Advocaat

Advocaat

Son dakika advocaat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan advocaat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını advocaat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Advocaat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan advocaat gelişmeleri de dahil olmak üzere 928 advocaat haberi bulunmuştur. Tüm advocaat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç, Advocaat'ın sağ bekini Fenerbahçe'ye getiriyor! 2.Van der Wiel vakası olur tepkileri var
Ali Koç, Advocaat'ın sağ bekini Fenerbahçe'ye getiriyor! 2.Van der Wiel vakası olur tepkileri var Osayi Samuel'i Premier Lig'e göndermeye hazırlanan, Ferdi Kadıoğlu'nu ise gerçek mevkisinde oynatmayı kafasına koyan Ali Koç'un sağ bek arayışlarına koyulduğu belirtildi. Sarı Lacivertli yönetimin 2018 yılında Beşiktaş'ın kapısından dönen oyuncuyu gündemine aldığı bildirilirken, 28 yaşındaki Hollandalının Serie A ekibinde gol ya da asist yapamaması camiada '2. Van der Wiel vakası' olur yorumlarını beraberinde getirdi.
23.06.2023 Fenerbahçe
İmzayı atarsa 7.takımı olacak! Shota Arveladze sürprizi
İmzayı atarsa 7.takımı olacak! Shota Arveladze sürprizi Son olarak Hull City'de aldığı başarısız sonuçların ardından görevine son verilen Gürcü teknik adam Shota Arveladze, Kıbrıs Rum Kesimi ekiplerinden Omonia Nicosia ile görüşmelere başladı.
21.10.2022 Futbol
Beşiktaş, Fenerbahçe arasında kritik mücadele! Tüm gözler Vodafone Park Arena'da! İşte muhtemel 11'ler
Beşiktaş, Fenerbahçe arasında kritik mücadele! Tüm gözler Vodafone Park Arena'da! İşte muhtemel 11'ler Türkiye, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine kilitlendi. Beşiktaş, bu kapışmadan galip ayrılarak düzlüğe çıkmak hedefinde. Fenerbahçe büyük bir engeli aşarak hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyor. Valerien Ismael ile Jorge Jesus arasında taktik savaşları yaşanacak ve geceye son noktayı, iki devin dünyaca ünlü yıldızları koyacak. Tüm spor severler Vodafone Park Arena'daki mücadeleyi bekliyor. İşte dev derbi muhtemel 11'leri...
2.10.2022 Beşiktaş
Hull City'nin yeni teknik direktörü Şota Arveladze
Hull City'nin yeni teknik direktörü Şota Arveladze Acun Ilıca'nın sahibi olduğu Hull City, Teknik Direktör Shota Arveladze ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.
27.01.2022 İngiltere
Caner Erkin'den isyan! 'Bir tek Türkiye'de yapıyorsun'
Caner Erkin'den isyan! 'Bir tek Türkiye'de yapıyorsun' Fenerbahçe'nin tecrübeli sol beki Caner Erkin'den Cüneyt Çakır'a sert tepki.
7.02.2021 Fenerbahçe
Cimbom'a şok eden cevap! '15 milyon euro...'
Cimbom'a şok eden cevap! '15 milyon euro...' Galatasaray'ın istediği Jorgensen için açıklamalarda bulunan Advocaat, yıldız golcünün bonservis fiyatını 15 milyon euro olarak belirledi.
24.01.2021 Galatasaray
Sürpriz teklifi reddetti!
Sürpriz teklifi reddetti! Feyenoord, Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Babel'i kiralamak için harekete geçti ama...
22.01.2021 Galatasaray
Galatasaray'ın tur şansı yüzde 60! 4 isme dikkat...
Galatasaray'ın tur şansı yüzde 60! 4 isme dikkat... Galatasaray, İskoç devi Glasgow Rangers ile UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalmak için sahaya çıkıyor. İki takım da çok formda. Rangers'ta dört isme dikkat! Daha önce Glasgow Rangers’la Avrupa arenasında 3 kez karşı karşıya gelen Galatasaray’ın eski futbolcularından Hakan Ünsal maça ilişkin Şampiy10'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.
1.10.2020 Galatasaray
Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş'a dönüyor!
Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş'a dönüyor! Kiralık olarak Hollanda'nın Feyenoord takımında forma giyen Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş'a dönüyor.
27.07.2020 Futbol
Leroy Fer'de flaş gelişme! Sözleşme önerildi!
Leroy Fer'de flaş gelişme! Sözleşme önerildi! Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alan Leroy Fer'le ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Feyenoord sözleşme önerdi.
17.06.2020 Beşiktaş
Dick Advocaat'ın koltuğu Dirk Kuyt'ın olacak!
Dick Advocaat'ın koltuğu Dirk Kuyt'ın olacak! Fenerbahçe eski futbolcusu Dirk Kuyt, sarı lacivertlilerin eski teknik direktörü Dick Advocaat’ın yerine geçiyor...
28.05.2020 Futbol
Ceyhun Fersoy: "Aykut Kocaman ile devam edilmeliydi"
Ceyhun Fersoy: "Aykut Kocaman ile devam edilmeliydi" Sevilen oyuncu Ceyhun Fersoy, Skorer Instagram hesabının canlı yayınında soruları yanıtladı. Fersoy, Fenerbahçe teknik direktör adaylarını değerlendirdi. Öte yandan Ceyhun Fersoy, Aykut Kocaman'ın ayrılığının yanlış olduğunu vurguladı.
