Ağrı Valiliği

Ağrı Valiliği

Son dakika AĞRI VALİLİĞİ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AĞRI VALİLİĞİ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AĞRI VALİLİĞİ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ağrı Valiliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ağrı valiliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 279 ağrı valiliği haberi bulunmuştur. Tüm ağrı valiliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ağrı’da piyasa değeri 27 milyon 300 bin değerinde altın yakalandı
Ağrı’da piyasa değeri 27 milyon 300 bin değerinde altın yakalandı Ağrı’da düzenlenen iki ayrı operasyon sonucunda piyasa değeri 27 milyon 300 bin lira değerinde 14 kilo 448 gram külçe altın ele geçirildi.
6.01.2024 Gündem
İran sınırında değeri 2 milyon 750 bin lira olan botoks ele geçirildi
İran sınırında değeri 2 milyon 750 bin lira olan botoks ele geçirildi Ağrı'da, Jandarma ekipleri tarafından yapılan aramada piyasa değeri 2 milyon 750 bin lira olan botoks ele geçirildi.
4.01.2024 Gündem
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
Bakan Kirişci: 47 binin üzerinde gazi ile gazi ve şehit yakınımızın kamuda istihdamını sağladık
Bakan Kirişci: 47 binin üzerinde gazi ile gazi ve şehit yakınımızın kamuda istihdamını sağladık Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 47 binin üzerinde gazi, gazi ve şehit yakınının kamuda istihdamını sağladıklarını, 210 binden fazla gazi ve yakınına ücretsiz seyahat kartı verdiklerini söyledi. Bakan Kirişci, "Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Vatan toprağında özgürce aldığımız her nefeste onlara borçlanıyoruz" dedi.
19.09.2022 Ekonomi
Ağrı’da selin bilançosu: 34 yapıda hasar var
Ağrı’da selin bilançosu: 34 yapıda hasar var Ağrı Valiliği, Doğubayazıt ilçesine bağlı Gürbulak, Karabulak ve Bardaklı köylerinde dün yaşanan sel felaketinde 34 yapının hasar gördüğünü ve hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.
28.06.2022 Gündem
Ayçiçek yağı fiyatlarına ‘fırsatçı’ zammı! 190 lira...
Ayçiçek yağı fiyatlarına ‘fırsatçı’ zammı! 190 lira... Ayçiçek yağını fahiş fiyatlar ile satanlar ve ayçiçek yağı stokçuları ile mücadele devam ediyor. Sosyal medyada 'ayçiçek yağı bitiyor' iddiasının atılmasının ardından birkaç gün içerisinde yaklaşık bir ayda satılacak ayçiçek yağı stoku iki gün içerisinde eritilirken, fiyatlar katlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘ihbar edin’ talimatının ardından denetimler sıklaştırıldı. Ticaret Bakanlığı fiyatları, Maliye Bakanlığı ise zabıtalarla birlikte stokları denetlemeye başladı.
9.03.2022 Ekonomi
Bulduğu 70 bin lira değerindeki altınları teslim etti!
Bulduğu 70 bin lira değerindeki altınları teslim etti! Ağrı'da Cesim Karakurt, gelin almaya gittiği evin önünde bulduğu 70 bin lira değerindeki ziynet eşyasını sahibine teslim etti.
27.09.2021 Yaşam
Karaismailoğlu: 19 yılda ulaşım ve iletişime 1 trilyon 119 milyar TL yatırım yaptık
Karaismailoğlu: 19 yılda ulaşım ve iletişime 1 trilyon 119 milyar TL yatırım yaptık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 19 yılda ulaşım ve iletişime 1 trilyon 119 milyar TL yatırım yaptıklarını söyledi.
24.09.2021 Ekonomi
Tam kapanma ile ilgili flaş açıklama! Çalışma izni...
Tam kapanma ile ilgili flaş açıklama! Çalışma izni... Tam kapanma ile ilgili kritik açıklama! Flaş rakamlar ortaya çıktı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye’de dün itibari ile tam kapanmanın başladığını hatırlatarak, 691 bin 890 kişiye çalışma izin belgesi, 178 bin 283 kişiye de seyahat izin belgesi verildiğini açıkladı.
