Memur ve emekli maaşları ile ilgili flaş açıklama! Hesaplar netleşiyor, 2022 zam oranları...
Memur ve emekli maaşları ile ilgili flaş açıklama! Hesaplar netleşiyor, 2022 zam oranları... Memur ve memur emeklisinin gözü yapılacak zam oranlarına çevrildi. Asgari ücretteki rekor artış sonrası memurlar için de yüksek zam beklentisi oluştu. Yeni yıla sayılı günler kala milyonların gündeminde 2022 memur zammı yer alıyor. Ek zam konusu memur ve memur emeklisinin gözünü Bakanlığa çevrilmesine neden oldu. Vatandaşlar "2022 Memur maaş zammı ne kadar, kaç TL olacak, ek zam yapılacak mı?" sorularına yanıt arıyor. 2022 zam oranları ile ilgili de son dakika açıklamaları art arda geliyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Sefer Şener, "Şöyle söyleyelim net bir rakam vermeyelim ama gördüğümüz kadarıyla Türkiye yıl sonu enflasyon rakamını kasım ayında açıklanan 21,30’un üzerinde tamamlamış olacaktır. Yüzde 23-25 aralığında tamamlayacak. Asgari ücretteki gibi bir artış için memurlarımızı bir beklentiye sokmayalım. Zam artı enflasyon farkı diyoruz. İlk 6 ay için yüzde 5 zam zaten verildi. Bu yüzde 5’in üzerine gelecek enflasyon farkının ne kadar geleceğini konuşmaya başladık." ifadelerini kullandı. Öte yandan Türkiye İstatistik Kurumu, (TÜİK) 2021 yılının Aralık ayı enflasyonunu 3 Ocak Pazartesi günü saat 10.00'da açıklayacak. Böylece milyonlarca memur ve emeklisine yılın ilk yarısında verilecek maaş zammı belli olacak.
28.12.2021 Çalışma Hayatı
3 Ocak Şans Topu çekiliş sonuçları belli oldu
3 Ocak Şans Topu çekiliş sonuçları belli oldu Şans Topu'nda çekiliş heyecanı yaşandı. Çarşamba ve Pazar günleri olmak üzere haftanın iki günü düzenlenen Şans Topu'nda bu akşamki çekiliş saat 20.00'de gerçekleştirildi. Şans Topu'nda büyük ikramiye 910 bin 89 TL. Şans Topu nasıl oynanır?
3.01.2021 Gündem
İşte memur ve emeklilerin zam oranları! Yeni maaşlar...
İşte memur ve emeklilerin zam oranları! Yeni maaşlar... Milyonlarca memur ve emekli bekliyordu. Zam oranları belli olmaya başladı. Gelen son dakika haberlerine göre kritik tarih ise 3 Ocak. Şu ana kadarki verilere göre en düşük memur maaşı 3 bin 859 liraya ulaşacak. En düşük SSK’lı emekli maaşı bin 248 TL’ye, en düşük memur emeklisi aylığı da 2 bin 648 liraya çıkacak.
16.12.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri