Akçadağ

Akçadağ

Son dakika akçadağ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akçadağ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akçadağ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akçadağ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akçadağ gelişmeleri de dahil olmak üzere 193 akçadağ haberi bulunmuştur. Tüm akçadağ haberleri aşağıda listelenmiştir.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Malatya yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Malatya aday listesi
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Malatya yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Malatya aday listesi Malatya yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Malatya iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Malatya aday listesi
24.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki açıkladı: Önümüzdeki ay 75 bin konut yapacağız
Bakan Özhaseki açıkladı: Önümüzdeki ay 75 bin konut yapacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Malatya’nın Doğanşehir ve Akçadağ ilçelerini ziyaret ederek TOKİ tarafından deprem sonrası yapılan çalışmaları inceledi. Bakan Özhaseki, önümüzdeki ay itibariyle yapacakları konut sayısının 75 bini bulacağını söyledi.
27.02.2024 Ekonomi
Malatya'da korkutan deprem
Malatya'da korkutan deprem Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
16.02.2024 Gündem
Yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı: 4 ölü, 36 yaralı
Yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı: 4 ölü, 36 yaralı Malatya'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 36 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastanelere kaldırıldı.
2.01.2024 Gündem
Malatya'da 4.8 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4.8 büyüklüğünde deprem AFAD, Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
1.12.2023 Gündem
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı!
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı! İsrail'in Gazze'de sivilleri öldürmesine ABD ve Avrupa sessiz kalırken, İsrail savaş uçaklarının bir hastaneyi bombalaması dünyayı şok etti. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar, İsrail'in Gazze'de hastaneye düzenlediği ve 500'den fazla kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı lanetledi. ABD'nin Kürecik Radar Üssü önünde de toplanan vatandaşlar saldırıya tepki gösterdi. İstanbul Valiliği dün akşam İsrail Başkonsolosluğu önünde yapılan protesto eylemleri ile ilgili basın açıklaması yaptı. Yazılı olarak yapılan açıklamada protesto eylemleri sırasında kalp krizi geçiren bir kişinin hayatını kaybettiği, olaylarda taşkınlık çıkaran 5 kişinin ise gözaltına alındığı ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca 43'ü polis 63 kişinin de yaralandığı belirtildi.
18.10.2023 Gündem
Kamyonet ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 1 yaralı
Kamyonet ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 1 yaralı Malatya'nın Akçadağ ilçesinde kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kazada sürücü Hasan Dertli (22) ile yanındaki Hacer Açıkgöz (21) hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
1.08.2023 Gündem
'Yerinde Dönüşüm' projesine başvurular yarın başlıyor! Bakan Özhaseki duyurdu
'Yerinde Dönüşüm' projesine başvurular yarın başlıyor! Bakan Özhaseki duyurdu “Yerinde Dönüşüm" projesi kapsamında deprem bölgesinde hizmet verecek olan Yapım ve Dönüşüm Ofisleri 17 Temmuz’da açılıyor.  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Yerinde Dönüşüm ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlarımızı 22 yerde açtığımız Yapım ve Dönüşüm Ofislerimize bekliyoruz. Ayrıca vatandaşlarımız Yerinde Dönüşüm projemize e-Devlet üzerinden başvurabilir ve ALO 181'den projemiz hakkında bilgi alabilirler.” dedi.
16.07.2023 Gündem
Deprem bölgesinde yeni dönem başlıyor! 500 bin TL hibe, 500 bin TL kredi desteği
Deprem bölgesinde yeni dönem başlıyor! 500 bin TL hibe, 500 bin TL kredi desteği Deprem bölgesinin ihya ve inşasında yeni bir dönem başlıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 17 Temmuz’da başlatacağı ‘Yerinde Dönüşüm’ projesiyle 11 şehri yeniden ayağa kaldırıyor.
14.07.2023 Ekonomi
Evde bomba gibi patladı! Bahçedeki konteyneri deldi geçti, karşı duvara saplandı
Evde bomba gibi patladı! Bahçedeki konteyneri deldi geçti, karşı duvara saplandı Malatya’da bir evde patlayan piknik tüpü, bahçede bulunan konteyneri deldi geçti. İlginç olayda şans eseri kimse yaralanmadı.
