1 Yıl

1 Yıl

Son dakika 1 yıl haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 1 yıl ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 1 yıl haber sayfamızda bulabilirsiniz.

1 Yıl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 1 yıl gelişmeleri de dahil olmak üzere 89.262 1 yıl haberi bulunmuştur. Tüm 1 yıl haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da trafik uygulaması: 33 araç ve 11 motosiklet trafikten men edildi
Adana'da trafik uygulaması: 33 araç ve 11 motosiklet trafikten men edildi Adana’nın Kozan ilçesinde 33 araç ve 11 motosiklet trafikten men edildi.
29.04.2024 Yerel Haberler
Koton halka arz katılım endeksine uygun mu, Koton Mağazacılık halka arz ne zaman, kaç lot verir? Koton halka arz talep toplama tarihleri
Koton halka arz katılım endeksine uygun mu, Koton Mağazacılık halka arz ne zaman, kaç lot verir? Koton halka arz talep toplama tarihleri Koton Mağazacılık halka arz oluyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile Koton Mağazacılık Tekstil San. ve Tic. A.Ş. halka arz haberini duyurdu. Peki, Koton Mağazacılık halka arz talep toplama ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
27.04.2024 Ekonomi
Özel eğitimli köpek 'Denek', Korhan Berzeg'i arıyor
Özel eğitimli köpek 'Denek', Korhan Berzeg'i arıyor Balıkesir Gönen'de kaybolduktan yaklaşık 1 yıl sonra, kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmalarına, Bursa İl Jandarma Komutanlığı’nın özel eğitimli kadavra arama köpeği ‘Denek’ de katılıyor. Göreve başladığı 1 yıldan beri Türkiye gündemine oturan 2 olayda da aktif görev alan ‘Denek’, şimdi de 316 gündür kayıp olan Korhan Berzeg’in izini sürüyor.
27.04.2024 Gündem
Yüksek ses çıkarttı! Trafikten men edildi..
Yüksek ses çıkarttı! Trafikten men edildi.. Zonguldak'ın Gazipaşa Caddesi’nde trafik denetimi yapan trafik polisleri, yüksek ses çıkaran egzoz kullandığı gerekçesiyle 6 bin 439 TL ceza kesilip, motosiklet trafikten menedildi. Motosiklet sahibi iraç Abalı,“Bari bağlamayın abi, gözünüzü seveyim. Çekici çağıracak param yok ne yapayım” dedi.
25.04.2024 Gündem
42 kişinin öldüğü binanın müteahhidinden pes dedirten savunma: Yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem oldu
42 kişinin öldüğü binanın müteahhidinden pes dedirten savunma: Yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem oldu Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan Bad-ı Saba Konutları’nda 42 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili 2’si tutuklu 10 sanığın ‘bilinçli taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma’ suçundan 22.5’ar yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü. Binanın müteahhidi tutuklu Şahin Avşaroğlu (50), binayı yönetmeliğe uygun yaptığını belirterek, “Biz projelerimizi yönetmelikteki ivmelere göre yaparız. Ortada AFAD’ın ortaya koyduğu değerler var. Bu değerlere baktığımızda depremin hem hızı hem de ivme değerleri çok yüksek. Değerlere baktığımız da bazı ivmeölçerlerin olduğu yerde 2 kat, bazı ivmeölçerlerin olduğu yerde ise 4 kat, 6 kat var. Bu da depremin yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem olduğunu ortaya koyuyor” dedi.
24.04.2024 Gündem
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. İki lider görüşme sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İsrail ile ticaret ilişkileri' sorusuna "Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz. O iş bitti. Ticaret Bakanı'mız bunu açıkladı." dedi.
24.04.2024 Gündem
Küresel ısınmayla iklim değişti! Kahve bitkisi meyve vermeye hazırlanıyor
Küresel ısınmayla iklim değişti! Kahve bitkisi meyve vermeye hazırlanıyor 2 yaşındaki fidanların 1 yıl sonra meyve vermesi ve üretici için muz bitkisine alternatif olması hedefleniyor. Batı Akdeniz Tarımsal Araştırmalar Merkezi (BATEM) Ziraat Yüksek Mühendisi Dr. Dilek Güven, "Ürün almaya başladığımızda 5 kilo yaş meyveden 1 kilo kuru kahve elde edilecek" dedi.
