Adnan Yıldırım

Adnan Yıldırım

Son dakika Adnan Yıldırım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adnan Yıldırım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adnan Yıldırım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adnan Yıldırım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adnan yıldırım gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.134 adnan yıldırım haberi bulunmuştur. Tüm adnan yıldırım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Ağar'ın da yargılandığı faili meçhul cinayetler davasında karar...
Mehmet Ağar'ın da yargılandığı faili meçhul cinayetler davasında karar... Eski İçişleri Bakanı ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Ağar, bazı eski özel harekat polisleri ve "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın da arasında bulunduğu 19 sanığın, 1990'lı yıllarda işlenen 19 faili meçhul cinayetle ilgili yargılandığı davada, iki İranlı maktule ilişkin dosyanın Ağar ve Yıldırım'ın dahil olduğu 7 sanık yönünden ayrılması kararlaştırıldı. Ölen sanık Ahmet Demirel hakkındaki dava düşürülürken, Ağar'ın da arasında bulunduğu bütün sanıkların diğer faili meçhul cinayetlere ilişkin suçlamalardan beraatlerine hükmedildi.
13.12.2019 Gündem
Bakan Pekcan'dan kadın girişimci ve ihracatçılara müjde
Bakan Pekcan'dan kadın girişimci ve ihracatçılara müjde Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan "Eximbank ve QNB Finansbank iş birliği ile kadın girişimcilerimiz, kadın ihracatçılarımız için yeni bir finansman paketi açıklayacağız" dedi.
8.03.2019 Gündem
"48,4 milyar dolar tutarında destek sağlamayı hedefliyoruz"
"48,4 milyar dolar tutarında destek sağlamayı hedefliyoruz" Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım, 2017 yılını kredi ve sigorta destek hacmi bakımından 39,3 milyar dolarla tamamladıklarını belirterek "Türk Eximbank 2018 yılını da yaklaşık 44 milyar dolarla tamamlayacak. Gelecek yıl için 48,4 milyar dolar tutarında destek sağlamayı hedefliyoruz" dedi.
29.11.2018 Ekonomi
Türkiye İhracat Kredi Bankası açıkladı! 30 Milyar dolar...
Türkiye İhracat Kredi Bankası açıkladı! 30 Milyar dolar... Türk Eximbank Genel Müdürü Yıldırım: "İhracat kredilerinde 9 ayda 30 milyar doları aştık. Yıl sonunda 43-44 milyar dolara ulaşabiliriz."
18.10.2018 Ekonomi
Yeni çalışma  grupları kurulacak
Yeni çalışma grupları kurulacak Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan başkanlığında gerçekleştirilen ikinci İstişare Kurulu Toplantısı’nda Yeni Ekonomi Programı’nın (YEP) yanı sıra Gümrük Birliği’nin güncellenmesi, Eximbank imkanlarının güçlendirilmesi, e-ticaret ve dijitalleşmeye ilişkin yapılan çalışmalar masaya yatırıldı.
21.09.2018 Ekonomi
Olumlu hareketinizi hayırla hatırlarız
Olumlu hareketinizi hayırla hatırlarız TİM Başkanı Gülle, ihracatçıların finansmana erişim sıkıntılarını banka yöneticilerine anlattı. Bankalardan destek isteyen Gülle,”Zor zamanlarda verilen destek unutulmuyor. Her olumlu hamlenizi hayırla hatırlarız” dedi.
15.09.2018 Ekonomi
İhracatçıya can suyu
İhracatçıya can suyu TİM, elindeki yedek akçeleri ve Türkiye Tanıtım Grubu kaynaklarının bir kısmını Eximbank ile ihracatçılara kullandıracak. Ticaret Bakanı Pekcan, “Fonlar 10 misli olarak geri dönecek” dedi
17.08.2018 Ekonomi
Eximbank, döviz kredilerini revize etti!
Eximbank, döviz kredilerini revize etti! Eximbank, döviz kredileri için tahsis ettiği TL limitlerini kredi tahsis tarihindeki kurları dikkate alarak revize etti. Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım,"İhracatın ve döviz kazandırıcı hizmetlerin finansmanı amacıyla verilen krediler, ihracatçıların tercih ettikleri para birimlerinden kullandırıldı" dedi.
15.08.2018 Ekonomi
e-teminat mektubu ihracatı hızlandırır
e-teminat mektubu ihracatı hızlandırır Teminat mektupları artık elektronik ortamda paylaşılacak. e-teminat mektubunun pilot uygulaması Türk Eximbank ile Vakıfbank arasında başladı. e-teminat mektubu hızı ve etkinliği ile birlikte operasyonel riskleri de sıfırlayacak.
4.07.2018 Ekonomi
200 milyon dolarlık dev protokol
200 milyon dolarlık dev protokol Türk Eximbank ve TEB arasında, Eximbank garantisi ile ihracatçılara finansman için 200 milyon dolarlık protokol imzalandı.
20.06.2018 Ekonomi
300 milyon liralık can suyu
300 milyon liralık can suyu TÜRSAB özellikle küçük ölçekli işletmelerin finansman ihtiyacı için önemli bir adım attı. Türk Eximbank ile imzalanan anlaşma ile ilk kez bir banka seyahat acentelerine destek sağlayacak. İşletmelere 300 milyon liralık kaynak aktarılacak.
