15 Şubat

15 Şubat

Son dakika 15 şubat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 15 şubat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 15 şubat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

15 Şubat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 15 şubat gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.291 15 şubat haberi bulunmuştur. Tüm 15 şubat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahile vuran ceset, batan geminin kaptanına ait çıktı
Sahile vuran ceset, batan geminin kaptanına ait çıktı Balıkesir'in Bandırma ilçesinde geçen hafta sahile vuran cesedin, yapılan DNA testi sonucu, 15 Şubat'ta batan 'BATUHAN A' isimli geminin kaptanı Hasan Mehmet Uyanık’a (69) ait olduğu belirlendi.
3.04.2024 Gündem
Faizsiz evlilik kredisine başvuran sayısı belli oldu
Faizsiz evlilik kredisine başvuran sayısı belli oldu 15 Şubat'ta başlayan yeni evlenen çiftlere 2 yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisine 4 bin 815 çift başvuruda bulundu.
7.03.2024 Ekonomi
ÇÜ Konservatuvarı başarıya doymuyor: Üniversiteli dansçılar birinci oldu
ÇÜ Konservatuvarı başarıya doymuyor: Üniversiteli dansçılar birinci oldu Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri ve öğretim elemanları dünya genelinde birçok yarışma ve festivale damga vurmaya devam ediyor.
4.03.2024 Adana
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları 7'nci gününde 572 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. DHA'nın, çalışmaların 3'üncü gününde, gemi enkazında sonar cihazıyla tespit edildiğini duyurduğu ve olaydan 128 saat sonra çıkarılan cenazenin yağcı Hüseyin Tutuk'a (40) ait olduğu belirlendi. Aramalar bugün de Tutuk'un cansız bedeninin bulunduğu makine dairesinde yoğunlaştırılacak. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, çalışmalar bittiğinde, geminin eski ve maliyeti yüksek olduğu için battığı yerde kalacağını söyledi.
21.02.2024 Gündem
Marmara'da batan gemi! Kayıp mürettebattan 1'inin daha cansız bedenine makine dairesinde ulaşıldı
Marmara'da batan gemi! Kayıp mürettebattan 1'inin daha cansız bedenine makine dairesinde ulaşıldı Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası’nın güneybatısında batan, 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları 6 gündür denizden, havadan ve karadan sürerken, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın özel eğitimli 19 dalgıcı, 51 metre derinliğindeki batık gemiye TCG AKIN’dan dalış yapıyor. Dalış sporunda 42 metrenin üstünde dalışlar zorunlu olmadığı sürece tehlikeli ve yasakken, özel eğitimli 19 dalgıç, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Her dalgıç, 'dekompresyon' yani ‘vurgun’a yakalanma riskine karşı günde sadece 1 dalış yapıyor. Her dalgıç yanında 'badi' olarak tabir edilen 1 dalgıçla birlikte 2 kişi halinde dalış yaparken, olası bir riske karşı 2 dalgıç da onlarla birlikte dalış gerçekleştiriyor. 2 dalgıç batığa girerken, diğer 2 dalgıç da içeri giren ekibin güvenliğini sağlıyor. Kayıp 6 mürettebatından aşçı Zeynep Kılınç'ın (33), 3'üncü günde kaptan köşkünde cansız bedeninin bulunmasının ardından 6'ncı gün olan bugün de 1 mürettebatın cenazesine ulaşıldı.
20.02.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
19.02.2024 İddaa
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ, hafta sonu güneşli havada kayak yapmak isteyenlerin akınına uğradı. Kayak öğrenmek isteyenlerin de geldiği Uludağ'da kayak dersinin saati 2 bin TL, kayak ekipmanının günlük kiralama ücreti 750 ve kayak kıyafeti ise 500 TL. Tatilcilere 2 saatte kayak öğrettiklerini söyleyen Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Başkanı eski milli kayakçı Yahya Usta, eğitimin, belgesi olan kayak öğretmeninden alınmasının önemine dikkat çekerek, “Korsan taksici gibi korsan kayak öğretmenleri var. Ufak bir hatanın geri dönüşü olmuyor” dedi.
19.02.2024 Gündem
Marmara'da batan gemiden acı haber!
Marmara'da batan gemiden acı haber! Marmara Denizi'nde batan geminin enkazında bir kişinin cesedine ulaşıldı
17.02.2024 Gündem
