Bakan Ersoy açıkladı! Anadolu’nun ahşap destekli camileri de 'Dünya mirası'
Bakan Ersoy açıkladı! Anadolu’nun ahşap destekli camileri de 'Dünya mirası' Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un, sosyal medya hesaplarından Gordion Antik Kenti’nin Dünya Mirası ilan edildiği ve yeni bir müjdenin daha beklendiği paylaşımının ardından bugün Riyad’dan bir güzel haber daha geldi.
19.09.2023 Kültür Sanat
Türkiye'nin kritik hamleleri dünya basınında! Carnegie Europe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2024 hedefini yazdı...
Türkiye'nin kritik hamleleri dünya basınında! Carnegie Europe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2024 hedefini yazdı... Türkiye ve Türk dış politikası dünya basınında yer almaya devam ediyor. Carnegie Europe, son dönemde dünya siyasetinde oynadığı rol ile dikkatleri üzerine çeken Türkiye'yi mercek altına alarak çarpıcı bir analiz yayınladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın attığı adımlar için 'cesurca' diyen Carnegie Europe, Türk dış politikası için ise 'Türkiye, sağlam ve bağımsız bir dış politika izleme konusundaki güçlü isteğini ilan etti' değerlendirmesinde bulundu.
18.09.2023 Dünya
Bakan Ersoy 'UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne 20'inci varlığımızı da kaydettirdik' diyerek duyurdu! Gordion Antik Kenti listede...
Bakan Ersoy 'UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne 20'inci varlığımızı da kaydettirdik' diyerek duyurdu! Gordion Antik Kenti listede... Ankara'nın Polatlı ilçesindeki en önemli tarihi bölge Gordion Antik Kenti, UNESCO tarafından 'Dünya Mirası' ilan edildi. Kararı sosyal medya hesabından duyuran Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ""Bir müjdemiz var! UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne 20'inci varlığımızı da kaydettirdik. Ankara'mızın eşsiz kültür varlıklarından biri olan Gordion Antik Kenti 'Dünya Mirası' oldu." dedi.
18.09.2023 Gündem