Savunma Sanayi Başkanı Demir: 2 adet AKSUNGUR SİHA TSK'ya teslim edildi
Savunma Sanayi Başkanı Demir: 2 adet AKSUNGUR SİHA TSK'ya teslim edildi Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, “Şanlı ordumuzun gök vatandaki gücüne güç katacak yeni neferleri! 2 adet AKSUNGUR SİHA'yı daha Türk Silahlı Kuvvetlerimize teslim ettik. Hayırlı olsun” dedi.
19.05.2023 Ekonomi
TUSAŞ tarafından üretilen yerli ve milli AKSUNGUR SİHA teslim edildi
TUSAŞ tarafından üretilen yerli ve milli AKSUNGUR SİHA teslim edildi Son dakika haberine göre; Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, TUSAŞ tarafından üretilen yerli ve milli AKSUNGUR SİHA testlerinin başarı ile tamamlanarak Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edildiğini açıkladı.
20.10.2021 Bilim ve Teknoloji
SSB Başkanı Demir tek tek açıkladı! İlk teslimatları başlayacak...
SSB Başkanı Demir tek tek açıkladı! İlk teslimatları başlayacak... Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Bayraktar TB2 ve ANKA silahlı insansız hava araçlarının (SİHA) dost ve kardeş ülkelerin de kullandığı en önemli sistemler arasında olduğunu belirterek, "Çeşitli sınıflarda kullandığımız İHA'larımıza ek olarak geçtiğimiz yıl, kamikaze mini İHA KARGU-2 ve silahlı mini/mikro İHA SONGAR'ı da güvenlik güçlerimiz ilk kez kullanmaya başladı. İHA alanındaki bu çalışmalar dünyada bizi bu alanda ilk 3-4 ülke arasına yani bir anlamda lider sınıfına yükseltti." dedi.
11.01.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri