Gazete Vatan Logo

Yasak Elma 68 bölüm fragmanı yayınlandı! Ben ve Halitcan bu akşam bu evden gidiyoruz! (Yasak Elma 67. Bölüm izle)

Yasak Elma 67. Bölümüyle izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Halit’in davranışları dikkat çekerken, Zerrin’in Ender’i uyarmasıyla işler bambaşka bir hal alır. Halit’in Leyla’ya ev açtığı anlaşılınca Yıldız’ın da hayatı altüst olur. Dizinin 67. Bölümünün yayınlanmasının ardından 68. Bölüm fragmanı da yayınlandı. Yasak Elma’nın 68. Bölüm fragmanında Yıldız’ın evi terk ettiği ve Yıldız’ın şirkete gelip Leyla’yı evire çevire dövdüğü görülüyor. Öte yandan Halit çocuklarının da tepkisini çekmiştir. İşte Yasak Elma 68 bölüm fragmanı…

Yasak Elma 68 bölüm fragmanı yayınlandı!  Ben ve Halitcan bu akşam bu evden gidiyoruz! (Yasak Elma 67. Bölüm izle)

Yasak Elma yayınlanan son bölümünün ardından izleyiciler Yasak Elma 68. Bölüm fragmanını araştırmaya başladı ve Yasak Elma 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? diye sordu. Yasak Elma’nın 68ç yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Yıldız’ın Halitcan’ı alıp evi terk ettiği ve Leyla’yı şirketin ortasında rezil ettiği görülüyor.

Başrollerini Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Tuvana Türkay ve Barış Kılıç’ın paylaştığı, yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve senaryosunu Melis Civelek – Zeynep Soyata’nın kaleme aldığı “Yasak Elma”, her Pazartesi evlerini ekranlara geliyor.

YASAK ELMA 68. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEYİN