’sini takip edelim dedik. Yani Elazığ’a gitmişse, buradan da başka yere gitmişse onu da takip edelim dedik. Dosyada bunların hepsini istedik ama taleplerimizin hiçbiri kabul edilmedi” dedi.
17.11.2023 Gündem
POMEM eğitimi kaç ay? POMEM eğitim süresi kısaldı mı?
POMEM eğitimi kaç ay? POMEM eğitim süresi kısaldı mı? Polis Akademisi Başkanlığı, Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 9.600 lisans (8.160 erkek ve 1.440 kadın), 2.400 önlisans (2.040 erkek ve 360 kadın) olmak üzere toplam 12.000 öğrenci alımı yapılacağını açıkladı. Alıma ilişkin esaslar 14 Kasım 2022 tarihinde Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden (www.pa.edu.tr) açıklanacak. İlanın açıklanmasının ardından POMEM eğitim süresiyle ilgili araştırmalar arttı. Peki, POMEM eğitim süresi kaç ay? POMEM eğitim süresi kısaldı mı?
9.11.2022 Çalışma Hayatı
Gülistan Doku davasında flaş gelişme!
Gülistan Doku davasında flaş gelişme! Tunceli’de bir yılı aşkın süredir haber alınamayan Gülistan Doku dosyasında şüpheli sıfatıyla yer alan eski erkek arkadaşı Z.A.’nın polis olan üvey babası E.Y., polislikten ihraç edildi.
21.01.2021 Yaşam
Altuğ Verdi davasında flaş karar! Müebbet hapis cezasına  çarptırıldı
Altuğ Verdi davasında flaş karar! Müebbet hapis cezasına çarptırıldı Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'yi (46) makamında şehit eden, Personel Şube Müdürü Ercan Polat ile koruma polisi Yiğitcan Köksal'ı yaralayan trafik polisi İsmail Hakkı Sarıcaoğlunun (37), yargılandığı davada karar açıklandı. Rize Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, Sarıcaoğluna tasarlayarak kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürme' ve 'tasarlayarak 2 kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürmeye teşebbüs' suçlarından 'ağırlaştırılmış müebbet hapis' ile 53 yıl 4 ay hapis cezası verdi. Sanık Sarıcaoğlu, FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan ise delil yetersizliğinden beraat etti.
7.01.2021 Gündem
Bakan Soylu duyurdu! Yüzde 50 azaldı
Bakan Soylu duyurdu! Yüzde 50 azaldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulunun ‘2011-2020 arasında trafik kazalarındaki ölüm vakalarının yüzde 50 azaltılması’ hedefini tutturabilen dünyadaki iki ülkeden biri olduğunu belirtti.
8.12.2020 Yaşam
Motosiklet üzerinde iğrenç olay! O sapık yakalandı
Motosiklet üzerinde iğrenç olay! O sapık yakalandı İstanbul'da laf attığı kadınlara bakarak mastürbasyon yaptığı cep telefonu kamerasına yansıyan ve görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasıyla çok sayıda kullanıcının tepki gösterdiği motosiklet sürücüsü, gözaltına alındı.
26.11.2020 Gündem
Koğuşun duvarını deldi ve her şeyi anlattı!
Koğuşun duvarını deldi ve her şeyi anlattı! Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'yi (46), 2 yıl önce makamında şehit eden, Personel Şube Müdürü Ercan Polat ile koruma polisi Yiğitcan Köksal'ı yaralayan trafik polisi İsmail Hakkı Sarıcaoğlu’nun (36) tutuklu bulunduğu cezaevindeki koğuş duvarında açılan delikten yan koğuşta bulunan hükümlü Okan Ünal ile sohbet ederek, saldırı olayını anlattığı ortaya çıktı.
8.10.2020 Gündem
Şehit Altuğ Verdi soruşturmasında 3 tutuklama daha
Şehit Altuğ Verdi soruşturmasında 3 tutuklama daha Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin şehit edilmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı
26.02.2020 Gündem
Altuğ Verdi cinayetinde flaş gelişme! Hepsi FETÖ'cü çıktı
Altuğ Verdi cinayetinde flaş gelişme! Hepsi FETÖ'cü çıktı Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’yi makamında şehit eden polis memuru İsmail Hakkı Sarıcaoğlu’nun eşi Semiha Sarıcaoğlu ve doktor ağabeyi Mustafa Sarıcaoğlu FETÖ üyesi olduklarını itiraf etti. Mustafa Sarıcaoğlu, kardeşinin 15 Temmuz sonrası gözaltına alınanlara işkence yapmakla suçladığı Altuğ Verdi’den nefret ettiğini söyledi.
25.02.2020 Yaşam
Altuğ Verdi'nin şehit edilmesi davasında 10 zanlı tutuklandı
Altuğ Verdi'nin şehit edilmesi davasında 10 zanlı tutuklandı Eski Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'yi şehit eden polis memurunun Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) içerisinde bağlı olduğu hücre yapılanmasında yer aldıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şüphelilerden 10'u tutuklandı. 2 şüpheli ise adlı kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
24.02.2020 Gündem
Şehit Altuğ Verdi soruşturmasında yeni gelişme
Şehit Altuğ Verdi soruşturmasında yeni gelişme Eski Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'yi şehit eden polis memuru İsmail Hakkı Sarıcaoğlu "FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklandı.
24.02.2020 Gündem
Rize Emniyet Müdürü Verdi'yi şehit eden saldırgan: FETÖ bağlantım yok
Rize Emniyet Müdürü Verdi'yi şehit eden saldırgan: FETÖ bağlantım yok Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'yi (46) makamında şehit eden, Personel Şube Müdürü Ercan Polat ile koruma polisi Yiğitcan Köksal'ı yaralayan trafik polisi İsmail Hakkı Sarıcaoğlu’nun (36), yargılanmasına devam edildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada FETÖ/PDY ile bağlantısı ortaya çıkarılan Sarıcaoğlu, duruşmada iddiaları reddetti. Sarıcaoğlu, "FETÖ ile bağlantım yok" dedi. Bu arada, sanığın daha önce tutulduğu Kırıkkale F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumu'nda hükümlü olan Okan Ünal'ın 6 sayfadan oluşan el yazısı ihbar mektubu mahkemeye ulaştı. Ünal, Sarıcaoğlu'nun bağlantılarına ilişkin bilgiler paylaştığı mektubunda mahkemede tanık olarak dinlenmesini talep etti.
20.02.2020 Gündem
Şehit Altuğ Verdi soruşturmasında 6 kişi daha gözaltına alındı
Şehit Altuğ Verdi soruşturmasında 6 kişi daha gözaltına alındı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca Eski Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'yi şehit eden polis memurunun Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) içerisinde bağlı olduğu hücre yapılanmasında yer aldıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, yeni bilgiler ışığında 7 şüphelinin daha yakalanmasına yönelik gözaltı kararı alındı.
20.02.2020 Gündem
Şehit Altuğ Verdi soruşturmasında 2 FETÖ üyesi itirafçı oldu!
Şehit Altuğ Verdi soruşturmasında 2 FETÖ üyesi itirafçı oldu! Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin iki yıl önce makamında şehit edilmesi ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında yapılan operasyonda yakalanan 20 FETÖ şüphelisinden 2 kişi etkin pişmanlık yasasından yararlanarak itirafçı oldu.
19.02.2020 Gündem
İstanbul merkezli 7 ilde FETÖ operasyonu!
İstanbul merkezli 7 ilde FETÖ operasyonu! İstanbul merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hücre yapılanması içerisinde yer aldığı belirlenen çoğu polis 27 kişinin yakalanması için eş zamanlı operasyon başlatıldı.
13.02.2020 Gündem
Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin şehit edilmesiyle ilgili 27 gözaltı kararı
Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin şehit edilmesiyle ilgili 27 gözaltı kararı İstanbul merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hücre yapılanması içerisinde yer aldığı belirlenen çoğu polis 27 kişinin yakalanması için eş zamanlı operasyon başlatıldı.
13.02.2020 Gündem
Eşinin duymaması için araçtaki telsiz kapatılmış
Eşinin duymaması için araçtaki telsiz kapatılmış Rize'de İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin şehit olduğu silahlı saldırının yıl dönümünde, eşi Leyla Verdi'nin olayı ilk anda duymaması için özel kalem görevlilerinin çaba harcadığı ortaya çıktı. Özel kalem görevlisi polis memuru Bahadır Beder'in, Altuğ Verdi'nin eşi Leyla Verdi'yi taşıyan koruma polisi Mevlüt Yılmaz'ı telefonla aradığı, olayın 155 Polis İmdat Hattı'na iletildiğini, telsizde görüşme trafiğinin arttığını belirterek, Leyla Verdi'nin duymaması için otomobildeki telsizi kapatmasını istediği öğrenildi.
11.12.2019 Yaşam
İsmail Hakkı Sarıcaoğlu'nun yakalanma anı ortaya çıktı!
İsmail Hakkı Sarıcaoğlu'nun yakalanma anı ortaya çıktı! Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin 11 Aralık 2018 tarihinde makamında polis memuru İsmail Hakkı Sarıcaoğlu tarafından şehit edilmesinin hemen ardından yaşanan sıcak anlarla ilgili görüntüler ortaya çıktı.
8.10.2019 Gündem
Rize İl Emniyet Müdürü'nü şehit eden zanlı hakkında istenen ceza belli oldu
Rize İl Emniyet Müdürü'nü şehit eden zanlı hakkında istenen ceza belli oldu Rize'de İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin şehit edildiği, Personel Şube Müdürü Ercan Polat ile koruma polisi Yiğitcan Köksal'ı yaralandığı saldırı olayı ile ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı.
26.06.2019 Gündem
TFF Başkanı Demirören: VAR alanı artık bizim kırmızı çizgimiz
TFF Başkanı Demirören: VAR alanı artık bizim kırmızı çizgimiz Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Temsilciler Kurulu tarafından düzenlenen 2018-2019 sezonu Devre Arası Altuğ Verdi Temsilciler Semineri resmi ortak açılışı, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşti.
4.01.2019 Süper Lig
Üç ile vali atandı, 4 ilin emniyet müdürü görevden alındı!
Üç ile vali atandı, 4 ilin emniyet müdürü görevden alındı! Adana,Iğdır, Karabük ve Siirt emniyet müdürleri görevden alındı. Van, Bilecik, Ardahan'a yeni valiler 9 ile de yeni emniyet müdürleri atandı. Şehit edilen Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin yerine Osmaniye Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman getirildi.
27.12.2018 Gündem
Emniyet müdürünün şehadetinde FETÖ izi
Emniyet müdürünün şehadetinde FETÖ izi Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’yi şehit eden trafik polisi Sarıcaoğlu’nun FETÖ bağlantısı ortaya çıktı. Sarıcaoğlu’nun FETÖ’nün fişleme listesinde Karlov suikastını gerçekleştiren Altıntaş’la aynı kategoride yer aldığı belirlendi.
24.12.2018 Gündem
Rize Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 4 kişi açığa alındı
Rize Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 4 kişi açığa alındı Rize'de Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin şehit edildiği saldırıya ilişkin yürütülen soruşturmada 4 emniyet görevlisi açığa alındı.
19.12.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Altuğ Verdi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki altuğ verdi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.