Seçil Erzan davasında Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Muslera ve Arda Turan için flaş karar
Seçil Erzan davasında Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Muslera ve Arda Turan için flaş karar Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla fon vurgunu davasında, tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük'ün tutukluluklarının devamına karar verildi. Mahkeme, müştekiler Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Fernando Muslera ve Arda Turan'ın bir sonraki celse hazır edilmeleri için son kez süre verilmesine aksi takdirde haklarında zorla getirilme kararı çıkarılmasını karara bağladı. Heyet, Seçil Erzan'ın bankadaki hesap hareketlerinin, Erzan'ın cep telefonundaki banka çalışanlarıyla konuşmalarının ve Ali Yörük ile Semih Kaya arasındaki banka hesap hareketlerinin istenmesine karar vererek duruşmayı 8 Mart'a erteledi.
15.01.2024 Gündem
Seçil Erzan davasında karanlık isim davanın seyrini değiştirecek! 'Korkuyorum, ismini kesinlikle vermek istemiyorum'
Seçil Erzan davasında karanlık isim davanın seyrini değiştirecek! 'Korkuyorum, ismini kesinlikle vermek istemiyorum' Seçil Erzan savcılığa verdiği ifadesinde para alışverişi yaptığı birçok kişinin adını verdi ancak Kapalıçarşı’da para aldığı bir kişi için “Korkuyorum, ismini kesinlikle vermek istemiyorum” dedi. İşte Türkiye'nin konuştuğu Seçil Erzan davasında dikkat çeken detaylar...
30.11.2023 Gündem
Seçil Erzan olayında kilit isim ortaya çıktı! Bankaya giren herkesi avladı
Seçil Erzan olayında kilit isim ortaya çıktı! Bankaya giren herkesi avladı Seçil Erzan’a çantayla para taşıyan ve aynı dosyada tutuklu olarak yargılanan Ali Yörük’ün adı birçok ifadede geçiyor. Denizbank müfettişlerinin raporuna göre Arda Turan’ın kardeşi de para dolu çantayı Ali Yörük’e teslim etti. Öte yandan ünlü isimlerin bankaya giriş çıkış yaptığı görüntüler ortaya çıktı.
29.11.2023 Gündem