1.05.2021 Gündem
Kaymakam atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte yeni atanan kaymakamlar!
Kaymakam atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte yeni atanan kaymakamlar! Kaymakamlık kursunu başarıyla bitiren kaymakam adaylarının ataması yapıldı. 99 kaymakamın ataması yapıldı ve bazı mülki idare amirlerinin de görev yerleri değiştirildi. İşte yeni atanan kaymakamlar!
20.03.2021 Gündem
Asker uğurlaması yasak mı? İstanbul Valisi açıklama yaptı! Asker uğurlaması yasak olan iller…
Asker uğurlaması yasak mı? İstanbul Valisi açıklama yaptı! Asker uğurlaması yasak olan iller… Türkiye genelinde corona virüs sayılarının artması, gözlerin sosyal mesafelerin ihlal edildiği asker uğurlamalarına çevirdi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, il genelinde toplu asker uğurlamalarının yasaklandığını duyurdu. Peki, Asker uğurlaması tüm illerde mi yasak? Asker uğurlaması yasak olan iller…
7.08.2020 Gündem
Asker uğurlaması yasak mı? Asker uğurlama hangi illerde yasak?
Asker uğurlaması yasak mı? Asker uğurlama hangi illerde yasak? Sosyal mesafelerin ihlal edildiği asker uğurlamaları günlerdir ülke gündemindeydi. Konvoy eşliğinde toplu asker uğurlaması yapmak isteyenler haberlerden sonra, asker uğurlaması yasak mı, sorusuna cevap arıyor. İstanbul Vali yardımcısı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Asker uğurlamalarının İstanbul'da tamamen yasaklandığını duyurdu. İstanbul'un tamamında asker uğulamalarının yasaklandığının duyurulmasının ardından 16 ilde daha asker uğurlaması yasaklandı. Peki, Asker uğurlama hangi illerde yasak?
8.07.2020 Gündem
Ağrı'da Gürbulak Gümrük Müdürlüğü aracına roketli saldırı
Ağrı'da Gürbulak Gümrük Müdürlüğü aracına roketli saldırı Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde Gürbulak Gümrük Müdürlüğü'ne ait araca roketli saldırı düzenlendiği bildirildi. Öte yandan saldırının ardından bölgede tarama faaliyeti yapan 1 askerin, teröristlerce önceden araziye yerleştirilmiş patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralandığı bildirildi.
2.03.2020 Gündem
Ağrı'da ulaşıma kar engeli! Ağrı’da okullar tatil mi 13 Ocak 2020?
Ağrı'da ulaşıma kar engeli! Ağrı’da okullar tatil mi 13 Ocak 2020? Ağrı’da okullar tatil mi? Bugün (13 Ocak 2020) Ağrı Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? soruları Ağrı’da etkili olan kar yağışının ulaşıma engel olmasının ardından sıkça sorulmaya başladı. Doğubayazıt'ta gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan kar yağışı nedeniyle ilçe merkezi beyaza büründü. Peki, 13 Ocak Ağrı’da okullar tatil mi?
13.01.2020 Gündem
Öldürülen terörist o saldırının faili çıktı
Öldürülen terörist o saldırının faili çıktı Ağrı’da Tendürek Dağı Bölgesi’nde öldürülen iki teröristten biri Gulan Heştanin kod adlı kadın terörist Gami Zeybek’in, 21 Şubat’ta Doğubayazıt ilçesi Türkiye-İran sınır hattında zırhlı aracın geçişi esnasında EYP patlatılması olayının faili olduğu tespit edildi.
6.09.2019 Gündem
Ağrı'da terör operasyonu: 10 tutuklama
Ağrı'da terör operasyonu: 10 tutuklama Ağrı Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen PKK/KCK operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheli tutuklandı.
