Afşin

Afşin

Son dakika afşin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan afşin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını afşin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Afşin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan afşin gelişmeleri de dahil olmak üzere 428 afşin haberi bulunmuştur. Tüm afşin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı.
21.03.2024 Gündem
Linyit Kullanım Alanları Nelerdir? Linyitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Linyit Kullanım Alanları Nelerdir? Linyitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Bu yazının ana konusu olan linyit hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz? Linyit ülkemizde çıkarılan bir madendir ve genellikle evleri ısıtmak amacıyla kullanıldığı bilinmektedir. Fakat birçok sektörde linyit kullanımı devam etmektedir. Bir kömür türü olarak bilinen linyit kahverengi rengindedir. Kömür çeşitleri içerisinde en düşük sırada yerini almaktadır. En alt sırada yer almasının sebebi ise ısıtma potansiyelinin diğer kömür türlerine göre oldukça düşük olmasından kaynaklanmaktadır. 
1.02.2024 Yaşam
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde pazar ayini sırasında içeri giren kar maskeli 2 kişi silahlı saldırıda bulundu. Cemaatteki Tuncer Cihan açılan ateşle hayatını kaybetti. Cihan’ın zihinsel engelli bir Müslüman olduğu açıklandı. Saldırıyı DEAŞ üstlenirken 2 katil zanlısı ile birlikte 51 kişi gözaltına alındı.
29.01.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: Kahramanmaraş’ta 112 bin 414 deprem konutu yapılacak
Bakan Özhaseki: Kahramanmaraş’ta 112 bin 414 deprem konutu yapılacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, depremin yıktığı Kahramanmaraş’ta kalıcı konutların yapımını hız kesmeden sürdürüyor. Bakan Mehmet Özhaseki, “Kahramanmaraş’ımıza, 82 bin 104 konut, 30 bin 310 köy evi olmak üzere, toplamda 112 bin 414 konut yapacağız. Vatandaşlarımız sağlam ve güvenli yuvalarına yerleşene kadar biz buradayız.” dedi.
31.07.2023 Ekonomi
'Yerinde Dönüşüm' projesine başvurular yarın başlıyor! Bakan Özhaseki duyurdu
'Yerinde Dönüşüm' projesine başvurular yarın başlıyor! Bakan Özhaseki duyurdu “Yerinde Dönüşüm" projesi kapsamında deprem bölgesinde hizmet verecek olan Yapım ve Dönüşüm Ofisleri 17 Temmuz’da açılıyor.  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Yerinde Dönüşüm ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlarımızı 22 yerde açtığımız Yapım ve Dönüşüm Ofislerimize bekliyoruz. Ayrıca vatandaşlarımız Yerinde Dönüşüm projemize e-Devlet üzerinden başvurabilir ve ALO 181'den projemiz hakkında bilgi alabilirler.” dedi.
16.07.2023 Gündem
Deprem bölgesinde yeni dönem başlıyor! 500 bin TL hibe, 500 bin TL kredi desteği
Deprem bölgesinde yeni dönem başlıyor! 500 bin TL hibe, 500 bin TL kredi desteği Deprem bölgesinin ihya ve inşasında yeni bir dönem başlıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 17 Temmuz’da başlatacağı ‘Yerinde Dönüşüm’ projesiyle 11 şehri yeniden ayağa kaldırıyor.
14.07.2023 Ekonomi
Faizsiz kredi ve hibe desteği geliyor! Depremzede vatandaşlar yararlanacak
Faizsiz kredi ve hibe desteği geliyor! Depremzede vatandaşlar yararlanacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat depremlerinin açtığı yaraların hızlı bir şekilde sarılması ve bölgenin yeniden ayağa kaldırılması için hayata geçirecekleri ‘Yerinde Dönüşüm Projesi’nin detaylarını açıkladı. Bakan Özhaseki, bin yılın felaketinin etkilediği deprem bölgesinde başlatılacak proje doğrultusunda ev ve iş yerlerini kendileri yapacak olan depremzedelere, konutlar için 500 bin lira hibe ve 500 bin lira kredi, işyerleri için ise 250 bin lira hibe ve 500 bin lira da kredi desteği verileceğini belirtti.
