Adnan Bali

Adnan Bali

Son dakika Adnan Bali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adnan Bali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adnan Bali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adnan Bali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adnan bali gelişmeleri de dahil olmak üzere 131 adnan bali haberi bulunmuştur. Tüm adnan bali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adnan Bali İş Bankası’nın Yönetim Kurulu Başkanı seçildi
Adnan Bali İş Bankası’nın Yönetim Kurulu Başkanı seçildi Türkiye İş Bankası’nın 1 Nisan’da düzenlenen Yönetim Kurulu toplantısında Adnan Bali'nin Yönetim Kurulu Başkanı seçilirken, Hakan Aran Genel Müdür olarak atandı.
2.04.2021 Ekonomi
İş Bankası resmen duyurdu! Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor...
İş Bankası resmen duyurdu! Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor... İş Bankası resmen duyurdu. Bankada hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka kredi ve mevduatlar ile ilgili açıklama yaptı. İş Bankası'ndan yapılan açıklamada kredi ötemeleri, tahsis edilen kredi limitleri, vadesiz mevduatlarla ilgili gelişmeler tek tek duyuruldu. Aynı zamanda gerçekleştirilen bir ilkten de bahsedildi. Bankanın 2020 yılında 6,8 milyar lira net kar elde ettiği de bildirildi. 2020 yılsonu itibariyle, toplam mevduat hacmi 368,9 milyar TL’ye ulaştı. Öte yandan İş Bankası yeni faiz oranını da açıklamıştı. İşte İş Bankası'ndan yapılan önemli açıklama...
10.02.2021 Ekonomi
İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali'nin yerine kim gelecek? Hakan Aran kimdir?
İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali'nin yerine kim gelecek? Hakan Aran kimdir? İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali mart ayı sonunda yapılacak olan genel kurul itibarıyla görevini bırakacağını açıkladı. Bali'nin yerine Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aran'ın oturması bekleniyor. Peki, Adnan Bali kimdir? Hakan Aran kimdir? İşte detaylar...
6.01.2021 Ekonomi
Adnan Bali kimdir? İş Bankası 16. Genel Müdürü Adnan Bali mart ayında görevi bırakacak! Adnan Bali nereli, kaç yaşında?
Adnan Bali kimdir? İş Bankası 16. Genel Müdürü Adnan Bali mart ayında görevi bırakacak! Adnan Bali nereli, kaç yaşında? İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali mart ayı sonunda yapılacak olan genel kurul itibarıyla görevini bırakacağını açıkladı. Bali, 1986 yılında müfettiş olarak göreve başladığı İş Bankası’nda bu yıl itibarıyla 35 yılını doldururken, 10 yıldır da İş Bankası Genel Müdürü olarak görev yapıyordu. Adnan Bali kimdir, nerelidir, kaç yaşında?
6.01.2021 Gündem
İş Bankası'nda yeni dönem! Resmen açıkladı...
İş Bankası'nda yeni dönem! Resmen açıkladı... İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali resmen duyurdu. Dev bankada 35 yıldır görev yapan Bali, "Genel müdürlük görevimi mart ayının sonlarında yapılacak olan genel kurul tarihi itibarıyla bırakacağım" dedi. Bali'den boşalan koltuğa ise mevcut genel müdür yardımcısı Hakan Aran getirilecek.
6.01.2021 Ekonomi
İş Bankası'ndan ‘Adnan Bali istifa etti’ haberlerine ilişkin açıklama
İş Bankası'ndan ‘Adnan Bali istifa etti’ haberlerine ilişkin açıklama Türkiye İş Bankası, Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali'nin istifa ettiğine dair yer alan haberlerin asılsız olduğunu duyurdu.
5.01.2021 Gündem
İş Bankası'nda Adnan Bali'nin görevi bırakacağı iddiası ile ilgili açıklama
İş Bankası'nda Adnan Bali'nin görevi bırakacağı iddiası ile ilgili açıklama İş Bankası'nda yaklaşık 10 yıldır genel müdür olarak görev yapan Adnan Bali'nin görevden ayrılacağı iddia edilmişti. Bankadan açıklama geldi. Türkiye İş Bankası tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan açıklamada, Adnan Bali'nin görevinin başında olduğu belirtildi.