23.04.2024 Gündem
Galatasaray'da Dries Mertens ayrılık nedenini açıkladı
Galatasaray'da Dries Mertens ayrılık nedenini açıkladı Sarı-Kırmızılılar'ın Belçikalı yıldız geçtiğimiz günlerde Napoli idmanını izlemişti. Dries Mertens, efsanesi olduğu eski takımından neden ayrıldığını ilk kez açıkladı.
20.04.2024 Galatasaray
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinde 1.5 yıl önce Alper Uygun’u tekne yanaştırma tartışması sırasında 2 el ateş ederek öldüren baba Ümit Büyükgöze ve oğlu Doğukan Büyükgöze'ye cezalarında indirim uygulanarak ayrı ayrı 25 yıl hapis cezası verildi.
19.04.2024 Gündem
Yüzde 25 kira artışı bitti mi? Yüzde 25 kira artışı ne zaman başladı ve bitiyor? Yüzde 25 kira zammı ne zamana kadar geçerli, kalktı mı?
Yüzde 25 kira artışı bitti mi? Yüzde 25 kira artışı ne zaman başladı ve bitiyor? Yüzde 25 kira zammı ne zamana kadar geçerli, kalktı mı? Yüzde 25 kira artışı bitti mi, yüzde 25 kira zammı kalktı mı? Bayram sona erdi, Meclis açılırken vatandaşlar mayıs ayının yaklaşmasıyla "Kira zam sınırı kalkacak mı?" sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
16.04.2024 Ekonomi
AFAD kira yardımı neden yatmadı? AFAD deprem kira yardımı ne zaman yatacak?
AFAD kira yardımı neden yatmadı? AFAD deprem kira yardımı ne zaman yatacak? AFAD deprem kira desteği ödemelerine yönelik araştırmalar arttı. Yardım alan vatandaşlar aylık olarak ödenen deprem kira desteği ödemelerinin yapılacağı tarihi sorguluyor. 6 Şubat depremleri ardından gündeme gelen AFAD depremzede kira yardımı uzatıldı mı, neden yatmadı?
16.04.2024 Ekonomi
Zehirlenme tehlikesi yaşadı! Köpeğe sezaryen yapıldı
Zehirlenme tehlikesi yaşadı! Köpeğe sezaryen yapıldı Hatay’da doğum sıkıntısı yaşayan köpeğin imdadına Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ekipleri yetişti. Osmaniye’deki tedavi merkezine getirilen ve zehirlenme tehlikesi bulunan gebe köpeğe sezaryenle doğum yaptırıldı. Anne köpeğin yavrularının 5'i ölü doğarken 1 yavru canlı olarak dünyaya geldi.
15.04.2024 Gündem
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı Adana'da narkotik dedektör köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı. 6 yıldır Hulk ile birlikte görev yapan polis memuru Ali Çetin (34), “Hulk ile aramızdaki bağ aynı oğul ve baba gibi. Birbirimizi sürekli görüyoruz ancak görmediğimizde onun beni özlediğini biliyorum. Çünkü ben onu çok özlüyorum. Birlikte güzel işler çıkartıyoruz” dedi.
11.04.2024 Adana
'Sahte mimar' davasında karar ortaya çıktı!
'Sahte mimar' davasında karar ortaya çıktı! Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1980 yılı mezunu olarak tanıtan Avni Tekinaslan, sahte mezuniyet geçici belgesi hazırlayıp kendisini 42 yıldır mimar olarak tanıttı. Yargılandığı davada 1 yıl 8 ay hapis cezası aldı.Mahkeme heyeti, Tekinaslan’ın sabıkasız oluşunu dikkate alarak hükmün açıklanmasını 5 yıl geriye bıraktığı açıklandı.
8.04.2024 Gündem
Beşiktaş'tan ilk transfer! Ghezzal'ın yerine 3 milyon euroluk yıldız
Beşiktaş'tan ilk transfer! Ghezzal'ın yerine 3 milyon euroluk yıldız Beşiktaş’ın Ajax forması giyen Steven Berghuis’e senelik Ghezzal’ın da aldığı rakam olan2 .25 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Hollandalı yıldız ise Kartal’dan senelik 3 milyon Euro ve imza parası talep etti.
