İzmir'de deprem mi oldu 19 Kasım Cumartesi 2022? Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler  listesi 19 Kasım!
İzmir'de deprem mi oldu 19 Kasım Cumartesi 2022? Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi 19 Kasım! İzmir'de deprem mi oldu 19 Kasım? İzmir Yerel saat 08:17 sularında bir deprem ile sallandı. İşte Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi 19 Kasım...
19.11.2022 Gündem
ALES soru ve cevapları yayınlandı mı?
ALES soru ve cevapları yayınlandı mı? Binlerce adayın aklında bir soru var. ALES soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak?
17.11.2019 Eğitim
FOX TV yayın akışında bugün neler var? 19 Kasım Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? 19 Kasım Pazar 19 Kasım Pazar günü FOX TV, sabah “İlker Karagöz ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile yayın akışına başlıyor. Haber dünyasının nabzını tutan gelişmeler, en çarpıcı konu başlıkları ile ekranlarınız karşısına geçecek. Sabaha güzel bir başlangıç yapmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sakın kaçırmayın. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Savaşçı” adlı yerli dizinin yeni bölümü sevenleriyle buluşuyor. Polisiye olayların ardı arkası kesilmeden devam ettirildiği yayında yine merakınızı diri tutacak pek çok olay yaşanıyor. Hafta sonunu iple çekenlerdenseniz mutlaka ekranlarınız başına geçin. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Kasım Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Kasım Pazar 19 Kasım Pazar günü Kanal D yayın akışı, 06:45’de “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı çocukların hayran duyduğu, ebeveynlerin severek izlediği bir program ile ekranlarınıza dahil oluyor. Güzel ve samimi vakitlerin geçtiği program ile sizlerde ekranlarınız başındayken hafta sonu sabahınızı daha renkli ve eğlenceli hale dönüştürebilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Hayati ve Diğerleri” adlı yeni dizi yepyeni ilk bölümü ile ekranlara giriş yapıyor. Pazar akşamlarınızı renklendirecek güzel bir dizi için mutlaka seyretmeyi unutmayın. Kanala dair yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem