3 Çocuk

3 Çocuk

Son dakika 3 çocuk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 3 çocuk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 3 çocuk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

3 Çocuk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 3 çocuk gelişmeleri de dahil olmak üzere 22.696 3 çocuk haberi bulunmuştur. Tüm 3 çocuk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı! Aile dramı ortaya çıktı
Edanur'un can verdiği çukur kapatıldı! Aile dramı ortaya çıktı Küçükçekmece Menekşe Sahili'nde 5 yaşındaki Edanur Gezer'in düşerek öldüğü çukur, İBB ekipleri tarafından toprak ile kapatıldı.
2.05.2024 Gündem
MİT'e alacağız diye lise öğrencisini kandırdılar, cinsel istismarda bulundular!
MİT'e alacağız diye lise öğrencisini kandırdılar, cinsel istismarda bulundular! Konya'da kendisini 'MİT mensubu' olarak tanıtan elektrik ustası Ahmet Mandal, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle lise öğrencisini kandırdı ve cinsel istismarda bulundu. 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Mandal, ona yardım ettikleri gerekçesiyle iş ortağı Ali Akkaş ile bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan okul müdürleri Harun Avcu ve Asuman Sahar Koleri'ye verilen 8 yıl 4'er ay hapis cezası onandı.
26.04.2024 Gündem
Lüks rezidansta kadını öldürdü! Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi...
Lüks rezidansta kadını öldürdü! Ailesini arayıp 'intihar etti' dedi... İstanbul'un Kartal İlesinde lüks bir rezidansta müteahhit Ömer Öktem, estetisyen Selin Yalın'ı tabanca ile öldürdü. Öktem, kadının ailesini arayarak intihar ettiğini söyledi ardından cinayeti işlediğini itiraf etti.
25.04.2024 Gündem
Eşini keserle darp ederek öldürdü! Mahkeme 15 ay hapse çarptırdı
Eşini keserle darp ederek öldürdü! Mahkeme 15 ay hapse çarptırdı Antalya'da eşini keserle dövüp, boğduğu belirlenen Ercan Akdağ'a 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis ve 'eşi kasten yaralama' suçundan 15 ay hapse çarptırıldı. Sanık Akdağ,"Olay günü tartıştığımız, itiştiğimiz doğrudur ancak öldürme niyetiyle hareket etmedim" dedi.
23.04.2024 Gündem
Uzaya giden üçüncü Türk olacak! Dünya çapında satış kotasını aştı ödül kazandı
Uzaya giden üçüncü Türk olacak! Dünya çapında satış kotasını aştı ödül kazandı Beylikdüzü'nde uluslararası bir emlak firmasında gayrimenkul danışmanı olan Ahmet Temel, dünya çapındaki satış kotasını aşarak "uzaya gitme" ödülü kazandı. Virgin Galactik firmasıyla uzaya gitmeye hazırlanan Ahmet Temel, uzaktan eğitimlerini tamamladı. Önümüzdeki günlerde Amerika'ya giderek yüz yüze eğitimlere katılacak Temel, yıl sonunda Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever'in ardından uzaya gidecek üçüncü Türk olacak.
21.04.2024 Gündem
Balık tutmak için gittiği göle düştü, kayboldu
Balık tutmak için gittiği göle düştü, kayboldu Adana'nın Kozan ilçesinde balık tutarken gölete düşen bir kişi kayboldu.
12.04.2024 Adana
Unutulmaya yüz tutan mesleklere girdi! Aylık 30 bin lira maaşı var ama kimse yapmak istemiyor
Unutulmaya yüz tutan mesleklere girdi! Aylık 30 bin lira maaşı var ama kimse yapmak istemiyor Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi olan pideleri yapan 28 yıllık usta Feridun Yaşayan, “Şu anda bu mesleğe hiç heves eden yok. Yeni nesil çalışmak istemiyor. Fırın ustasının günlük maaşı bin lira civarında. Aylık 30 bin lira yapıyor” dedi.
4.04.2024 Gündem
Tek vaadi "Dürüstlük" olan kadın muhtar adayı seçimi kazandı! Kız kardeşleri yardım etti
Tek vaadi "Dürüstlük" olan kadın muhtar adayı seçimi kazandı! Kız kardeşleri yardım etti Çanakkale'den 4 yıl önce maden işçisi eşi ile birlikte köylerine geri dönen ve mahallesindeki eksiklikleri görerek muhtar adayı olmaya karar veren Hatice Akkaya, bir ilki başardı. Adana'nın Kozan ilçesinde tek vaadi 'dürüstlük' olan kadın muhtar adayı seçimi kazandı.
2.04.2024 Adana
Şırnak'ta yeniden AK Parti'li Yarka başkan oldu! İşte Şırnak'ın ilçeleri
Şırnak'ta yeniden AK Parti'li Yarka başkan oldu! İşte Şırnak'ın ilçeleri 31 Mart yerel seçimler sona erdi. Şırnak'ta mevcut başkan Mehmet Yarka yeniden başkan seçildi. İşte detaylar...
