Alinur Aktaş

Alinur Aktaş

Son dakika Alinur Aktaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alinur Aktaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alinur Aktaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alinur Aktaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alinur aktaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 161 alinur aktaş haberi bulunmuştur. Tüm alinur aktaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum Türkiye'de 61 milyondan fazla vatandaş, yerel seçimler kapsamında belediye başkanı, muhtar, il genel meclisi üyeliği ve belediye meclis üyesini seçmek için sandığa gitti. 17:00'da sandıkların kapanmasıyla birlikte oy sayım süreci başladı. YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla birlikte Marmara Bölgesi'nde İstanbul dahil 11 ildeki sonuçlar Gazetevatan.com'da olacak.
31.03.2024 Gündem
Mustafa Varank ve Alinur Aktaş vatandaşlarla sahurda buluştu
Mustafa Varank ve Alinur Aktaş vatandaşlarla sahurda buluştu AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ile Cumhur İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, Abdal Meydanı'nda vatandaşlarla sahur yaptı. Seçim döneminde verdikleri sözleri 1 Nisan itibariyle yerine getirmek için çalışacaklarını belirten Varank, “Biz, söz verince sözünde duranlardanız. İnşallah en güzel şekilde 31 Mart akşamından sonra, 1 Nisan'dan itibaren aynı hızla, aynı heyecanla, aynı coşkuyla yolumuza devam edeceğiz. Yeter ki, sizler bizim yanımızda olun." dedi.
17.03.2024 Gündem
Servis Varank'tan hesap Aktaş'tan! Gençlerin gözdesi oldu
Servis Varank'tan hesap Aktaş'tan! Gençlerin gözdesi oldu TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Tarihi Çarşıbaşı Meydanında hizmete sunulan Burfaş Kafe’de barista önlüğü giyerek tezgahının başına geçti ve gençlere kahve ikram etti. Varank, kahveleri hazırlarken Aktaş ise hem sipariş aldı hem de hesabı ödedi.
6.03.2024 Gündem
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş projelerini açıkladı: 100 bin konutluk projeyi hayata geçiriyoruz
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş projelerini açıkladı: 100 bin konutluk projeyi hayata geçiriyoruz Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 'İşimiz Gücümüz Bursa' lansman organizasyonunda projelerini açıklıyor. "İki yeni koridor oluşturuyoruz. Trafik artık 3'e bölünecek" diyen Aktaş kentsel dönüşümde 100 bin konutluk projeyi hayata geçireceklerini açıkladı. Aktaş 500 yeni otobüsün alınacağını ve yeni bir metro hattının Bursa'ya kazandırılacağını da sözlerine ekledi.
2.03.2024 Gündem
Belediye başkanı kürsüde depremi anlatırken deprem oldu
Belediye başkanı kürsüde depremi anlatırken deprem oldu Bursa’nın Gemlik ilçesinde saat 10.45’te meydana gelen 3.5 büyüklüğündeki deprem çevre ilçelerde kısa süreli paniğe neden olurken, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, depreme kürsüde, depremi ve kentsel dönüşümü konuştuğu sırada yakalandı.
19.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İşte CHP'nin halini görüyorsunuz. Herkes bir köşe başına yapışmanın derdinde. Ne ülkenin hali, ne şehirlerimizin durumu umurlarında değil. Daha düne kadar ittifak içinde oldukları partileri bile gözleri görmüyor, çiğneyip geçiyorlar. Kendi arkadaşlarına ve müttefiklerine bu derece hoyratça davrananların, şehirler ve oralarda yaşayanlara şefkat göstermesi mümkün mü?” dedi.
2.02.2024 Gündem
Bakan Kacır: KOSGEB’e destek miktarlarını en az yüzde 100 artırmayı amaçlıyoruz
Bakan Kacır: KOSGEB’e destek miktarlarını en az yüzde 100 artırmayı amaçlıyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin kalkınma hedefleri doğrultusunda üretim yapan firmalara sundukları destekleri artıracaklarını söyledi. Bakan Kacır, “Türkiye ekonomisinin geleceğini, Ar-Ge, inovasyon ve ihracat belirleyecek. Kalkınma hedeflerimiz doğrultusunda destek limitlerimizi yeniden belirliyoruz. Bu hafta, KOSGEB İcra Komitesi'ni topluyoruz. Destek miktarlarını en az yüzde 100 artırmayı amaçlıyoruz” dedi.
27.01.2024 Ekonomi
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Türkiye’nin Otomobili Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan teknoloji kampüsüne teknik bir inceleme gezisi yaptı. Komisyon Başkanı Mustafa Varank ve beraberindeki milletvekilleri Togg CEO’su Gürcan Karakaş’tan brifing aldı, fabrikada incelemelerde bulundu, ardından da Togg’un direksiyonuna geçti. Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle vekillerden tam not aldı.