19.05.2020 Fenerbahçe
Feyenoord'da Oğuzhan Özyakup sakatlandı
Feyenoord'da Oğuzhan Özyakup sakatlandı Feyenoord formasıyla ilk maçında gol atan Oğuzhan Özyakup'un yaşadığı sakatlık devam ediyor. 27 futbolcu hafta arası da antrenmanlara katılamadı.
20.02.2020 Futbol
Fenerbahçe'nin kaçırdığı balık büyük oldu: 45 milyon Euro!
Fenerbahçe'nin kaçırdığı balık büyük oldu: 45 milyon Euro! Fenerbahçe'nin Dick Advocaat döneminde transfer etmek istediği fakat Ajax'a kaptırdığı Hakim Ziyech, Hollanda ekibinde gösterdiği müthiş performansla İngiliz devi Chelsea'ye transfer oldu. 2016-17 sezonunda sarı lacivertlilerin alamadığı Faslı futbolcu, bonuslarla birlikte 45 milyon Euro karşılığında dünya devinin yolunu tuttu.
14.02.2020 Futbol
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
13.02.2020 Futbol
Advocaat'tan Lens itirafı!
Advocaat'tan Lens itirafı! Feyenoord Teknik Direktörü Dick Advocaat, kiralık olarak kadrosunda görmek istediği ve yönetime bu konuda rapor sunduğu eski öğrenicisi Jeremain Lens'le ilgili flaş bir açıklama yaptı.
22.01.2020 Beşiktaş
Sergen Yalçın Beşiktaş'tan o ismi istedi! "Verin parlatayım"
Sergen Yalçın Beşiktaş'tan o ismi istedi! "Verin parlatayım" Süper Lig'de bu sezon ilk yarıyı topladığı 24 puanla Galatasaray'ın bir sıra altında 8. sırada tamamlayan BtcTurk Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, transfer için kolları sıvadı. Başarılı çalıştırıcı, Beşiktaş'tan o isme talip oldu. İşte detaylar...
12.01.2020 Beşiktaş
Jeremain Lens'e Hollanda'dan sürpriz talip!
Jeremain Lens'e Hollanda'dan sürpriz talip! Feyenoord Teknik Direktörü Dick Advocaat, Ocak ayında Jeremain Lens'i kadrosuna katmak istiyor.
13.12.2019 Beşiktaş
Batur Altıparmak: Mehmet Topal ve Selçuk İnan'a haksızlık yapılıyor
Batur Altıparmak: Mehmet Topal ve Selçuk İnan'a haksızlık yapılıyor Türk futbolunda önemli bir yere ve göreve sahip olan menajerlik sisteminde başarılı isimlerin başında gelen Batur Altıparmak, vizyonunu ve misyonunu Demirören Haber Ajansı'na anlattı. Her zaman Türk futbolcuyu yurt dışına ihraç etmek için planlar yaptıklarını belirten Batur Altıparmak, kulüplerin yabancı kuralını kullanım şekillerinden ekonomik yapılarına, genç oyuncuların 20-21 yaşlarında gerilemeye başlamasının sebeplerini ve son zamanlarda Mehmet Topal ve Selçuk İnan gibi Türk futboluna damga vurmuş isimler için yapılan olumsuz algı yönetimi hakkında açıklamalarda bulundu.
14.03.2019 Futbol
Zenit ara transferi hareketli geçirdi
Zenit ara transferi hareketli geçirdi Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda eşleştiği Rusya temsilcisi Zenit, son yıllarda çizdiği form grafiğiyle başarılı günlerinin uzağında kaldı.
11.02.2019 UEFA Avrupa Ligi
Fenerbahçe'de 'Koeman' etkisi
Fenerbahçe'de 'Koeman' etkisi Fenerbahçe, Phillip Cocu'nun ardından teknik sorumluluğa getirdiği Erwin Koeman yönetiminde gösterdiği performansla dikkat çekiyor.
12.11.2018 Fenerbahçe
Son yolcu Şenol Çorlu
Son yolcu Şenol Çorlu Zor günlerden geçen sarı-lacivertli kulüpte yaşanan değişimin ardı arkası kesilmiyor.
23.10.2018 Fenerbahçe
Süper Lig'deki en kötü Hollandalı hoca Phıllıp Cocu!
Süper Lig'deki en kötü Hollandalı hoca Phıllıp Cocu! Phıllıp Cocu Fenerbahçe'deki performansıyla Süper Lig'de çalışan Hollandalı teknik adamlar arasında son sırada yer aldı.
9.10.2018 Fenerbahçe
Mario Been: "Volkan Demirel kesilemez!"
Mario Been: "Volkan Demirel kesilemez!" Fenerbahçe’de Advocaat’la beraber çalışan Mario Been, kaleci Volkan Demirel’in yedek bırakılmasının hata olduğunu belirterek, takıma zarar verdiğini söyledi.
2.10.2018 Fenerbahçe
Advocaat: Beşiktaş'ı böyle yenmiştik
Advocaat: Beşiktaş'ı böyle yenmiştik Utrecht'in teknik direktörü Dick Advocaat, Van Persie'nin golüyle 1-0 mağlup oldukları Feyenoord maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
24.09.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Advocaat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki advocaat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.