10.06.2023 Yaşam
Malatya'da 4,1 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,1 büyüklüğünde deprem Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
19.05.2023 Gündem
Malatya seçim sonuçları 2023! 14 Mayıs Malatya Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve canlı oy oranı.. Malatya hangi parti kazandı?
Malatya seçim sonuçları 2023! 14 Mayıs Malatya Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve canlı oy oranı.. Malatya hangi parti kazandı? Malatya seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs genel seçim sonuçları ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları kapsamında yer alacak. Milli iradenin sandığa yansıyacağı 14 Mayıs genel seçimlerinde 64 milyondan fazla seçmen oy kullanacak. Deprem bölgesinde yer alan Malatya'da depremzeler sandık başına gidecek. 28. dönem milletvekilleri ve Cumhurbaşkanı seçiminde oy kullanacaklar YSK'nın yasakları kaldırmasının ardından Malatya seçim sonuçlarını gazetevatan.com'da canlı olarak takip edecek. Malatya hangi parti kazandı? İşte Malatya seçim sonuçları ve partilerin oy oranları...
14.05.2023 Seçim
Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem!
Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem! AFAD verilerine göre, saat 16:01'de merkez üssü Malatya'nın Akçadağ ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
30.04.2023 Gündem
Nisan ayında kar sürprizi
Nisan ayında kar sürprizi Malatya’nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu.
30.04.2023 Gündem
Malatya'da 3.9 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 3.9 büyüklüğünde deprem Malatya'nın Akçadağ ilçesinde, Richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
17.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim açıklaması: 14 Mayıs gelecek yarım asrı belirleyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim açıklaması: 14 Mayıs gelecek yarım asrı belirleyecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Deprem Konutları Temel Atma ve 1442 Konut, 250 Köy Evi ile 47 Dükkan Anahtar Teslim Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. "Bu seçimler gelecek 5 seneyi değil, gelecek yarım asrını belirleyecek" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz durmadık çalıştık. Eğitimde çalıştık, sağlıkta çalıştık, 6 bin 100 km ile ulaşımı aldık, 28 bin 500 km'ye uzattık" ifadelerini kullandı.
13.04.2023 Gündem
Bakan Ersoy: Kalıcı konutları 1 yılda teslim edeceğiz
Bakan Ersoy: Kalıcı konutları 1 yılda teslim edeceğiz Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen Malatya'nın Akçadağ ilçesinde depremzedelerle iftar yaptı. Bakan Ersoy, “Cumhurbaşkanımızın söz verdiği gibi 1 yıl içerisinde kalıcı konutları tamamlayıp hak sahiplerine teslim etmiş olacağız inşallah” dedi.
5.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: 9 Mart'a kadar toplamda 27 bin 849 konutumuzun yapımını başlatmış olacağız
Bakan Kurum: 9 Mart'a kadar toplamda 27 bin 849 konutumuzun yapımını başlatmış olacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatya’da yapımına başlanan ve devam eden proje alanlarına yönelik Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde Koordinasyon Toplantısına katıldı. Bakan Kurum, “Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut yapım seferberliği kapsamında da afet konutlarını yapma sürecini başlattık, ilk kazmalarımızı ellerimizle vurduk. Deprem bölgesini ihya edene kadar burada olacağız, vatandaşımızla el ele olacağız. Gaziantep, Kahramanmaraş, Adıyaman Osmaniye ve Kilis'imizde 5 ilimizde hasar tespit çalışmalarını bugün itibariyle tamamlamış durumdayız. İnşallah bir kaç gün içerisinde 6 ilimizde de hasar tespit çalışmalarını tamamlamış olacağız. 21 Şubat'ta başladığımız yapım seferberliğine 9 Mart'a kadar toplamda 27 bin 849 konutumuzun yapımını başlatmış olacağız, 85 milyon vatandaşımız tek yürek bir ve beraber olacağız ve hep birlikte bu zorluğu süreci atlatacağız. 2 ay içerisinde 11 ilimizde 244 bin 343 konutumuzu, 50 bin civarında köy konutumuzla birlikte 309 bin konutumuzun yapım sürecini başlatmış olacağız. Ellerimizi depremzede kardeşlerimizin elinden hiçbir zaman çekmeyeceğiz. El birliğiyle Malatya'mızı, tüm şehirlerimizi yeniden kalkındıracağız.” dedi. Bakan Kurum, 24 Ocak 2020 depremi sonrasında söz verdiklerini hatırlatarak, “Hamdolsun sözümüzü tuttuk, Malatyalı afetzede kardeşlerimiz için 8 bin 246 konutumuzu bitirdik ve bugün baktığınızda, burada milletimiz huzur içerisinde yaşıyor.” diye konuştu.