5.09.2023 Gündem
Bakan Mehmet Fatih Kacır'dan Togg açıklaması: Milletimiz rekor siparişle sahiplendi
Bakan Mehmet Fatih Kacır'dan Togg açıklaması: Milletimiz rekor siparişle sahiplendi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Milli otomobilimiz Togg, artık ülkemizin yollarında. İnşallah kısa süre içinde uluslararası pazarda da yerini alacak. Milli otomobilimizi, 177 bin gibi rekor seviyede bir siparişle çok şükür milletimiz de sahiplendi" dedi.
26.08.2023 Ekonomi
Bakan Varank: Doğru netice sandıktan da çıkacak
Bakan Varank: Doğru netice sandıktan da çıkacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Yolumuza devam edeceğiz. Ama bunun yolu 28 Mayıs'tan geçiyor. İnşallah Rabbim her bir vatandaşımıza 28 Mayıs'ta da ferasetle karar vermeyi nasip etsin. İnşallah doğru netice sandıktan da çıkacak, diyoruz” dedi.
21.05.2023 Gündem
Varank: Bursa da Türkiye de Cumhurbaşkanımızın Türkiye sevdasının arkasında duruyor
Varank: Bursa da Türkiye de Cumhurbaşkanımızın Türkiye sevdasının arkasında duruyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Neticeyi sabahın ilk saatlerinde alacağız ama netice ne olursa olsun biz biliyoruz ki Bursa da Türkiye de Sayın Cumhurbaşkanımızın Türkiye sevdasının arkasında duruyor" dedi. 
15.05.2023 Gündem
Bakan Varank: Kasetlerin, kumpasların piyasaya çıktığı, terörün gölgesinde kalan bir seçime gidiyoruz
Bakan Varank: Kasetlerin, kumpasların piyasaya çıktığı, terörün gölgesinde kalan bir seçime gidiyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Sıradaki hayalimiz öncelikle 14 Mayıs’ta şu seçimi Allah'ın izniyle almamız. Bu önemli bir seçim, bir kader seçimi. Gündemi takip ediyorsunuz. Tekrar kasetlerin, kumpasların piyasaya çıktığı, terörün gölgesinde kalan bir seçime doğru gidiyoruz ama milletimiz feraset sahibidir. İnşallah 14 Mayıs’ta doğru tercihi yapacak, doğru takdiri yapacak. Allah'ın izniyle sağduyulu hareket edecek” dedi.
12.05.2023 Gündem
Bakan Varank, sözlerini skece konu eden Güldür Güldür Show ekibini izledi
Bakan Varank, sözlerini skece konu eden Güldür Güldür Show ekibini izledi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, kendisinin Türk uzay yolcusuna dair açıklamalarını skece konu eden Güldür Güldür Show ekibinin Bursa'daki gösterisini izledi. Kulise de geçen Varank, oyuncular ile moderatör Ali Sunal'ı tebrik etti.
9.05.2023 Gündem
Bakan Varank: Cumhurbaşkanı'mız iyi bir kaptan ama aynı zamanda iyi bir takipçi
Bakan Varank: Cumhurbaşkanı'mız iyi bir kaptan ama aynı zamanda iyi bir takipçi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Sayın Cumhurbaşkanı'mız milletin bağrından çıkmış bir siyasetçidir. Her zaman ekibiyle ön plana çıkmış. Ekibine en iyi kaptanlığı yapmış bir siyasetçi. İşte biraz önce telefon etti. 'Çalışmalar nasıl gidiyor? Bu hafta, şunları mutlaka ihmal etmeyin' diye talimatlarını bize veriyor. Çünkü iyi bir kaptan ama aynı zamanda iyi bir takipçi" dedi.
7.05.2023 Gündem
Bakan Varank: Sundukları tek vaat kaos
Bakan Varank: Sundukları tek vaat kaos Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Karşımızda Türkiye'den bihaber, dünyadan bihaber ne yaptığını, ne yapacağını bilmeyen bir muhalefet var. Bunlar, vatandaşlarımızın önüne bir kaos düzenini alternatif olarak getirmek istiyorlar. Sundukları tek vaat kaos" dedi.
28.04.2023 Gündem
Bakan Varank: İş dünyamızın taleplerini ortak akılla çözeceğiz
Bakan Varank: İş dünyamızın taleplerini ortak akılla çözeceğiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nda iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Bursa’nın bulunduğu konumdan çok daha ileri gitme potansiyeline sahip bir kent olduğunu belirten Mustafa Varank, “Bakanlık olarak Bursa’yı güçlü bir şekilde destekledik ve bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz” dedi.
26.04.2023 Ekonomi
Bakan Varank: Otoyolları yapmasaydık bayramda kimse bir yerden bir yere gidemezdi
Bakan Varank: Otoyolları yapmasaydık bayramda kimse bir yerden bir yere gidemezdi Sabahları yüzde 32 akşamları ise yüzde 50 trafiğin azalmasına vesile olan adliye kavşağı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın katılımı ile açıldı. 2. bölge 1. sıra AK Parti Bursa Milletvekili adayı da olan Varank, "Yeni yapılan otobanlarda bile trafik yoğunluğunu görüyoruz. Otoyolları köprüleri yapmasaydık, bu bayramda kimse bir yerden bir yere gidemezdi" diye konuştu.
