Gazete Vatan Logo
Magazin Güneşin Kızları 13. bölümünde Güneş, Zafer'in peşinde - İzle

Güneşin Kızları 13. bölümünde Güneş, Zafer'in peşinde - İzle

Ekranlara yayınlandığı günden bu yana damga vuran Güneşin Kızları yeni bölümleriyle izleyicilerini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek olan Güneşin Kızları 13. yeni bölümünde: Güneş, Zafer'in peşine düşüyor! İşte o ayrıntılar...

Güneşin Kızları 13. bölümünde Güneş, Zafer'in peşinde - İzle

Reyting rekortmeni Kanal D dizisi Güneşin Kızları yepyeni bölümleriyle devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana ses getiren Güneşin Kızları 13. bölümüne Melisa'nın dönüşü damga vuracak. Peki, Melisa'nın dönüşü dengeleri nasıl değiştirecek. Güneşin Kızları 13. bölümünden ilk tüyolar, haberimizde!



Farklı konusu ve güçlü kadrosuyla pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizinin 13. bölümünde Melisa'nın dönüşü dengeleri alt üst edecek. Kısa sürede büyük ilgi gören ve yayınlandığı her hafta hafızalara kazınmayı başaranGüneşin Kızları yeni bölümünde özellikle Nazlı'nın ne yapacağı, nasıl tepki vereceği büyük bir merak konusu.

Başrollerinde; Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Hande Erçel ve Burcu Özberk'in yer aldığı Güneşin Kızları dizisi sürprizlerle dolu gelişmeleriyle bu akşam saat 20.00'de Kanal D'de!

Melisa’nın dönmesiyle birlikte Savaş, Nazlı ve Melisa’nın arasında kalır. Melisa, Savaş’ı geri kazanmak için gelmiştir. Nazlı, çok acı çekmesine rağmen, Savaş’la Melisa’nın arasına girmeyecektir. Savaş’ın kararı ise herkesi şaşırtır.

Selin, Ali’nin ona aşık olduğunu öğrenince allak bullak olur. Bu durumu kabullenmesi kolay olmaz. Ali’nin hiçbir şey olmamış gibi davranmasına da bozulur. Emre, Selin’i bundan sonra yalnız bırakmayacağına dair söz verir. Selin içinse Emre’yle beraber olmaya devam etmek bir yalanı yaşamak demektir. Tuğçe’nin İsviçre’ye gitmekten kurtulmasının tek çözümü Selin’i ikna etmekten geçmektedir. Tuğçe’nin Selin’i ikna etmek için kendine göre bir yöntemi vardır.

Zafer’in kaybolduğunu öğrenen Güneş, Zafer’i bulmaya karar verir. Rana da Güneş’e yardım eder. İkisi de bu olayda Haluk’un parmağı olduğuna emindir. Bütün şüpheler Haluk’u göstermektedir.

GÜNEŞİN KIZLARI 13. BÖLÜM ÖZETİ

Güneşin Kızları yeni bölümünde Melisa'nın dönüşü, Nazlı'yı alt üst eder. Tam Savaş'ın duygularından emin olmuşken, Melisa'yı karşısında bulan Nazlı'nın ne yapacağı Güneşin Kızları 13. bölümünün en çok merak edilen konusu. Selin ve Ali cephesinde de sürpriz gelişmeler var. Geçtiğimiz hafta Ali'nin aşk itirafıyla duygularıyla yüzleşen Selin, artık kararını verir ve Emre'ye ayrılmak istediğini söyler. Ancak, işler Selin'in umduğu gibi gitmeyecektir. Emre, şok bir bir itirafta bulunarak kararı kabullenmeyecektir. Nazlı ve Savaş'ın aşkı başlamadan bitecek mi? Selin ve Ali arasında neler yaşanacak? Savaş, Melisa'ya bir şans daha verecek mi? Tüm bu soru işaretlerinin yanıtı Güneşin Kızları 13. bölümünde yanıt bulacak.

GÜNEŞİN KIZLARI'NDAN BİR İLK

Yayına başladığı günden bu yana reyting rekortmeni olan Güneşin Kızları geçen haftaki bölümüyle bir ilke imza attı. Yayınlanan son bölümüyle 8.22 reyting ve yüzde 21.72 izlenme payı alan dizi, kendi rekorunu kırarak zirveye oturdu. Bu başarının ardından Güneşin Kızları 13. bölümünün göstereceği başarı büyük bir merakla bekleniyor.

Haberin Devamı