Adalet Bakanlığı 406 personel alacak! İşte psikolog, pedagog ve sosyal çalışmacı alımı başvuru şartları!
Adalet Bakanlığı 406 personel alacak! İşte psikolog, pedagog ve sosyal çalışmacı alımı başvuru şartları! Adalet Bakanlığı duyurdu! Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere 132 psikolog, 52 pedagog ve 222 sosyal çalışmacı olmak üzere 406 personel alımı yapılacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki, Adalet Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Adalet Bakanlığı psikolog, pedagog ve sosyal çalışmacı alım başvuru şartları!
6.12.2022 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı personel alımı ilanı yayınlandı! Sözleşmeli personel alınacak!
Adalet Bakanlığı personel alımı ilanı yayınlandı! Sözleşmeli personel alınacak! Adalet Bakanlığı personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı! İlan göre, Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü emrinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Başvurular 2 Haziran’da sona erecek. Peki, Adalet Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
17.05.2022 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı'nın 11 bin 484 kişilik ilanı yayınlandı!
Adalet Bakanlığı'nın 11 bin 484 kişilik ilanı yayınlandı! Binlerce kişi bekliyordu ve belli oldu. Büyük personel alımı için gözler oradaydı. Beklenen ilan yayımlandı ve şartlar resmen açıklandı. Adalet Bakanlığı personel alımı ilanı yayınlandı. Adalet Bakanlığı çoğunluğu icra katibi, infaz koruma memuru, zabıt katibi ve mübaşir kadrolarına olmak üzere 11 bin 484 personel alacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, 814'ü icra katibi, 4918'i infaz koruma memuru, 3.605'i zabıt katibi, 700'ü mübaşir ve diğer unvanlardan olmak üzere personel alınacak. Peki, Adalet Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İcra katibi, infaz koruma memuru, zabıt katibi ve mübaşir alımı başvuru şartları ne? İşte Adalaet Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
23.02.2021 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı personel alımı başvurusunda son 1 gün! (Başvuru koşulları ve Sınav tarihi)
Adalet Bakanlığı personel alımı başvurusunda son 1 gün! (Başvuru koşulları ve Sınav tarihi) Adalet Bakanlığı personel alımı başvurunda son 1 kaldı. Adalet Bakanlığı personel alımı ilanı geçtiğimiz hafta Resmî Gazete ve Devlet Personel Başkanlığı üzerinden yayımlanmıştı. Adalet Bakanlığı personel alımı ilanında başvuru yapacak adaylar için başvuru şartları ve adayların başvuru esnasında teslim edeceği belgelerin neler olduğu da belirtildi. Peki, Adalet Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir?
23.01.2020 Personel Alımı