31.03.2024 Gündem
Mehmet Kasım Gülpınar kimdir? Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gürpınar kaç yaşında, hangi aşiretten?
Mehmet Kasım Gülpınar kimdir? Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gürpınar kaç yaşında, hangi aşiretten? Şanlıurfa seçim sonuçları belli oluyor. Saat 20.00 itibariyle sandıkların 19,5'i açıldı. AK Parti'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ün oy oranı yüzde 35,05, Yeniden Refah Partisi'nin adayı Mehmet Kasım Gülpınar'ın oy oranı yüzde 36,64 oldu. Resim sonuçları henüz gelmemişken Mehmet Kasım Gülpınar’ın kim olduğuna dair araştırmalar hızlandı.
31.03.2024 Gündem
Evini gören depremzedenin mutluluğu yürekleri ısıttı! "8 bin konut yapımı devam ediyor"
Evini gören depremzedenin mutluluğu yürekleri ısıttı! "8 bin konut yapımı devam ediyor" Adana’da depremzedeler için yapılan TOKİ konutlarının büyük bir bölümü tamamlanırken kurası çekilen konutları da depremzedeler görmeye başladı. Evini gören depremzede kadının mutluluğu görenlerin içini ısıttı.
27.03.2024 Adana
Sahada kalp krizinden öldü! O anlar kameralara yansıdı
Sahada kalp krizinden öldü! O anlar kameralara yansıdı Halı saha maçında kalp krizi geçiren 3 çocuk babası İbrahim Sağırkaya, arkadaşlarıyla birlikte halı sahadeyken fenalaşıp zemine düştü, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Sağırkaya’nın fenalaştığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
22.03.2024 Gündem
Sahada kalp krizinden öldü! O anlar kameralara yansıdı
Sahada kalp krizinden öldü! O anlar kameralara yansıdı Halı saha maçında kalp krizi geçiren 3 çocuk babası İbrahim Sağırkaya, arkadaşlarıyla birlikte halı sahadeyken fenalaşıp zemine düştü, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Sağırkaya’nın fenalaştığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
22.03.2024 Gündem
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı Kayseri'de burun, elmacık kemiği ve kulaklarından estetik ameliyatı olmak için hastaneye giden Ahu Gültekin, 9 saat süren ameliyatın ardından 5 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda ihmal olduğunu iddia eden merhumun kardeşi Mustafa Gültekin, "Olayda ihmal olduğunu düşünüyorum. Normalde ameliyata profesör girmesi gerekiyor ama asistanı girmiş. Asistanının da kim olduğunu ve nerede olduğunu şu anda bulamıyoruz" dedi.
20.03.2024 Gündem
Sokak köpeklerinin saldırısına uğradı! Hesabını kim verecek
Sokak köpeklerinin saldırısına uğradı! Hesabını kim verecek Erzincan'da okula giderken sokak köpeklerinin saldırısından son anda kurtulan ilkokul öğrencisi Emir Bahadır Güney’in annesi, 'Bir şey olsaydı bunun hesabını kim verecekti' diyerek tepik gösterdi. Emir Güney ise “Çevredeki adamlar ve babam olmasaydı köpekler beni parçalayabilirlerdi. Çok korktum. Artık tek başıma okula gitmem” dedi.
19.03.2024 Gündem
Komşusundan gelen telefon hayatını kararttı! Boşandıktan sonra çocuklarının babası olmadığını öğrendi
Komşusundan gelen telefon hayatını kararttı! Boşandıktan sonra çocuklarının babası olmadığını öğrendi Konyalı 3 çocuk babası Hüseyin A. (42), 17 yıllık evliliğini anlaşmalı boşanmayla noktaladıktan sonra komşularının, çocuklarına DNA testi yaptırmasını söylemesi üzerine babalık davası açtı. Adli Tıp Kurumu'nun DNA test sonuçlarında ise Hüseyin A.’nın, çocuklarından 2’sinin biyolojik babası olmadığı ortaya çıktı. Hüseyin A., “15 yaşındaki oğlum benden çıktı. 12 ve 9 yaşlarındaki kız çocuklarının biyolojik babasının ben olmadığım netleşti. Eski eşime DNA test sonuçlarından sonra ‘Çocukların babası kim?’ diye sorduğumda, ‘Senin kuzenin M.K.’, diye cevap verdi” dedi.