5.01.2021 Ekonomi
TİM Başkanı Gülle'den flaş ihracat açıklaması! 'Ciddi bir artış yakaladık'
TİM Başkanı Gülle'den flaş ihracat açıklaması! 'Ciddi bir artış yakaladık' Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, "Bugün itibarıyla haziran ayının 23'üncü gününe kadar olan ihracatımız, 9,1 milyar dolara ulaşarak yüzde 34,3 gibi ciddi bir artış yakaladı. Haziran ayı sonunda ülkemize yakışır bir ihracat rakamı açıklayacağız." dedi.
24.06.2020 Ekonomi
Türkiye İş Bankası 'Karneni Göster, Kitabını Al' kampanyası - Karneni göster kitabını al kampanyasından nasıl yararlanılır?
Türkiye İş Bankası 'Karneni Göster, Kitabını Al' kampanyası - Karneni göster kitabını al kampanyasından nasıl yararlanılır? İş Bankası karneni göster kitabını al 2020 kampanyası 13. Yılına girdi. Türkiye İş Bankası’nın 2007-2008 eğitim öğretim yılında başlattığı, 'Karneni Göster, Kitabını Al' kampanyası, bu yıl 13’üncü kez gerçekleştiriliyor. Çocuklara küçük yaştan itibaren okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla hayata geçirilen kampanyada kitaplar, virüs salgını kapsamında alınan önlemler nedeniyle bu yıl İş Bankası şubelerinden dağıtılmak yerine, www.kumbaradergisi.com sitesi üzerinden ya da mobil cihazlara indirilen Kumbara Dergisi uygulamasıyla dijital olarak sunuluyor. İşte karneni göster kitabını al 2020 kampanyası…
22.06.2020 Eğitim
İş Bankası Genel Müdürü Bali'den CHP hisselerine ilişkin açıklama
İş Bankası Genel Müdürü Bali'den CHP hisselerine ilişkin açıklama İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, "Tartışma konusu olan hadise, Atatürk paylarının kimin tarafından temsil edileceğidir. Dolayısıyla ne ana hissedarın mülkiyet haklarıyla ne bankanın performansıyla, ne de bankanın iş yapma biçimiyle doğrudan bir ilgisi yoktur" dedi.
18.02.2020 Ekonomi
“İlk Türk Arktik Bilimsel Seferi” gerçekleştirildi
“İlk Türk Arktik Bilimsel Seferi” gerçekleştirildi Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, “İş Bankası olarak Arktik’e yapılan ‘İlk Türk Bilim Seferi’ne verdiğimiz böylesine geniş kapsamlı destek sosyal sorumluluk konusundaki bakış açımızın başka bir yansıması. İlklerin bankasıyız, Arktik’e yapılan ‘İlk Türk Bilimsel Seferi’nin bir parçası olmaktan, bu çapta bir bilimsel çalışmaya destek vermekten gurur duyuyoruz.” dedi.
1.08.2019 Ekonomi
"2019'un ikinci yarısında toparlanma bekliyoruz"
"2019'un ikinci yarısında toparlanma bekliyoruz" Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, "Yurt içinde uygulanması beklenen sıkı para ve maliye politikası paralelinde, 2019 yılının ilk yarısında gözlenebilecek zayıf seyrin ardından yılın ikinci yarısında ekonomik aktivitede kademeli toparlanma olmasını bekliyoruz." dedi.
25.12.2018 Ekonomi
Bir bankadan daha faiz indirimi adımı geldi!
Bir bankadan daha faiz indirimi adımı geldi! Kamu bankalarının ardından bir faiz adımı da İş Bankası'ndan geldi. Banka anlaşmalı konut projeleri özelinde konut kredisi faiz oranlarını indirdi.
20.12.2018 Ekonomi
İş Bankası’ndan ekonomiye 400 milyar lirayı aşan destek
İş Bankası’ndan ekonomiye 400 milyar lirayı aşan destek Türkiye İş Bankası’nın aktif büyüklüğü yılın 9 ayında 444,3 milyar lira oldu.
7.11.2018 Ekonomi
İş'te güven!
İş'te güven! Türkiye ekonomisine duyulan güven uluslararası borçlanma piyasasında bankaların önünü açtı. Akbank, Türk Eximbank ve TEB’den sonra İş Bankası da sendikasyon kredisini başarıyla yeniledi.
19.10.2018 Ekonomi
Olumlu hareketinizi hayırla hatırlarız
Olumlu hareketinizi hayırla hatırlarız TİM Başkanı Gülle, ihracatçıların finansmana erişim sıkıntılarını banka yöneticilerine anlattı. Bankalardan destek isteyen Gülle,”Zor zamanlarda verilen destek unutulmuyor. Her olumlu hamlenizi hayırla hatırlarız” dedi.
15.09.2018 Ekonomi
Kurumsal şirketlere girişimci platformu
Kurumsal şirketlere girişimci platformu Türkiye’nin kurumsal şirketlerinin ‘girişimci kurumlara’ dönüşümünün desteklenmesi amacıyla Türkiye Girişimci Kurumlar Platformu hayata geçirildi.
5.09.2018 Ekonomi
Bali: Alınan aksiyonlar karşılık bulmaya başladı
Bali: Alınan aksiyonlar karşılık bulmaya başladı İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, “Yeterli aksiyon alınmaması durumunda piyasalar kötü niyetli yaklaşanlar tarafından kullanılır, gecikmeler cezalandırılır. Son dalgalanmada kurumlar problemleri giderecek yönde aksiyonlar aldı. Bunlar piyasada karşılık bulmaya başladı” dedi.
25.08.2018 Ekonomi
"Güçlü dolar sürdürülebilir değil"
"Güçlü dolar sürdürülebilir değil" Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali "Tüm dünyada değerlenen dolar kuru ve ticaret savaşlarından en olumsuz etkilenecek ülkelerden birinin ABD ekonomisi olduğu öngörülüyor. Ekonomik programın bir eylem planına dönüşmesi, eylem planında sadece kurumların değil, kişilerin sorumluluklarının belirlenmesi, buradaki performansın kamuoyu ile paylaşılması önemli. Cari açığı daraltacak şekilde ithalat yaptığımız alanlarda büyük ölçüde yurt içinde katma değerli üretim yapmaya yönelik bir dönüşüm süreci geçirmeliyiz" dedi.
25.08.2018 Ekonomi
Önce güven verdi şimdi hisse alıyor
Önce güven verdi şimdi hisse alıyor Geçen hafta, bankalarda mevduatı olanlara güven verici açıklamalar yapan ve tansiyonun düşmesinde payı olan İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali şimdi de fiyatı çok gerileyen hisselerine destek yetkisi aldı. Banka, 550 milyon TL’ye ve 130 milyon adete kadar kendi hissesini geri alacak.
18.08.2018 Ekonomi
Yeri geliyor hastaya kemoterapi gerekiyor faiz de öyle bir şey
Yeri geliyor hastaya kemoterapi gerekiyor faiz de öyle bir şey İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, yaşananlara bakıldığında bunun piyasa dinamikleri içinde açıklanamayacağını, çok ciddi bir spekülatif atak olduğunu belirtti. Bali, faizlerin de şu an kritik noktada olmadığını belirterek “Kemoterapi gibi düşünmek lazım. Arzu edilmez ama kullanılması gerekiyorsa kullanılmalı” dedi
13.08.2018 Ekonomi
İş Bankası Genel Müdürü Bali: Ciddi bir spekülatif atakla karşı karşıyayız
İş Bankası Genel Müdürü Bali: Ciddi bir spekülatif atakla karşı karşıyayız İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali,"Çok net, ciddi bir spekülatif atakla karşı karşıyayız.Döviz kurunda gelinen noktayı, ekonomik temellerle izah edemiyorum" dedi.
13.08.2018 Ekonomi
Ekonomiye 355 milyar lira destek sağladı
Ekonomiye 355 milyar lira destek sağladı İş Bankası, yılın ilk yarısında 3.3 milyar lira net kâr elde ederken, ekonomiye sağladığı toplam kaynak tutarı 355.7 milyar liraya ulaştı. Bankanın aktif büyüklüğü 398 milyar liraya yükseldi.
2.08.2018 Ekonomi
Şimşek: Hep bardağın boş tarafına bakıyorlar
Şimşek: Hep bardağın boş tarafına bakıyorlar ‘Piyasalarla inatlaşmayacağız’ mesajı veren Başbakan Yardımcısı Şimşek, son 15 yılda 1.5 yılda bir seçim olmasına rağmen kamu maliyesinde güçlü duruş sergilendiğini ancak Türkiye’nin güçlü yönlerine değil hep bardağın boş tarafına bakıldığını söyledi.
26.05.2018 Ekonomi
Hikayesi olmayana yapılandırma yok
Hikayesi olmayana yapılandırma yok Yeniden yapılandırmanın borcunu ödeme niyetinde olanlara yapıldığını belirten TBB Başkanı Hüseyin Aydın, “Hiçbir hikayesi olmayan, gelecek projeksiyonu bulunmayana asla ve kat’a yapılandırma yapılmıyor. Üretimi ve istihdamı dikkate alıyoruz” dedi.
9.05.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Adnan Bali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adnan bali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.