Gazete Vatan Logo

Haberal'dan mektup!

Cezaevinden seçmenine seslendi...

Ergenekon davası tutuklu sanıklarından CHP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal, İl Başkanı Halil Furat’a gönderdiği mektupta, eylem ve basın açıklamalarıyla kendisine destek veren Zonguldaklılara teşekkür etti.

CHP İl Başkanı Halil Furat, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Prof. Dr. Mehmet Haberal’ın, özellikle Ergenekon davasıyla ilgili savcıların mütaalasından sonra kentte düzenlenen yürüyüş ile kendisine destek verilmesine mektup yazarak teşekkür ettiğini söyledi.

Furat, Haberal’ın, "Demokrasinin, alın terinin ve emeğin en etkin savunucusu olan çok değerli Zonguldaklıların, ülkemizde hukukun linç edilmesine, özgürlüklerin gasp edilmesine ve zamanın katledilmesine karşı verdikleri mücadele için çok teşekkür ediyor, kutluyor ve sizleri temsil etmiş olmaktan gurur duyuyorum. İnanıyorum ki Zonguldak halkımızın bu yoğun çalışmaları, ülkemizde gerçek demokrasinin yeniden yerleşmesinde çok önemli katkı sağlayacaktır" ifadelerine yer verdiği mektubunu okudu.

Halil Furat, 8 Nisan’da yapılacak duruşmaya daha yoğun bir katılım sağlayacaklarını, Mehmet Haberal’a desteklerini sürdüreceklerini söyledi. Mehmet Haberal’ın seçim sürecinde kente bir hastane yaptırma vaadinde bulunduğunu hatırlatan Furat, Haberal ailesinin hastanenin yapımı için yer arayışını sürdürdüğünü de ifade etti.

Haberin Devamı