14.03.2024 Gündem
Yeni aldığı telefon yarım milyona patladı! Sabah uyanınca gerçek ortaya çıktı
Yeni aldığı telefon yarım milyona patladı! Sabah uyanınca gerçek ortaya çıktı Erzurum'da mobilya pazarlamacısı Adem Kızıltaş'ın (43) satın aldığı yeni cep telefonuna sızan dolandırıcılar, hesabındaki 173 bin lira ile kredi kartlarından 336 bin lira para çekerek kendi hesaplarına aktardı. Yaklaşık yarım saat içerisinde 509 bin lirayı alan dolandırıcıların Türk Kızılay Kahramanmaraş Şubesi'ne de 50 lira bağış yaptıkları dikkat çekti.
14.03.2024 Gündem
Yeni telefon aldı! Dolandırıcılar hesabından para çekti, 50 Lira'da bağış yaptılar
Yeni telefon aldı! Dolandırıcılar hesabından para çekti, 50 Lira'da bağış yaptılar Erzurum'da toptan mobilya pazarlamacılığı yapan Adem Kızıltaş'ın telefonuna su kaçması sonucu bozuldu. Yeni telefon aldı, kurulumunu yaptı ve uykuya daldı. Dolandırıcılar 02.30 ile 03.00 saatleri arasında Kızıltaş'ın hesabından 509 bin lira çekti, 50 lira da Kızılay'a bağış yaptılar.
14.03.2024 Gündem
6 yaşındaki Emre'nin öldüğü kazada sürücü tutuklandı
6 yaşındaki Emre'nin öldüğü kazada sürücü tutuklandı Adana'nın Karaisalı ilçesinde 6 yaşındaki Emre Çulha'nın ölümüne, annesi Melek Çulha'nın yaralanmasına neden olan otomobilin sürücüsü Burak Aydın (29), tutuklandı. Şüpheli, ifadesinde aracının lastiğinin patladığını, bu nedenle kazanın yaşandığını öne sürerken, Emre'nin babası Ahmet Çulha (47), sürücünün çok hızlı olduğu iddia edip, cezalandırılmasını istedi.
11.03.2024 Adana
Kamboçya'ya gezmeye giden Ufuk öldürüldü! Bakanlık devreye girdi
Kamboçya'ya gezmeye giden Ufuk öldürüldü! Bakanlık devreye girdi İstanbul'da yaşarken kalp krizi geçiren ve ölümün eşiğinden dönünce dünyayı gezmek için çıktığı yolculukta 6 yıl önce gittiği Güneydoğu Asya'da Kamboçya'ya yerleşen Ufuk Öntürk (52), kaldığı pansiyonun sahibi ve çalışanlarının çekiçli saldırısında hayatını kaybetti. İzmir'deki yakınları, önce acı haberi, ardından Budist inancına göre cenazenin yakılması için vekalet istendiğini öğrenince, devlet yetkilileriyle temasa geçti. Türk Dışişleri Bakanlığı'nın devreye girmesiyle cenazenin Türkiye'ye getirileceğini öğrenen Öntürk'ün yakınları, İslami usullere göre cenazelerini toprağa vereceklerini belirtip, cinayete karışanların hak ettiği cezayı alması için de yine devletten destek beklediklerini söyledi.
2.03.2024 Gündem
Tekin Bingöl kimdir? Ankara Milletvekili Tekin Bingöl’ün özgeçmişi
Tekin Bingöl kimdir? Ankara Milletvekili Tekin Bingöl’ün özgeçmişi CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl siyasi figürlerden biri olarak merak ediliyor. Partisi tarafından TBMM Başkan adayı olarak da gösterilen Tekin Bingöl kimdir?
22.02.2024 Gündem
Cinsel saldırı ve darp iftirası 6 ay sonra ortaya çıktı
Cinsel saldırı ve darp iftirası 6 ay sonra ortaya çıktı Denizli'de Özbekistan uyruklu Zulkhunur K. (39) Ramazan Akbay’dan şiddet gördüğü gerekçesi ile dini nikahtan 2 gün sonra evden yalın ayak kaçıp, polise başvurdu. Olay sonrası tutuklanan Akbay (59), Zulkhunur K.’daki darp izlerinin eski olduğunun ortaya çıkması ile tahliye edildi.
18.02.2024 Gündem
Yaşlı adam Türkiye'de 3. kez yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu
Yaşlı adam Türkiye'de 3. kez yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu Adana’da karın damarında balonlaşma şikayetiyle hastaneye başvuran yaşlı adam, Türkiye’de üçüncü kez yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu.
16.02.2024 Adana
İş yerinde yük asansörü düştü! Bir kişi hayatını kaybetti
İş yerinde yük asansörü düştü! Bir kişi hayatını kaybetti Denizli'nin Serinhisar ilçesinde eşinin iş yerinde bindiği yük asansörü düşen Sabriye Kıranta (38), hayatını kaybetti.
12.02.2024 Gündem
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü Adana Tepebağ Rotary Kulübü Gazeteci-Yazar Ramazan Şanıvar’ı Meslek Hizmet Ödülü’ne layık gördü.
1.02.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

3 Çocuk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 3 çocuk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.