7.08.2019 Gündem
Yeşim Tekstil’den Ağrı’ya 5 bin kişilik istihdam hamlesi
Yeşim Tekstil’den Ağrı’ya 5 bin kişilik istihdam hamlesi Dünya markalarına yaptığı üretimle tekstil - hazır giyim sektörünün Türkiye’deki öncü firmaları arasında yer alan Yeşim Tekstil, Ağrı’ya 3 yıl içinde gerçekleştireceği 5 bin kişilik istihdam hamlesi ile üretim ve ihracat kapasitesini arttırarak ülke ekonomisine pozitif katkı yapmayı sürdürecek.
20.03.2019 Ekonomi
Tatil haberleri peş peşe geldi
Tatil haberleri peş peşe geldi Etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle tatil haberleri gelmeye başladı. İşte okulların yarın tatil olduğu il ve ilçeler...
28.02.2019 Gündem
Okuma yazmadan önce kodlama öğreniyorlar
Okuma yazmadan önce kodlama öğreniyorlar Ağrı Valiliğince yürütülen "Kodla Ağrı" projesi kapsamında, il genelinde 13 bin 908 öğrenci daha kodlama eğitimi almaya başladı.
28.02.2019 Eğitim
Birçok il ve ilçede kar nedeniyle eğitime ara verildi!
Birçok il ve ilçede kar nedeniyle eğitime ara verildi! Türkiye'de kar yağışının etkili olduğu il ve ilçelerden tatil haberleri gelmeye başladı. İşte okulların tatil edildiği il ve ilçeler...
28.02.2019 Gündem
İşte kar nedeniyle okulların tatil edildiği iller...
İşte kar nedeniyle okulların tatil edildiği iller... Türkiye'de kar yağışı etkisini göstermeye devam ediyor. Birçok ilde kar yağışı nedeniyle de eğitime bir gün ara veriliyor.
8.01.2019 Gündem
Son dakika: Leyla'dan acı haber geldi
Son dakika: Leyla'dan acı haber geldi Ağrı'da, 18 gün önce, Ramazan Bayramı'nın 1'inci günü kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'den acı haber geldi. Ailesiyle bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in cansız bedeni Ağrı'nın Bezirhane Köyü'nde bulundu. Leyla'nın üzerinde sadece fotoğraflarda boynunda takılı olan mavi boncuklu kolyesinin bulunduğu ifade edildi.
3.07.2018 Gündem
Ağrı’da 3 gündür aranan kayıp çocuk bulundu
Ağrı’da 3 gündür aranan kayıp çocuk bulundu ğrı’da Leyla’yı arama çalışmaları sürerken, bir kötü haber de Doğubayazıt ilçesinden gelmişti. 25 Haziran Pazartesi günü ilçede ikamet eden 15 yaşındaki S.E Büyük Ağrı Caddesi İnzibat Köprüsü mevkiinde kimliği belirsiz kişi ve kişilerce plakası olmayan bir araca bindirilerek zorla kaçırılmıştı. Kayıp S.E., ailesi ile husumeti olanlar tarafından kaçırıldığı ortaya çıktı. 4 kişi gözaltına alınırken, 1 kişi için arama çalışma çalışmaları sürüyor
28.06.2018 Gündem
Valilik'ten kayıp Leyla açıklaması
Valilik'ten kayıp Leyla açıklaması Ağrı Valiliği: "Arama faaliyeti kaybolan kızımız bulununcaya kadar 7 gün 24 saat hiçbir şekilde ara verilmeden sürdürülecektir."
24.06.2018 Yaşam
Tüm Türkiye Leyla’da gelecek iyi haberi bekliyor! '300 bin liralık ödül için aradım'
Tüm Türkiye Leyla’da gelecek iyi haberi bekliyor! '300 bin liralık ödül için aradım' Ailesiyle bayramlaşmak için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'i arama çalışmaları 8 gündür sürüyor. ‘Başınız sağolsun’ telefonunu eden kişi ise ilk ifadesinde 300 bin liralık ödül iddiasını duyunca aradığını söyledi. Öte yandan olay günü çocuklara şeker dağıtırken görüntülenen beyaz minibüs de bulundu.
22.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ağrı Valiliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ağrı valiliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.