4.06.2018 Ekonomi
Avrupalı’ya Türk ürününü teşvik edecek
Avrupalı’ya Türk ürününü teşvik edecek Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım, ihracatın bütün enstrümanlarının, Türkiye’ye daha fazla döviz kazandırmak için birlikte hareket ettiğini söyledi.
3.05.2018 Ekonomi
Borç yerine ortak alın
Borç yerine ortak alın Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, halka arzların çok doğru bir strateji olduğunu belirterek, “Şirketlerimiz borç yerine ortak almalı çok daha büyük oranda halka açılmalı” dedi. Şimşek, yatırımların hızlanacağını kaydetti
26.02.2018 Ekonomi
Eximbank rekora gidiyor
Eximbank rekora gidiyor Türk Eximbank’ın desteğinin ihracatın yüzde 25’ine denk geldiğini söyleyen Genel Müdür Yıldırım, “Hedefimiz Güney Kore’yi geçerek dünyada ihracatçısına en fazla destek olan kuruluş olmak” dedi.
7.09.2017 Ekonomi
Parayla değil malla ticaret
Parayla değil malla ticaret Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım, Afrika ülkelerinde başlatacakları ihracatta barter sistemi olarak bilinen ‘Emtia bazlı finasman’ modeliyle, parayla ticaret yapılamayan pazarlarda dış satımın artmasını beklediklerini söyledi.
21.08.2017 Ekonomi
İhracatçıya PGS ile hızlı kredi
İhracatçıya PGS ile hızlı kredi Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım, ihracatçıların kredi ihtiyaçlarını daha hızlı ve etkin şekilde karşılamak için Portföy Garanti Sistemi’ne (PGS) dahil olduklarını belirtti.
7.06.2017 Ekonomi
İhracat kredisinde hedef şampiyonluk
İhracat kredisinde hedef şampiyonluk Türk Eximbank Genel Müdürü Yıldırım, bu yıl ihracatçıya 40 milyar dolar destek vereceklerini kaydederek, “Kore Eximbank’ı geçerek ihraçatçıya en fazla destek veren banka olacağız” dedi
9.05.2017 Ekonomi
Bakan'dan dolar açıklaması
Bakan'dan dolar açıklaması Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, dolardaki hareketliliği değerlendirdi
7.04.2017 Ekonomi
3 günde 9 milyarlık kredi verdi
3 günde 9 milyarlık kredi verdi Teminat sorununu çözerek finansmana erişimi kolaylaştırdıklarını belirten KGF Genel Müdürü Gergerli, “Son 3 günde 9 milyar liralık kredi kullandırdık” dedi
21.03.2017 Ekonomi
Atama ve görevden almalar Resmi Gazete'de
Atama ve görevden almalar Resmi Gazete'de Başbakanlık ile Başbakan Yardımcılığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Ekonomi, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda Tarım ve Hayvancılık ile Gümrük ve Ticaret Bakanlıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
29.09.2021 Gündem
IŞİD’in Türkiye'deki yeni celladı: MOL
IŞİD’in Türkiye'deki yeni celladı: MOL IŞİD’in Türkiye’deki terör faaliyetlerden sorumlu İlhami Balı’nın Rakka’ya çekildiği, yerine ise Adıyamanlı Dokumacı grubuyla bağlantılı olduğu bilinen Ebu İbrahim kod adlı Mustafa Mol’un görevlendirildiği öğrenildi...
29.09.2021 Gündem
IŞİD üyesi 2 Türk: Kendimizi patlatacaktık ama...
IŞİD üyesi 2 Türk: Kendimizi patlatacaktık ama... Ankara'da bombalı eylem hazırlığındayken yakalanan 2 IŞİD üyesinden Musa Canöz yargılandığı davada, "PKK'dan intikam almak istediğimi söyledim, bomba eğitimi verdiler. Fakat ailemi orada tuttular. Onlar orada olduğu için ne dedilerse yaptım" dedi.
29.09.2021 Gündem
Başkent'ten 450 kişi DAEŞ’e katıldı, 100’ü bomba eğitimi aldı
Başkent'ten 450 kişi DAEŞ’e katıldı, 100’ü bomba eğitimi aldı Yılbaşında Ankara’da bombalı saldırı planlarken yakalanan Musa Canöz ve Adnan Yıldırım üzerinden terör örgütü IŞİD’in başkent yapılanmasını ortaya çıkaran istihbarat raporuna ulaşıldı...
29.09.2021 Gündem
Canlı bombaları Rakka’da eğitim almışlar
Canlı bombaları Rakka’da eğitim almışlar İki eylemci, ifadelerinde, Ebu Enes’in, Ankara Adliyesi, Emniyet ve Meclis’e kadar olan kamu kurumlarına yönelik eylem talimatını muhasebe ederek eylemden vazgeçtiklerini söyledikleri belirtildi
29.09.2021 Gündem
İşte IŞİD'in hedef aldıkları cami!
İşte IŞİD'in hedef aldıkları cami! Ankara’da eylem hazırlığındayken yakalanan iki IŞİD’li amaçlarının PKK’dan intikam almak olduğunu ve Kızılay ve Sakarya caddesinde keşif yaptıklarını itiraf etti. Eylemcilerin Caferilere ait camiyi hedef seçtikleri öğrenildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adnan Yıldırım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adnan yıldırım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.