Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 6 Temmuz Perşembe

TV8’in 6 Temmuz Perşembe gününe ait yayın akışı erken saatlerde Günaydın Doktor isimli sağlık ve yaşam programı ile başlıyor ve birbirinden eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise sinema filmi ekranlara gelecek. TV8’in 6 Temmuz Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 6 Temmuz Perşembe

TV8’in 6 Temmuz Perşembe gününe ait yayın akışı saat 07.00’da Günaydın Doktor programı ile başlıyor. Bu programda birbirinden yetenekli ve uzman doktorlar günlük konularda eğitici bilgiler veriyor ve hastalıklara dair detaylar paylaşıyor. Ardından ise video paylaşma programı olan Oynat Bakalım programı TV8 ekranlarında olacak. Bu programdaki komik videolarda birlikte kahkahadan duramayacaksınız!

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.00’da çocukların en sevdiği çizgi dizilerden olan Maşa ile Koca Ayı ekranlara gelecek. Ardından ise Güldür Güldür isimli skeç programı başlayacak. Ali Sunal’ın sunduğu bu programda, canlandırılan skeçlerle gülmekten kendinizi alıkoyamayacaksınız.

11.15’te Güle Güle Oturun isimli program başlayacak. Bu programda ihtiyacı olan kişilerin evleri yeniden düzenleniyor ve son hali ile onlara teslim ediliyor. Ardından ise gerçek hayattan hikayelerin yayınlandığı Yaşamdan Hikayeler isimli program ekranlara gelecek.

16.15’te Gerçeğin Peşinde programı başlayacak. Kaybolan umutlar ve bulunmayan kişiler bu program sayesinde tekrardan gün yüzüne çıkacak ve detaylı araştırmalarla kayıp kişiler bulunmaya çalışılacak.

Haberin Devamı

Bugünün akşam kuşağında ise sinema filmi yer alıyor. Sinema filminden sonra ise Tolga Çevik’in yer aldığı Arkadaşım Hoşgeldin isimli güldürü programı başlayacak. Her zaman olduğu gibi yine Tolga Çevik, esprileriyle birlikte ekran başında onu izleyenleri gülmekten kırıp geçirecek.