7.03.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: 5 ilimizde hasar tespit çalışmalarımız tamamlandı
Bakan Kurum: 5 ilimizde hasar tespit çalışmalarımız tamamlandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Malatya'da konteyner kent uygulamamız devam ediyor. İnşallah sıcak sularımız akacak bu kentimizde. Bir yandan hasar tespit çalışmalarımızı da yönetiyoruz. Orta hasarlı, az hasarlı ve hasarlı binalara ekibimiz bir kez daha baktı. 5 ilimizde hasar tespit çalışmalarımız bugünden itibaren tamamlandı" dedi.
7.03.2023 Ekonomi
Malatya Havalimanı'nda, alt yapı çalışmasında göçük: 2 ölü
Malatya Havalimanı'nda, alt yapı çalışmasında göçük: 2 ölü Malatya Havalimanı'nın yeni terminal binasının alt yapı çalışması sırasında toprak kayması sonucu göçük altında kalan 2 işçi, yaşamını yitirdi.
25.02.2023 Gündem
Bakanlar deprem bölgesinde! Konut için ilk kazma vuruldu! Bakan Kurum açıkladı, işte örnek proje ve daireler...
Bakanlar deprem bölgesinde! Konut için ilk kazma vuruldu! Bakan Kurum açıkladı, işte örnek proje ve daireler... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Malatya Afet Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "TOKİ eliyle Nurdağı ve İslahiye’de ilk etapta yapacağımız 855 konutumuz için ilk kazmayı vurduk" dedi. Ayrıca Bakan Kurum, deprem bölgesinde 73 bin 972 köy evi yapılacağını söyleyerek afet bölgesindeki konutların 1 yıl içinde etap etap teslim edileceğini söyledi.
24.02.2023 Gündem
Malatya TOKi kura sonuçları! Malatya TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Malatya TOKİ kura çekilişi canlı yayın izleme ekranı!
Malatya TOKi kura sonuçları! Malatya TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Malatya TOKİ kura çekilişi canlı yayın izleme ekranı! TOKİ Malatya kura çekilişi sonuçları merak ediliyor. TOKİ tarafından 81 ilde başlatılan TOKİ sosyal konut projesinde kura çekilişleri yapılıyor. TOKİ tarafından belirlenen kura çekiliş programları başvuru yapan milyonlar tarafından izleniyor. 27 Kasım TOKİ programında ise Diyarbakır ve Malatya bulunuyor. Malatya’da Doğanşehir, Akçadağ, Arapgir ve Hekimhan’da toplan 800 konutun çekiliş sonuçları araştırılıyor. Peki, Malatya TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Malatya TOKİ kura çekilişi canlı yayın izleme ekranı ve Malatya TOKi kura sonuçları (27 Kasım 2022)
27.11.2022 Gündem
Malatya TOKİ kura sonuçları! Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi açıklandı mı, Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları nereden öğrenilir?
Malatya TOKİ kura sonuçları! Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi açıklandı mı, Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları nereden öğrenilir? Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları araştırması yoğunlaştı. 2 bin 791 konutun sahiplerini bulacağı Malatya TOKİ kura çekilişi 26 ile 28 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 26 Kasım'da Merkez, Darende, Doğanşehir, Akçadağ, Arapgir, Hekimhan, Yazıhan, Balaban, Kuluncak, Pütürge, Kale ilçelerinin Malatya TOKİ kura sonuçları isim listesi yayınlanacak. İşte, 2+1 ve 3+1 Malatya TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı, Malatya TOKİ kura çekimi sonuçları nereden öğrenilir?
26.11.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Akçadağ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akçadağ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.