Gazete Vatan Logo

Yılbaşı çekilişi saat kaçta başlıyor? Milli Piyango bilet satışı ne zaman bitiyor, yılbaşı bileti en son ne zaman alınır?

Yılbaşı bileti en son saat kaça kadar satılıyor, Milli Piyango bileti saat kaça kadar satılır? 31 Aralık 2021 Cuma günü Milli Piyango yılbaşı çekilişi gerçekleşecek. Milli Piyango çekilişi için bilet almak isteyen vatandaşlar biletin en son ne zaman alınacağını sorguluyor. Peki, Milli Piyango bilet satışı saat kaçta bitiyor? Yılbaşı çekilişi saat kaçta başlıyor?

Yılbaşı çekilişi saat kaçta başlıyor? Milli Piyango bilet satışı ne zaman bitiyor, yılbaşı bileti en son ne zaman alınır?

Piyango bilet satışı ne zaman bitiyor, yılbaşı çekilişi saat kaçta başlıyor? Milli Piyango bilet satışlarının saat kaça kadar devam edeceği, yılbaşı çekilişinin ne zaman başlayacağı araştırılıyor. Milli Piyango Online internet adresinden ve millipiyangoonline.com adresinden yılbaşı bileti alınabiliyor. Peki, milli piyango bilet satışı ne zaman bitiyor? Milli piyango bilet satışları saat kaça kadar?

Milli piyango bilet satışları saat kaça kadar?

Yılbaşı biletleri, çekiliş başlamadan 1 saat öncesine kadar seyyar ve normal bayilerden satın alınabilecek. Milli Piyango yılbaşı biletleri saat 16:00'ya kadar satılabilecek.

Yılbaşı çekilişi saat kaçta başlıyor?

Milli Piyango Yılbaşı 2022 büyük ikramiye çekilişi 23.00'da başlarken,  1. bölüm / 12.000 TL- 12.000.000 TL ikramiye kazanan numaralar için çekiliş 17:00 ‘de gerçekleşecek ve millipiyangoonline.com üzerinden takip edilebilecek.