Al-sat yaptığı 48 aracın vergisini ödememişti! Ünlü fenomene büyük şok
Al-sat yaptığı 48 aracın vergisini ödememişti! Ünlü fenomene büyük şok Otomobilin karaborsaya düştüğü dönemde sosyal medyada çektiği al-sat videolarıyla ünlenen “6ilerimetehan” lakaplı Metehan Meşe’ye geçtiğimiz aylarda Ticaret Bakanlığı tarafından üst sınırdan 300 bin lira ceza kesilmişti. Meşe’ye bir kötü haber de Vergi Dairesi’nden geldi.
13.01.2024 Gündem
Firmalar harekete geçti! 'Al-Sat' işi yapanlar kara listeye alınıyor, tek tek tespit ediliyor
Firmalar harekete geçti! 'Al-Sat' işi yapanlar kara listeye alınıyor, tek tek tespit ediliyor Otomobil piyasasında ‘Al-Sat’çılara engel olmak için oluşturulan kara liste her geçen gün büyüyor. Firmalar kara listede adı bulunanlara otomobil satılmasını önlemek için harekete geçti.
12.06.2023 Ekonomi
Araba alacaklar dikkat! Kara liste dönemi başladı
Araba alacaklar dikkat! Kara liste dönemi başladı Araba almayı planlayan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Kara liste uygulaması başladı. Çip krizi nedeni ile hem sıfır hem de ikinci el arabalarda fiyat artışları görülmeye devam ediyor. Araç almak istetenler ise uygun fiyatları araştırıyor. Özellikle lansman dönemlerinde ucuz araba almak mümkün. Ancak burumu 'iş'e çevirenler de bulunuyor. Lansman fiyatları ile alınan araçları, üzerine 30-40 bin lira ilave ederek satıyorlar. Otomotiv firmaları başta galericiler olmak üzere ‘al-sat’ işi yapanları kara listeye almaya başladılar. Lansmanda özel fiyattan otomobili alıp, 30-40 bin TL fazlasına satanları önlemeye çalışıyorlar.
22.11.2021 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri