Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 27 Ekim Cuma

27 Ekim Cuma günü TV8, sabah 06:00’da başlayan “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence programı ile yayın akışına geçiyor. Eğlence ve kahkaha dolu program ile güne daha renkli ve keyif dolu bir başlangıç yapabilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Boxun Yıldızları” adlı yarışma programı ekranlarınıza geliyor. Macera ve çekişme dolu yarışma ile ekranlarınızın karşısındayken sürükleyici bir TV keyfi yaşayabileceksiniz. Kanalın yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 27 Ekim Cuma

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TV8 ekranlarında 08:30 yine çocuklarınızın saati olacak.”Maşa ile Koca Ayı” adlı fenomen çizgi film ile çocuklar yine ekran başında yerini alıyor. 09:00’da “Doktorlar” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkıyor. Eski dizinin sevilen bölümleri ile sabah saatlerinize hareketlilik katabilirsiniz. 13:00’da Onur Büyüktopçu’nun sunduğu “Yemekteyiz” adlı program ekranlarınızda yer alıyor. Haftanın birincisini belirleyecek olan bu bölümde nefesler kesilecek! Kimin kazanacağını merak ediyorsanız 13:00’da TV8 ekranlarında olun…

15:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel program yayın akışına geçiyor. Cİnayet olaylarına çözüm getirmeye devam eden canlı yayın,Serap Paköz’ün sunumuyla gün ortanıza renk getirecek. Olayların ardındaki sır perdelerini aralayan program yine katılımcılarını gerçeklerle yüzleştirecek.

20:00’da “Boxun Yıldızları” adlı yarışma ekranlarınıza geliyor. Kıyasıya mücadelenin ve zorlu geçen dakikaların görüldüğü programda sizlerde ekranlarınızın karşısındayken nefes kesen anlar yaşayabilirsiniz. 00:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel program yeniden yayına başlıyor. Olayların en gizemli yanlarını meydana çıkartıp çözüme kavuşturmaya çalışılacak. Gün ortasında izlemeyi unuttuysanız gece başlayan bu tekrar yayınını seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

02:45’de “Yemekteyiz” adlı programın tekrar yayını ekranlarınızda yer alıyor. Haftanın kazanını öğrenemediyseniz gece kuşağında mutlaka izleyin. 04:00’da “Emek Avcıları” programı yayın akışına giriş yapıyor. Yarışmaca her ilden üç emlakçı seçiliyor ve her gün bir aileye üç tane ev gösteriliyor. O ev kiralandığında veya satıldığında puan kazanılıyor. Haftanın sonunda yani 5. gün kim daha çok ev satışı gerçekleştirmişse haftanın kazananı o oluyor. Bakalım bu haftanın kazananı kim? ekranlarınızın karşısındayken öğrenin. 05:30’da ise “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence yarışmacısının tekrar bölümünü izleyebilirsiniz.