7.07.2023 Gündem
Bakan Kurum: 11 ilimizin ihyası için alanındaki en iyi isimlerle çalışıyoruz
Bakan Kurum: 11 ilimizin ihyası için alanındaki en iyi isimlerle çalışıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmî sosyal medya hesabından 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilde yeniden inşa edilen konutların proje videolarını paylaşarak, “11 ilimizin ihyası için alanındaki en iyi isimlerle çalışıyoruz. Her ilimiz bir mimara emanet. Şehirlerimizi baştan aşağı yeniden çiziyor, tasarlıyorlar. Sadece konut değil; meydanları, okulları, bahçeleri, parkları, camileri, spor alanlarıyla yepyeni yaşam alanları kuruyoruz.” dedi.
13.05.2023 Gündem
Bakan Kirişci'den et fiyatlarına ilişkin açıklama
Bakan Kirişci'den et fiyatlarına ilişkin açıklama Bakan Kirişci "Şu anda et fiyatları geriliyor, ileri gidiş söz konusu değil. İstanbul'da başladık, Ankara'ya geldik. Şu anda fiyatlarda ciddi gerileme var. Marketlere ürün veriyoruz, bunun bilinmesinde yarar var. Marketçilik yapmak gibi görevimiz yok. Et Süt Kurumu regülasyonu sağlayacak" dedi.
2.05.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
11 ilde 17 bin 902 konut! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıkılan her binayı yeniden yapacağız
11 ilde 17 bin 902 konut! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıkılan her binayı yeniden yapacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazarcık Depremi Sonrası 17 bin 902 Afet ve Köy Konutu İlk Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yıkılan her binamızı yeniden yaparak, şehirlerimizi inşa ve ihya ederek adım adım Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz." dedi.
23.03.2023 Gündem
Deprem yardımlarını çalıp sattılar
Deprem yardımlarını çalıp sattılar Mersin'de deprem bölgelerine gönderilmek üzere toplanan ve piyasa değeri 1 milyon lira olan gıda malzemelerini çalıp satan 3 şüpheli tutuklandı.
17.03.2023 Gündem
Bakan Kurum paylaştı! Kahramanmaraş'ta konut yapımı için ilk kazma vuruldu
Bakan Kurum paylaştı! Kahramanmaraş'ta konut yapımı için ilk kazma vuruldu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından, 6 Şubat depremlerinin ardından 11 ilin inşası için başlatılan çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini anlatan bir video paylaştı. Videoda, Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde kalıcı konutlarla ilgili ilk kazmanın vurulduğu anlatılırken Bakan Kurum, yayımladığı mesajında, “Yeni şehirlerimiz için binlerce mimar, mühendis, akademisyen ve işçimiz sahada" ifadelerini kullandı.
13.03.2023 Ekonomi
Kahramanmaraş’taki fay kırığı böyle görüntülendi
Kahramanmaraş’taki fay kırığı böyle görüntülendi 6 Şubatta Kahramanmaraş’ta yaşanan iki büyük depremin ardından Çardak mahallesi Berit dağındaki fay kırığı böyle görüntülendi.
12.03.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Destici ile görüşecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Destici ile görüşecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ile bir araya gelecek.
9.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzede aileye ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzede aileye ziyaret Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, depremzede Hülya Çelebi ve ailesini Ankara'da yerleştikleri evde ziyaret etti.
8.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli görüşmesi sona erdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli görüşmesi sona erdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme 15.15 sıralarında sona erdi.
8.03.2023 Gündem
Bakan Kurum: 9 Mart'a kadar toplamda 27 bin 849 konutumuzun yapımını başlatmış olacağız
Bakan Kurum: 9 Mart'a kadar toplamda 27 bin 849 konutumuzun yapımını başlatmış olacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatya’da yapımına başlanan ve devam eden proje alanlarına yönelik Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde Koordinasyon Toplantısına katıldı. Bakan Kurum, “Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut yapım seferberliği kapsamında da afet konutlarını yapma sürecini başlattık, ilk kazmalarımızı ellerimizle vurduk. Deprem bölgesini ihya edene kadar burada olacağız, vatandaşımızla el ele olacağız. Gaziantep, Kahramanmaraş, Adıyaman Osmaniye ve Kilis'imizde 5 ilimizde hasar tespit çalışmalarını bugün itibariyle tamamlamış durumdayız. İnşallah bir kaç gün içerisinde 6 ilimizde de hasar tespit çalışmalarını tamamlamış olacağız. 21 Şubat'ta başladığımız yapım seferberliğine 9 Mart'a kadar toplamda 27 bin 849 konutumuzun yapımını başlatmış olacağız, 85 milyon vatandaşımız tek yürek bir ve beraber olacağız ve hep birlikte bu zorluğu süreci atlatacağız. 2 ay içerisinde 11 ilimizde 244 bin 343 konutumuzu, 50 bin civarında köy konutumuzla birlikte 309 bin konutumuzun yapım sürecini başlatmış olacağız. Ellerimizi depremzede kardeşlerimizin elinden hiçbir zaman çekmeyeceğiz. El birliğiyle Malatya'mızı, tüm şehirlerimizi yeniden kalkındıracağız.” dedi. Bakan Kurum, 24 Ocak 2020 depremi sonrasında söz verdiklerini hatırlatarak, “Hamdolsun sözümüzü tuttuk, Malatyalı afetzede kardeşlerimiz için 8 bin 246 konutumuzu bitirdik ve bugün baktığınızda, burada milletimiz huzur içerisinde yaşıyor.” diye konuştu.