Marmara'da batan gemideki 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenleri tespit edildi
Marmara'da batan gemideki 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenleri tespit edildi Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli gemiyi ve 6 mürettebatını arama çalışmaları, 3'üncü gününde de sürüyor. Denizin 51 metre derinliğinde tespit edilerek görüntülenen 'BATUHAN A' isimli gemiye bugün dalışın gerçekleştirilmesi beklenirken, kayıp 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenlerinin de gemide olduğunun tespit edildiği öğrenildi.
17.02.2024 Gündem
Trafik kilit: Merter'den başlıyor, Yenibosna'ya kadar adım adım... 15 Şubat İstanbul'da trafik yoğunluğu nasıl?
Trafik kilit: Merter'den başlıyor, Yenibosna'ya kadar adım adım... 15 Şubat İstanbul'da trafik yoğunluğu nasıl? İstanbul'da trafik yoğunluğu devam ediyor. Bu akşam Galatasaray Sparta Prag maçının olması, sağanak yağışın devam etmesi trafik yoğunluğunu artırdı. E-5 ve D-100 karayolunda araçlar adım adım ilerliyor. İşte 15 Şubat 2024 Perşembe İstanbul'da trafik nasıl?
15.02.2024 Gündem
Altında düşüş Şubat sonuna kadar: 15 Şubat güncel altın fiyatları
Altında düşüş Şubat sonuna kadar: 15 Şubat güncel altın fiyatları Altın fiyatları, alım ve satım yapanlar tarafından dikkatle takip ediliyor. Ons altın fiyatı yüzde 1,4 değer kaybı yaşadı. Gram ve çeyrek altın ise yatay seyrini korudu. Yatırım uzmanları bu düşüşün Şubat sonuna kadar devam edebileceğini öngörüyor. İşte 15 Şubat 2024 Perşembe güncel altın fiyatları....
15.02.2024 Ekonomi
15 Şubat evde bakım maaşı yatan iller 2024! Evde bakım maaşı ne zaman yatacak, evde bakım maaşı neden yatmadı Şubat 2024? Evde bakım aylığı yattı mı?
15 Şubat evde bakım maaşı yatan iller 2024! Evde bakım maaşı ne zaman yatacak, evde bakım maaşı neden yatmadı Şubat 2024? Evde bakım aylığı yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller 15 Şubat 2024 listesi belli oldu mu, evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar şubat ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 15 Şubat evde bakım parası yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte 15 Şubat 2024 evde bakım maaşı yatan iller…
15.02.2024 Ekonomi
Astrolog Aygül Aydın 12 burç için günlük tüyoyu verdi: 3 burç diş ağrısı çekecek, 4 burç pes ediyor! 5 burç için karar günü!
Astrolog Aygül Aydın 12 burç için günlük tüyoyu verdi: 3 burç diş ağrısı çekecek, 4 burç pes ediyor! 5 burç için karar günü! Gökyüzünde isyankar bir enerji var! Güneş 19 Şubat'ta balık burcuna geçiyor. Ünlü astrolog Aygül Aydın, 12 burç için tek tek yorumladı. İşte 15 Şubat Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
15.02.2024 Astroloji
Altın fiyatlarına Fed büyük darbeyi vurdu! Gram altında 3000 lira uyarısı hemen geldi
Altın fiyatlarına Fed büyük darbeyi vurdu! Gram altında 3000 lira uyarısı hemen geldi Altın fiyatlarına büyük darbe vuruldu. Ons altın ve gram altında düşüş başladı.1965 TL bandında seyrini sürdüren gram altın hafta içi düşüşte zirvesini yeniledi. Bu noktada alım ve satım yapmayı düşünenler başta olmak üzere pek çok kişi 15 Şubat canlı altın fiyatlarını sorguluyor. Öte yandan altın fiyatlarında gerçekleşen büyük düşüş sonrası uyarılar peş peşe geldi. Düşüşlerin alım fırsatı olduğunu ifade eden uzmanlar gram altında 3 bin lira için o tarihi işaret etti. Peki, bugün gram, yarım, çeyrek, tam, ons altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu?
15.02.2024 Ekonomi
Eğitime kar engeli!  İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden açıklama geldi
Eğitime kar engeli! İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden açıklama geldi Hakkari merkez ile Yüksekova ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime ara verildi.
15.02.2024 Gündem
Sevgililer gününde okullar tatil mi 2024? 14 Şubat sevgililer günü resmi tatil mi, 14 Şubat'ta okul var mı 2024?
