Gazete Vatan Logo

Gururla lezzetli!

‘Gururla yerli’ sloganıyla bilinen Vestel, Kafe Vesto ile yeni konsept geliştirdi. Beşiktaş ve Kavacık’ta açılan 2 yeni mağazada müşteriler kafe konseptinde ağırlanıyor. Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, “Kafe konseptini Türkiye’nin dört bir yanına, özellikle çarşılara yayacağız” dedi

Gururla lezzetli!

Türkiye’nin teknoloji devlerinden Vestel, mağazacılık ile kafeyi birleştirdi. Kafe Vesto adı verilen yeni mağaza konseptinde müşteriler kafe konseptinde ağırlanıyor. Türkiye’de ilk olan konsept mağazada müşteriler bir yandan çayını kahvesini içerken dilerse Vestel’in yeni teknolojilerini de deneyimleyebiliyor. Beşiktaş ve Kavacık’ta açılan yeni konseptin tüm Türkiye’ye yayılması hedefleniyor. Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, Kafe Vesto ile müşterilerle kesintisiz bir bağ kurup, Vestel teknolojisinin tüketici nezdinde her zaman deneyimlenebilir hale geleceğini söyledi.

Eğitim de verilecek

Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kafe Vesto ile Vestel’de yepyeni bir dönem başlıyor. Vestel, müşteri memnuniyetine her zaman çok önem veriyor ve iş süreçlerinde en öne koyuyor. Tüketicilerimizle bağımızı koparmadan onlarla sürekli iletişimde kalmak bizim için çok önemli. Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz Kafe Vesto projesi sektörümüzde bir ilk. Kafe Vesto’da ziyaretçilerimiz sunduğumuz sınırsız internetten faydalanırken, birbirinden farklı lezzetler eşliğinde hoşça vakit geçirip, dilerlerse son teknoloji ürünlerimizi deneyimleyebiliyorlar. Diğer bir ifade ile Vestel Beşiktaş ve Kavacık Mağazaları sadece elektronik mağazası değil artık bir buluşma noktası oluyor. Kafe konseptli mağazacılık anlayışını, yakın zamanda Türkiye’nin dört bir yanına, özellikle çarşılara yayarak sektöre yeni bir soluk getirmeyi hedefliyoruz.”

Haberin Devamı

Vestel’in ‘Gururla yerli’ söylemini devam ettirdiği Kafe Vesto’da lezzetler yerli esintileri içeriyor. Menüde börek, simit, bazlama tost, yerel peynirli sandviç, ev poğaçası, mozaik pasta da var. Kafe Vesto’ta paketli satılan Hacıbekir Lokumları ve Mabel çikolataları da misafirliğe eli boş gitmek istemeyenlerin imdadına yetişiyor. Vestel, Kafe Vesto’nun alt katındaki workshop alanında da düzenlenecek kurslarla müşterilerin hobilerine de hitap edecek. İlerleyen dönemde akıllı telefon, tablet kullanımı, sosyal medya eğitimi gibi etkinlikler de düzenlenmesi planlanıyor.

Haberin Devamı

Türkiye’ye 4.2 milyar liralık tasarruf desteği

TURAN Erdoğan, Vestel’in tasarrufta dünya rekortmeni ürünlerinin kullanılmasıyla Türkiye’nin enerji ve su tüketiminde toplam 4.2 milyar TL’lik tasarruf elde edebileceğini söyledi. Erdoğan, şöyle devam etti:

“Enerjide dünya rekortmeni Vestel beyaz eşyalar, kendi sınıfındaki rakip ürünler karşısında enerji ve su tasarrufunda öne geçiyor. Türkiye’deki tüm hanelerin tasarruflu ürünleri kullaması halinde Türkiye’de enerji ve su tüketiminde toplam 4.2 milyar TL’lik tasarruf sağlanabilir. Sadece elektrik enerjisinde 2.8 milyar TL değerinde tasarruf elde edebiliriz ve bu tasarruf, 2 Keban Barajı’nın bir senede ürettiği elektrik enerjisi miktarına eşit.“

Avrupa’da ilk 5’in içinde

Beyaz eşya sektöründe Avrupa pazarının ilk 5 üreticisinden biri olan Vestel, çevre dostu ve yüksek tasarruflu ürünler üretiyor. Vestel’in enerji verimliliği alanında Alman bağımsız test kuruluşu VDE tarafından onaylı dünya rekortmeni ürünleri arasında dünyanın en verimli çamaşır makinesi, en verimli bulaşık makinesi, A+++ ürünlerden bile yüzde 30 daha az enerji harcayan buzdolabı gibi ürünler yer alıyor.

Haberin Devamı