25.04.2023 Gündem
Bakan Varank: Türkiye, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacaktır
Bakan Varank: Türkiye, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacaktır AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacağını belirterek, "Bunlar ne geleceği okuyabiliyor, ne plandan ne programdan haberleri var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye büyük bir müjde verdi. Karadeniz'deki doğalgazı karayla buluşturduk. Ne diyorlardı? ‘Siz yıllardır gaz bulduk. Hani bu gaz nerede’ diyorlardı. İşte o gazı karayla buluşturduk" dedi.
21.04.2023 Ekonomi
Bursalı gençlerle sürpriz sahur buluşması
Bursalı gençlerle sürpriz sahur buluşması Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, her ramazan ayında sosyal medya üzerinden yaptığı gençlerle sürpriz iftar ve sahur buluşmalarına seçim bölgesi Bursa’da devam ediyor. “Toplu değil, Togg’lu sahur” daveti yapan yapan Bakan Varank’ın çağrısı üzerine Tarihi Abdal Meydanı doldu taştı. Sahurun menüsü ise Bursa’nın geleneksel Ramazan lezzeti tahanlı pide ve simit oldu.
16.04.2023 Gündem
DSÖ’nün olağanüstü gündemi; Türkiye
DSÖ’nün olağanüstü gündemi; Türkiye Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Sağlıklı Şehirler Ağı ve Ulusal Ağ Koordinatörleri, “Türkiye’de Yaşanan Deprem ve Mevcut Durum” konusuyla olağanüstü toplandı. Online toplantıda konuşan Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bölgede hayat normale dönene kadar her türlü ayni ve nakdi desteğe açık olduklarını vurguladı.
24.03.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Ülkemizi uluslararası koridora çevirdik, dünyayı Türkiye’ye bağladık
Bakan Karaismailoğlu: Ülkemizi uluslararası koridora çevirdik, dünyayı Türkiye’ye bağladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaşım ve iletişim altyapısına son 20 yılda 183 milyar dolar üzerinde yatırım yapıldığını söyledi. Karaismailoğlu, “Türkiye'nin dört bir köşesinde hizmet ve eser fırtınası estirdik, estirmeye de devam ediyoruz. Başkalarının 100 yılda inşa edemediği dev projeleri, dünya çapındaki eserleri 20 yıl gibi kısa sürede tamamlayarak yalnızca ülkemizin değil dünyanın hizmetine sunduk. İleri teknoloji büyük ölçekli kara yolu eserleri sayesinde ortaya koyduğumuz başarılarla ülkemizi uluslararası koridora çevirdik, dünyayı Türkiye'ye bağladık” dedi.
26.01.2023 Ekonomi
Bakan Özer: Eğitimin önündeki antidemokratik uygulamalar kaldırıldı
Bakan Özer: Eğitimin önündeki antidemokratik uygulamalar kaldırıldı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Ülkelerin en kalıcı sermayesi, beşeri sermayesi. Beşeri sermayelerin niteliğini artırmadaki en önemli enstrüman da eğitim. Eğitimin önündeki tüm antidemokratik uygulamalar kaldırıldı. Yani 70 yıllık gecikmeyle ilk kez eğitimdeki tüm erişim problemleri çözülerek, Sayın Cumhurbaşkanı'mızın çerçevesini çizmiş olduğu 'Türkiye Yüzyılı'nın ilk adımı atılmış oldu” dedi.
16.01.2023 Eğitim
Yeni yılın ilk bebeğini Bakan Koca ziyaret etti
Yeni yılın ilk bebeğini Bakan Koca ziyaret etti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesinde doğan yeni yılın ilk bebeği ve ailesini ziyaret etti.
31.12.2022 Yaşam
Bakan Kasapoğlu: 4 yılda 5 milyondan fazla kişiye yüzme öğrettik
Bakan Kasapoğlu: 4 yılda 5 milyondan fazla kişiye yüzme öğrettik Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Yüzme bilmeyen kalmasın projemizde son 4 yılda 5 milyondan fazla kişiye yüzme öğrettik, öğretmeye devam ediyoruz" dedi.
24.12.2022 Gündem
Bursa'da uçak düşmeden önce çekilen görüntüler ortaya çıktı
Bursa'da uçak düşmeden önce çekilen görüntüler ortaya çıktı Bursa'da doğal gaz çevrim santralinin olduğu araziye düşen tek motorlu uçakta hayatını kaybeden pilot Hakan Köksal (54) ile Burcu Sağlam'dan (22) geri, kazadan kısa süre önce uçaktan paylaştıkları son görüntüleri kaldı. Köksal'ın, 4 kişilik uçak lisansını almak üzere Sakarya'ya gittiği, Pamukova'dan Bursa'ya dönüşe geçtikten dakikalar sonra da kazanın gerçekleştiği öğrenildi. Kaza kırım ekibinin incelemesinden sonra uçak enkazı kaldırılırken, düşüş nedeni ise araştırılıyor.
3.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alinur Aktaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alinur aktaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.