Gazete Vatan Logo
Magazin Güneşin Kızları 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı-izle

Güneşin Kızları 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı-izle

Fenomen dizi Güneşin Kızları 18. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. Nefes kesen sahneleriyle ekrana kilitleyen dizinin 18. bölümünde Güneş, hapse giriyor. Haluk ise Zafer'î ikna etmeye çalışıyor. Güneşin Kızları yeni bölüm fragmanı detaylarıyla haberimizde!

Güneşin Kızları 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı-izle

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Güneşin Kızları yeni bölüm fragmanıyla dizinin fenomenlerini heyecanlandırdı. Olaysız geçen bir haftanın olmadığı dizinin yeni bölümünde Güneş, hapishaneye düşüyor. Güneş'in gerçek yüzünü gösteren ve tehditler savuran Zafer'i bıçaklaması, kızları kahrederken; Haluk, Zafer'i ikna etmeye çalışıyor.

Yapımını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Sadullah Celen'in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur'un kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda'nın yer aldığı Güneşin Kızları 18. bölümü 19 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

GÜNEŞİN KIZLARI 18. BÖLÜM 2. FRAGMANI

18. BÖLÜMDEN İLK DETAYLAR

Güneşin Kızları yeni bölümünde; Zafer'in kızların velayetini kendisinden almaya çalıştığını öğrenince gözü dönen Güneş, yaptığının bedelini çok ağır ödeyecek, hapse girecektir. Annesinin hapse girmesiyle perişan olan Selin yaşananlardan Sevilay'ın da parmağı olduğunu öğrenince çıldırır. Bu durum Ali ve Selin'in arasını bir kez daha bozacaktır.

Haberin Devamı

Güneşin Kızları 18. bölümüne damga vuracak bir diğer sahne ise Haluk ve Zafer'in karşı karşıya geldiği anlar olacak. Haluk, büyük bir bağımlılık duyduğu Güneş'i kurtarmak için Zafer'in şikayetinden vazgeçmesini sağlamaya çalışır. Ancak Zafer, kızların velayetini almaya kararlıdır. Sevilay ve Zafer, yaptıklarının bedelini ödeyebilecekler mi? Güneş, hapisten kurtulabilecek mi?