2.04.2024 Beşiktaş
Orman köylüsüne kredi desteği! 1 yıl geri ödemesiz 5 taksitli ödeme fırsatı
Orman köylüsüne kredi desteği! 1 yıl geri ödemesiz 5 taksitli ödeme fırsatı Orman köylülerinin desteklenmesi projesiyle (ORKÖY) orman köylüsünü bilgilendirmek ve kredi kullanmak isteyenleri tespit etmek için Düzce Orman İşletme Müdürlüğünce düzenlenen toplantılar tamamlandı.
31.03.2024 Ekonomi
Meral Akşener Ankara'da oy kullandı
Meral Akşener Ankara'da oy kullandı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da oyunu kullandı. Akşener, "Seçim sonuçlarının Türkiye açısından iyi olacağını düşünüyorum" dedi.
31.03.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Kedi Eros'u öldüren İbrahim Keloğlan için verilen karara başsavcılıktan itiraz
Kedi Eros'u öldüren İbrahim Keloğlan için verilen karara başsavcılıktan itiraz Başakşehir’de bir sitede Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen karara Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti. İtirazda, sanık hakkında verilen kararın bozulması ve sanığın tutuklanmasına yönelik karar verilmesi talep edildi.
29.03.2024 Gündem
Akdeniz Turizm Analizi’ne göre 5 yılda turizmini en çok geliştiren ülke Türkiye oldu
Akdeniz Turizm Analizi’ne göre 5 yılda turizmini en çok geliştiren ülke Türkiye oldu Dijital ödemeler sektöründe faaliyet gösteren Visa, Avrupa’nın Akdeniz’e kıyı ülkelerinde seyahat eden yabancı turistlerin kart kullanımı trendlerine dair içgörüler sağlayan Visa Akdeniz Turizm Analizi’nin 2023 yılı sonuçlarını açıkladı. Analiz sonuçlarına göre 2023 yılında Türkiye’de turizm alanında gerek ziyaretçi sayısı gerek yabancı kart kullanımında yüksek çift haneli büyüme kaydedildi ve tüm zamanların turizm rekoru kırıldı. Son bir yıla bakıldığında ise Türkiye’de 2023 yılında kartlı ziyaretçi sayısı 2022’ye göre yüzde 20’ye yakın, turistlerin kartlarıyla yaptığı harcamalar döviz bazlı yüzde 16’dan fazla arttı.
29.03.2024 Ekonomi
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız'
Murat Kurum hayalindeki İstanbul'u anlattı! '1 Nisan'dan itibaren talepleri karşılayacağız' AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Küçükçekmece’de düzenlenen Caferiler ile Sahur programına katıldı.
29.03.2024 Gündem
Galatasaray'da işler değişecek! Okan Buruk devreye girdi, sadece o yıldızın ismini söyledi
Galatasaray'da işler değişecek! Okan Buruk devreye girdi, sadece o yıldızın ismini söyledi Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'da yeni sezon kadro planlamaları kapsamında durumu en merak edilen isimlerin başında Dries Mertens geliyor. Geçtiğimiz günlerde futbola 1 yıl daha devam etmeyi düşündüğünü açıklayan Mertens için takım arkadaşları da devreye girmiş durumda.
29.03.2024 Galatasaray
Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum: Saha '31 Mart'ta Murat Kurum geliyor'
Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum: Saha '31 Mart'ta Murat Kurum geliyor' Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum yerel seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçimlere 2 gün kaldı. İBB adayı Kurum A Haber'de canlı yayında soruları cevapladı.
28.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
MSB: Bakan Güler ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetini kabul edecek
MSB: Bakan Güler ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetini kabul edecek Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kaynakları, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetinin yarın Ankara’yı ziyaret edeceği edeceğini bildirdi. Heyetin Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler tarafından kabul edileceğin belirten kaynaklar, görüşmede terörle mücadele başta olmak üzere F-16 tedarik ve modernizasyon sürecinin ele alınacağını ifade etti.
28.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

1 Yıl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 1 yıl haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.