Son dakika...   Ahmet Hamsici'nin cezası belli oldu
Son dakika... Ahmet Hamsici'nin cezası belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından tutuklanan ve itirafçı olması üzerine tahliye edilen eski Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Başkanvekili Ahmet Hamsici, etkin pişmanlık hükümlerinden faydalandırılarak, "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
26.12.2019 Gündem
FETÖ itirafçısı örgüt toplantılarını deşifre etti
FETÖ itirafçısı örgüt toplantılarını deşifre etti FETÖ soruşturmasında itirafçı olan hakim, firari yargı imamı Ahmet Can’ın Çukurambar’daki lüks evde düzenlediği örgüt toplantılarını deşifre etti: “Ahmet Can’ın sohbetlerine Birol Erdem, İbrahim Okur, Ahmet Hamsici, Hüseyin Yıldırım, Ahmet Kaya, Muzaffer Bayram, Galip Tuncay Tutar ve Ahmet Berberoğlu gibi isimler katılırdı”
29.09.2021 Gündem
HSYK eski Başkanvekili Hamsici'den bomba gibi itiraflar!
HSYK eski Başkanvekili Hamsici'den bomba gibi itiraflar! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ/PDP yapılanması soruşturması kapsamında tutuklandıktan sonra etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak itirafçı olan eski HSYK Başkanvekili Ahmet Hamsici'nin ifadeleri örgütün yargı içerisindeki etkisini ortaya koydu. Hamsici ifadesinde, Yargıtay ve Danıştay'da bildiğini söylediği 94 FETÖ üyesi hakim ve savcının ismini verdi.
29.09.2021 Gündem