Gazete Vatan Logo

Hababam Sınıfı’ndaki o sahne gerçek oldu

New York’ta bir genç kızın Tinder’da tanışıp randevu verdiği yüzlerce erkek, aynı anda aynı yere gelince buluşma adresi miting alanına döndü

Hababam Sınıfı’ndaki o sahne gerçek oldu

Hababam Sınıfı Tatilde filminde 4 kız öğrencinin sınıfın tüm erkek öğrencilerine ‘Taksim’de saat 2’de” randevu verip hepsini tuzağa düşürdüğü o ünlü sahne ABD’de gerçek oldu. Sosyal medya hesaplarında kendini oyuncu, şarkıcı ve model olarak tanıtan Natasha Aponte adındaki kadın, arkadaşlık sitesi Tinder’da görüştüğü bütün erkeklere Union Square’de aynı saatte randevu verdi. BBC’de yer alan habere göre Aponte, konuştuğu her erkeğe “Bir arkadaşımın canlı performansı var, birlikte izleyelim” dedi. Aponte ile buluşmak için meydana gelen yüzlerce erkek, diğer erkeklerin de performansı izlemek için aynı yere geldiğini düşündü. Ancak birkaç erkek arasında geçen bir diyalog gerçeği ortaya çıkardı. Aponte ile buluşmaya meydana giden bir erkeğin Twitter’daki itirafı ise olayın tüm dünyada duyulmasını sağladı. Natasha Aponte ise sahneye çıkarak yaptığı konuşmada, randevulaşmanın zorlaştığını, herkesi aynı yere çağırınca neler olduğunu görmek istediğini aktardı. Aponte, kendisinin bir ilişki için ideal biri olduğunu açıkladıktan sonra bazı kriterlere uymayan erkeklerin alanı terk etmesini istedi. Ancak bu sırada alanda bulunan bazı erkeklerin Aponte’yi yuhaladığı ve kendiliğinden gittiği görüldü. Aponte, sırayla Trump’a oy verenlerin, sevgilisi olanların, eski kız arkadaşları tarafından terk edilenlerin alandan gitmesini istedi, bu sırada başka kriterler de sıraladı.

Haberin Devamı

‘Pazarlama taktiği olabilir’

Guardian’ın haberine göre Aponte’nin viral pazarlama şirketi olan Rob Bliss Creative ile çalıştığı ve alana büyük bir kamera ekibi ile geldiği ortaya çıktı. Şirketin yaptığı açıklamaya göre yaşananlarla ilgili bir video yakın zamanda internette paylaşılacak. Bu da çöpçatanlık uygulamalarının kişisel alanlardan çıkarak bir pazarlama platformuna dönüştüğünün bir göstergesi. Ayrıca Tinder gittikçe daha çok reklam alarak şirketlerin yatırım yaptığı bir uygulamaya dönüşüyor.