Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 15 Ağustos Salı

TV8 yayın akışı 15 Ağustos Salı gününde Günaydın Doktor programının yeni bölümüyle başlıyor. Ardından Oynat Bakalım programının eğlenceli sunumuyla yayın akışı devam ediyor. Yayın akışının öğle vakitlerinde ise Yaşamdan Hikayeler canlı olarak yayınlanıyor. Öğle vakitlerinin devamında 1 Alp 3 Çocuk, Güle Güle Oturun ve Gerçeğin Peşinde programları sırasıyla yayına giriyor. Akşam kuşağına gelindiğinde 5’er Beşer yayında olacak. Yayın akışının devamında sabah kuşağında bulunan programların tekrar bölümleri yer alıyor. TV8 15 Ağustos Salı günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 15 Ağustos Salı

07.00’da TV8 yayın akışı Günaydın Doktor programının yeni bölümüyle başlıyor. Hilal Ergenekon ve Dr.Onur Kulaksızoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen programda sağlığa dair tüm problemler konuşuluyor. Sizler de programa bağlanarak sağlık problemleriniz hakkında bilgi alabilirsiniz. Günaydın Doktor’un ardından TV8 ekranlarına Furkan Dede’nin sunumuyla Oynat Bakalım geliyor. Eğlenceli videoların art arda gösterimi ile gerçekleşen programda eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor. Oynat Bakalım 08.15’te TV8 ekranlarında! Ardından çocukların vazgeçemediği çizgi filmi Maşa ile Koca Ayı yeni maceralarla TV8’de!

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.00’da Lütfiye Pekcan’ın sunumuyla Yaşamdan Hikayeler programı canlı olarak yayınlanıyor. Yaşamdan Hikayeler’de gerçek hikayeler konuşuluyor. Canlı yayında gerçek hikayelerin, gerçek kahramanları gün yüzüne çıkıyor. Yaşamdan Hikayeler programının canlı yayını bittikten hemen sonra 1 Alp 3 Çocuk programı TV8 ekranlarına geliyor. Alp Kırşan’ın sunuculuğunu yaptığı çocuk programına katılan minik konuklar verdikleri cevaplar ile herkesi şaşırtıyor. Alp Kırşan ile 1 Alp 3 Çocuk 13.15’te TV8’de!

Haberin Devamı

14.30’da Selim Yuhay’ın sunumunu ve mimarlığını yaptığı Güle Güle Oturun programı yayınlanıyor. Güle Güle Oturun’a başvuru yapıp, evlerinde yapılacak değişikliklere hak kazanan kişilerin evleri Selim Yuhay tarafından yenileniyor. Ev sahipleri evlerinin yeni halini görünce gözlerine inanamıyorlar. Bu değişimi merak ediyorsanız sizler de Güle Güle Oturun programını izleyebilirsiniz. Güle Güle Oturun programından sonra ekrana Gerçeğin Peşinde programı canlı olarak gelecektir. Gerçeğin Peşinde programında Serap Paköz’ün sunumuyla daha önce aydınlatılamamış olaylar aydınlatılıyor. Yıllardır kayıp olan kişiler büyük uğraşlar sonucunda bulunuyor. Gerçeklerin teker teker ortaya çıkacağı Gerçeğin Peşinde programı 16.00’da TV8 ekranlarında!

20.00’da TV8 ekranlarında yayını yeni başlayan 5’er Beşer yayınlanıyor. Ali Sunal ve öğrencileriyle eğlenceli dakikalar geçirmek istiyorsanız, 5’er Beşer’i sakın kaçırmayın!

Haberin Devamı

00.15’te sabah kuşağında yer alan Gerçeğin Peşinde programının tekrarı yayınlanacaktır. Gerçeğin Peşinde programının tekrar bölümü yayınlandıktan sonra da yine bir sabah kuşağı programı olan Yaşamdan Hikayeler TV8 ekranlarına gelecek. 05.30’da yayın akışının kapanışını Çok Güzel Hareketler Bunlar eğlence programı yapacaktır. Birbirinden komik skeçlerin oynandığı programı izlerken kendinizi gülmekten alamayacaksınız.