Sevgililer gününde okullar tatil mi 2024? 14 Şubat sevgililer günü resmi tatil mi, 14 Şubat'ta okul var mı 2024? 14 Şubat sevgililer günü resmi tatil mi, sevgililer gününde okullar tatil mi? Sorularına yanıt aranıyor. Sevgililer Günü, çiftler arasındaki romantizmi ve sevgiyi kutlamak için özel bir gün olarak kutlanır. Öğrenciler 14 Şubat’ta okulların olup olmadığını sorguluyor.
13.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. Toplantının ardından Erdoğan açıklamalarda bulundu.
12.02.2024 Gündem
A101 15 Şubat aktüel katalog 2024 yayınlandı! İşte A101 aktüel ürünler indirimleri
A101 15 Şubat aktüel katalog 2024 yayınlandı! İşte A101 aktüel ürünler indirimleri A101 15 Şubat aktüel katalog 2024 yayınlandı. Katalogda en dikkat çeken ürünler arasında: televizyonlar, küçük ev aletleri, overlok makinesi, saç maşası, blender seti, motosiklet bakım ürünleri yer alıyor. İşte, 15 Şubat Perşembe fırsatları ile A101 aktüel katalog ürünleri ve fiyat listesi
11.02.2024 Ekonomi
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
10.02.2024 İddaa
Orhan Asena Eserleri Nelerdir? Orhan Asena Eserlerinin Özellikleri...
Orhan Asena Eserleri Nelerdir? Orhan Asena Eserlerinin Özellikleri... Orhan Asena, Türk Tiyatro tarihinin en önemli kalemidir. Tarihi konularda eserlere imza vererek Türk Tiyatrosunun Shakespeare’i olarak tanımıştır. Küçük yaşlardan itibaren şiir ve öyküler yazan Asena Lise döneminde Tiyatro eserleri yazmaya başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunudur.
10.02.2024 Yaşam
150 bin TL kredi desteği! Gençlere müjde, başvuru tarihleri belli oldu
150 bin TL kredi desteği! Gençlere müjde, başvuru tarihleri belli oldu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Aile ve Gençlik Fonu için başvurusu onaylanan kişilere toplam 48 ay vadeli 2 yılı geri ödemesiz 150 bin lira kredi desteği sunulacağını açıkladı.
9.02.2024 Ekonomi
Kredi desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Başvuru tarihi belli oldu
Kredi desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Başvuru tarihi belli oldu Kredi desteği bekleyenleri çok yakından ilgilendiren açıklama geldi. Başvuru süreci başlıyor. İsteyenler e-Devlet üzerinden başvurabilecek. Bakan Göktaş detayları paylaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na ilişkin çalışmaların tamamlandığını belirterek, "Başvuruları 15 Şubat'ta almaya başlayacağız. Başvuruları e-Devlet aracılığıyla alacağız" dedi.
4.02.2024 Ekonomi
Aile ve Gençlik Fonu nedir? Aile ve Gençlik Fonu'na başvurular ne zaman? Kimler faydalanacak?
Aile ve Gençlik Fonu nedir? Aile ve Gençlik Fonu'na başvurular ne zaman? Kimler faydalanacak? Aile ve Gençlik Fonu hakkında son dakika açıklamasını Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptı. Aile ve Gençlik Fonu’nun kuruluş amacında gençlerin sosyal risklere karşı korunmasına vurgu yapılmakta ve bu fondan yararlanmak için 18-27 yaş aralığına işaret edilmektedir. Peki Aile ve Gençlik Fonu başvurusu ne zaman? Aile fonuna nereden başvurulur, kimler faydalanabilir?
4.02.2024 Gündem
AK Parti Gümüşhane belediye başkan adayı kim? Ercan Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında?
AK Parti Gümüşhane belediye başkan adayı kim? Ercan Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti’nin Gümüşhane Belediye Başkan adayı Ercan Çimen oldu. Peki Ercan Çimen kimdir, nereli, kaç yaşında?
18.01.2024 Gündem
Oyuncu Batuhan Karacakaya hakim karşısında! Eski sevgiliye şantaj iddiası
Oyuncu Batuhan Karacakaya hakim karşısında! Eski sevgiliye şantaj iddiası Oyuncu Batuhan Karacakaya, eski sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay'a "şantaj" yaptığı iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında 3 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada yargılanmasına başlandı. Basına kapalı yapılan duruşma sonrası Batuhan Karacakaya, "Her şey çok güzel gidiyor şu anda. Suçlamaları kabul edecek bir şey kalmadı ama çok güzel sürprizler var. Davanın ilk duruşması bitti şu an benim için güzel gidiyor" dedi.

Benzer Haber Etiketleri

15 Şubat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 15 şubat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.