Gazete Vatan Logo

Günlük Burç Yorumları - Astrolojide Haftalık Balık Burcu

Günlük burçlar ve burç yorumları ile burcunuzun günlük astroloji fal analizleri hakkında bilgiler sunuyoruz. Astroloji dünyasında “BURÇLAR” hayatımıza olumlu ve olumsuz gerçeğe en yakın tahminler ile ışık tutmaktadır. 30 Mart 2015 ve 5 Nisan 2015 balık burcu haftalık yorumları detaylarda.

Burç falı analizleri ile duygusal ve düşler burcu balık burcu özellikleri, Aşk hayatı, İş hayatı, Burç uyumu en çok merak edilenleri bu sayfamızda sizler için derledik ve tüm ayrıntılarıyla haftalık balık burcu burç falı yorumlarını paylaşıyoruz.

Balık Burcu

Günlük Burçlar

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI VE ÖNEMİ

Günlük burçlar hayatımıza bilmediğimiz birçok konuda bizi aydınlatmaktadır. Burç yorumu ile aşk, iş ve evlilik hayatınızda sizleri neler bekliyor hayatınızdaki olumlu veya olumsuz gelişmeler neler olacak kolayca gerçeğe en yakın tahminlerle öğrenebilirsiniz.

Balık Burç falı analizleri ile duygusal ve düşler burcu balık burcu özellikleri, Aşk hayatı, İş hayatı, Burç uyumu en çok merak edilenler…

BALIK BURCU GENEL YORUMU

Sevgili balıklar, Siz, cana yakın, kolay acıyan, sevecen, şefkatli, yumuşak, uyumlu, çok hoş bir tipsiniz. Bu hafta sizin için sürpriz gelişmeler ve hayatınızı olumlu yönde etkileyecek harikulade yenilikler sizi bekliyor. Astroloji yıldızınızın konumuna göre sözünüz dinlenir, etkileyici ve şirin tavırlarınız ve belirgin baskın tavırlarınız ile yıldızınız yükseliyor (30 Mart 2015 ve 5 Nisan 2015)’arasında yıldızınız Neptün ve Neşe, Bolluk, Zenginlik temsilcisi Jüpiter size olumlu yönde gülümsüyor.

Haberin Devamı

BALIK BURCU HAFTALIK AŞK HAYATI

Sevgili balıklar aşk hayatında yeniliklere açık olmanız ve sevdiğiniz insana verdiğiniz değer ve özveri sizi daha çok vazgeçilmez kılıyor, Balık burcu aşk hayatında bu hafta çok şanslı ve kısmetli yönleriyle diğer burçlara göre yeni ayın ilk haftasına bir adım önde başlıyor.

BALIK BURCU HAFTALIK İŞ HAYATI

Karamsar olmayın balıklar, İşler kendiliğinden yoluna girecektir. Su akar yolunu bulur siz gayret göstermekten yılmayın ay sonu olması sizi etkilemesin, unutmayın ki yeni bir ayın başlangıcı olacak haftanın ilk günü olumsuz düşünce ve negatiflik psikolojisini bir kenara bırakın ve işlerinize sımsıkı sarılın.

BALIK BURCU HAFTALIK PARA DURUMU

Para durumuna gelince balık burcu paraya çok önem vermez ama ihtiyaçlar dâhilinde olduğu için gayretleriniz neticesinde bu hafta size para yönünden sanki gülümsüyor şansınız para yönünden iyi durumda.

Haberin Devamı

BALIK BURCU DİKKAT

Balık burcu erkekleri bu güne dikkat edin çok fazla gergin tavırlarınız çevrenizdeki insanları üzebilir bizden söylemesi, kendiniz için çevrenize ‘de ilgi göstermeniz gerekiyor tahammül göstermelisiniz.