7.03.2023 Ekonomi
Bakan Kurum duyurdu! '21 bin konutun yapımını başlatacağız'
Bakan Kurum duyurdu! '21 bin konutun yapımını başlatacağız' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, Kahramanmaraş’ta Proje Alanları Koordinasyon Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, açıklamasında 2 ay içinde 244 bin 343 konutun inşaat sürecinin başlayacağını duyurdu. "Deprem bölgesindeki kentleri hep birlikte ayağa kaldıracağız" diyen Kurum, yerleşim yerlerinin en doğru alanlara kurulacağını söyledi.
5.03.2023 Gündem
Bakan Kurum: Pazarcık ve Afşin ilçesinde konutların inşasına başlandı
Bakan Kurum: Pazarcık ve Afşin ilçesinde konutların inşasına başlandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 839, Afşin ilçesinde 501 adet konut için kazmanın vurulduğunu duyurdu.
2.03.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete kentsel dönüşüm tepkisi: Kimsenin kaprisleriyle kaybedecek vaktimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete kentsel dönüşüm tepkisi: Kimsenin kaprisleriyle kaybedecek vaktimiz yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Kahramanmaraş Elbistan’da bulunan Kardeş Şehir Geçici Konaklama Merkezi’ni ziyaret etti. Burada açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birkaç ay içinde deprem bölgesi genelinde köy evleriyle birlikte 309 bin konutun inşasına başlıyoruz. Kahramanmaraş için, Elbistan için hemen şimdi inancıyla ilk etapta Maraş'ta 83 bin konut, 18 bin 681 köy eviyle bismillah diyoruz. Sizlerden bunun için 1 yıl müsaade istiyorum. Bugüne kadar ülkemizin yaşadığı diğer tüm felaketlerde nasıl kimseyi mağdur etmeden herkesi yeni evine taşıdıysak deprem bölgesinin tamamında da aynısını yapacağız" dedi. Malatya'da da önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Kentsel dönüşümde kimsenin kaprisleriyle kaybedecek vaktimiz yok" dedi.
28.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ve Destici deprem bölgesinde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ve Destici deprem bölgesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Destici ile birlikte deprem bölgesine gitti.
28.02.2023 Gündem
Bakan Kurum, deprem konutlarıyla ilgili detayları açıkladı: İnşa süreci başladı
Bakan Kurum, deprem konutlarıyla ilgili detayları açıkladı: İnşa süreci başladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesindeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, "507 bin bağımsız bölümden oluşan 156 bin binanın yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı olduğu tespitini yaptık." açıklamasını yaptı.
22.02.2023 Gündem
Çağatay Ulusoy’un Kübra dizisindeki partneri belli oldu!
Çağatay Ulusoy’un Kübra dizisindeki partneri belli oldu! Çağatay Ulusoy yeni dizisiyle ekranlarda olmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu Kübra dizisinde başrol olacak. Ulusoy’un partnerinin kim olacağı belli oldu.
22.02.2023 Künye
Tutuklu müteahhit sayısı 134’e çıktı
Tutuklu müteahhit sayısı 134’e çıktı Adıyaman’da yıkılan Huzur Apartmanı’nın müteahhiti Yıldıray Varki İstanbul Havaalanı’ndan İsviçre’ye gitmeye çalışırken yakalandı. Yıkılan binalarla ilgili tutuklu sayısı 134’e ulaştı. Adıyaman barosu konteynerde şikayetleri topluyor.
21.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Afşin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki afşin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.