15 bin öğretmen ataması gerçekleşti! Genç öğretmenler büyük mutluluk yaşadı
15 bin öğretmen ataması gerçekleşti! Genç öğretmenler büyük mutluluk yaşadıBeştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 15 Bin Öğretmen Atama Töreni, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. Törende konuşan Erdoğan'ın açıklamalarının ardından 15 bin öğretmen ataması gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın butona basmasıyla kura çekimi gerçekleşirken, ekranda görev yerini gören genç öğretmenler, büyük mutluluk yaşadı.
31.01.2022Gündem
E-devlet atama sonucu sorgulama! Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları saat kaçta açıklanacak? MEB atama sonuçları 2022…
E-devlet atama sonucu sorgulama! Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları saat kaçta açıklanacak? MEB atama sonuçları 2022…Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları, 26 Ocak'ta son bulan atama tercihlerini yapan öğretmen adayları tarafından sorgulanıyor. 15 bin öğretmen ataması töreni merakla bekleniyor. Heyecanlı öğretmen adayları “Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları açıklandı mı, tercih sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?” sorularını ardı sıra soruyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek sözleşmeli öğretmen atama sonuçları saat kaçta açıklanacak, sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları ne zaman belli olacak? İşte MEB sözleşmeli öğretmen ataması sonuçları…
31.01.2022Memur
15 bin öğretmen ataması töreni saat kaçta? Sözleşmeli öğretmenlik ataması nasıl olur, sözleşmeli öğretmen atama sonuçları saat kaçta açıklanacak?
15 bin öğretmen ataması töreni saat kaçta? Sözleşmeli öğretmenlik ataması nasıl olur, sözleşmeli öğretmen atama sonuçları saat kaçta açıklanacak?Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları için sona gelindi. Sözleşmeli öğretmen atamaları için atama tercihleri 26 Ocak'ta sona erdi. Binlerce öğretmen adayı heyecanlı bir şekilde atama sonuçlarını bekliyor. Peki, sözleşmeli öğretmenlik atamam sonuçları saat kaçta açıklanacak? 15 bin öğretmen ataması sonuçları açıklandı mı? İşte 15 bin öğretmen ataması sonuçları hakkındaki detaylar…
15 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Sözleşmeli öğretmen atama takvimi!
15 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? Sözleşmeli öğretmen atama takvimi!15 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? 15 bin öğretmen atamasında, 'tarih' belli oldu. 15 bin sözleşmeli öğretmen atamasında tercih başvuruları 26 Ocak'tan sona ermişti.
Kura sonuçları belli oldu! Devlet korumasındaki 1050 gencin ataması yapıldı!
Kura sonuçları belli oldu! Devlet korumasındaki 1050 gencin ataması yapıldı!Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından devlet korumasındaki 1050 gencin kamu kurum ve kuruluşlarına ataması yapıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "2003'ten 2021 yılına kadar toplam 34 bin 560 gencimizi kamuya yerleştirmiş durumdayız. İstihdam hakkına sahip gençlerimizin başvuru süresini 2 yıldan 5 yıla çıkardığımız gibi, atamalarda sınav uygulaması yerine kura yöntemini getirerek, onların hayata atılmalarını kolaylaştırdık" dedi.
Rize'de Salarha Tüneli açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 30 dakikalık yol 5 dakikaya düşüyor
Rize'de Salarha Tüneli açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 30 dakikalık yol 5 dakikaya düşüyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de Salarha Tüneli açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Salarha Tüneli ile 14 kilometreyi bulan ve yarım saat süren ulaşım artık 4.5 kilometre civarına ve 5 dakikaya inecek." dedi.
4.09.2021Siyaset
20 bin sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayırlı olsun...
20 bin sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayırlı olsun...Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde 2021 yılı Öğretmen Atama Töreni'nde konuştu.Erdoğan, "Çocuklarımız 1.5 yıldır okulda akranları ve öğretmenleri ile olamadılar. Salgın hala devam ediyor. Ama çocuklarımızı okuldan uzakta tutma lüksümüz kalmadı. Okullarımızı açık tutmakta, çocuklarımıza en iyi öğretimi vermekte kararlıyız." dedi.
3.09.2021Siyaset
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, ilkokul ortaokul ve liseler...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, ilkokul ortaokul ve liseler...Milyonlarca kişi merakla bekliyordu, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk resmen duyurdu. Bakan Selçuk, 9 il hariç bütün ortaokul ve liselerde bir kapanmanın söz konusu olduğunu söyledi. Bakan Selçuk bursluluk sınavı ve aday kaldırma sınavlarının iptal edildiğini açıkladı. Okulların tamamen kapanıp kapanmayacağı ile ilgili de konuşan Bakan Selçuk, salı günü yapılacak kabine toplantısını işaret etti. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk "İlk önce köy okullarından başlamak üzere öğretmenlerimizin yüzde 10'u, Kovid-19 geçirenler hariç aşılandı, ikinci aşıları da devam ediyor. Önümüzdeki günlerde bunun hızla artacağını söyleyebilirim. 125 bin öğretmenimizin aşılanacağını da buradan söylemiş olayım" dedi.
9.04.2021Eğitim
2016 şubat ayı öğretmen atamaları yapıldı
2016 şubat ayı öğretmen atamaları yapıldıKPSS sınavına girip en az 50 puan alan öğretmen atamaları, Türkçe, ilköğretim matematik, fen bilimleri/fen ve teknoloji, sosyal bilgiler, Türk dili ve edebiyatı, tarih, coğrafya, matematik (lise), fizik, kimya, biyoloji, din kültürü ve ahlak bilgisi, yabancı dil (Almanca, İngilizce), rehberlik derslerinden yapılacak.
10.02.2016Eğitim