Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 16 Temmuz Pazar

TV8’in 16 Temmuz Pazar gününe ait yayın akışı Oynat Bakalım isimli komik video yayınlama programıyla başlıyor ve gün boyunca da film ve diğer programlar ile devam ediyor. Bugünün akşam kuşağında ise sevilen güldürü programı Güldür Güldür yer alıyor. Güldür Güldür'ün bölümlerini izlerken kahkahadan yerinizde duramayacaksınız. TV8’in 16 Temmuz Pazar günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 16 Temmuz Pazar

TV8’in 16 Temmuz Pazar gününe ait yayın akışı sabahın ilk ışıklarında, saat 07.00’da Oynat Bakalım programı ile birlikte başlıyor. Oynat Bakalım programında gönderilen komik videolar paylaşılıyor. Ardından ise Maşa ile Koca Ayı isimli çocuk dizisi TV8 ekranlarına gelecek. 11.00’da Ninja Warrior Türkiye isimli program yayınlanacak. Yarışmacılar parkurları en kısa sürede tamamlayabilmek için bu programda mücadele edecek.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14.00’da Güle Güle Oturun isimli program ekranlara gelecek. Bu bölümde de bir ev düzenlenecek ve aileye teslim edilecek. Ardından ise Para Bende isimli yarışma programı başlayacak. İki kişi büyük ödülü kazanıp onunla bir gün geçirebilmek için kendilerinden istenenleri belirli bir süre içerisinde yapmaya çalışacak.

16.45’te 8x8 programı başlayacak. Yeşilçam’dan kesitler, magazin, spor ve daha birçok şeye dair bilgiler bu programda ekranlara gelecek. Ardından ise Bilginiz Olsun programının yeni bölümü TV8 ekranlarında olacak. TV8’in öğretici programlarında olan Bilginiz Olsun’da bilmediğiniz birçok şeyi öğrenmeniz mümkün.

Haberin Devamı

Bugünün akşam kuşağında ise Güldür Güldür isimli eğlence ve skeç programı yer alıyor. Bu programda oyuncular yazdıkları tiyatrolar ve skeçler doğrultusunda sizleri güldürüyor. Güldür Güldür’ü izlerken kahkahadan duramayacaksınız. Güldür Güldür programından sonra ise Boks Gecesi isimli spor programı ekranlara gelecek. Ringlerde ter döken boksörler bu sefer de galip olmak için uğraşacak.

Boks Gecesi programından sonra Bilginiz Olsun programının tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak. Hayatta belki de karşınıza hiç çıkmayan ilginç bilgilerin neler olduğunu bu programdan öğrenebilir ve bilgi dağarcığınızı genişletebilirsiniz.