Gazete Vatan Logo

Tüm şikayetlerinizi BİMER başvuru ve sorgulama ekranından iletebilirsiniz!

Başbakanlık Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nın online BİMER başvuru ve sorgulama ekranı yoğun ilgi görüyor. Online BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinden kolaylıkla devlet birimleriyle iletişim kurulabiliyor. Online BİMER başvuru ve sorgulama ekranı 7 gün 24 saat tüm başvurularda kullanılabiliyor.

Tüm şikayetlerinizi BİMER başvuru ve sorgulama ekranından iletebilirsiniz!

Son yıllarda hızla gelişen 21.yüzyıl teknolojileri insanların yaşamlarının her alanında kendisine son derece etkin ve aktif bir şekilde yer edinmeye başladı. Özellikle de insanların yaşamlarının her alanında internete erişim gerçekleştirebilmelerine yardımcı olacak modern yüzyıl mobil akıllı cihaz teknolojilerinin bulunuyor olması günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde internet hizmetlerinin çok daha yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor olmasına neden oluyor. Bu çerçevede de kamu kurum ve kuruluşları tarafından da son derece aktif ve etkin bir şekilde kullanılmaya başlanan internet teknolojileri ile birlikte internette kamu hizmetlerine yönelik olarak kamu uygulamaları hizmete açılmaya başlandı ki bunlardan birisi de BİMER başvuru ve sorgulama ekranı oluyor. Özellikle de Başbakanlık Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından hizmete açılmış olan online bir devlet ve vatandaşlar iletişim kanalı olarak internet üzerinde hizmet vermekte olan Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) ekranı sayesinde vatandaşlar son derece pratik ve kolay bir şekilde devlet iletişimlerini gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

BİMER BAŞVURU SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

İnternet üzerinde Başbakanlık Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından hizmete açılmış olan online bir iletişim kanalı olarak çağdaş ve gelişmiş Türkiye’de vatandaşlara, devlet birimleri iletişim konusunda son derece modern çözümlerden yararlanabilme şansın sunuyor. Özellikle de internet üzerinde yer alan 7 gün 24 saat tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları tarafından kullanılabilmekte olan BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinden son derece pratik ve kolay bir şekilde başvuru işlemlerini gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyor. BU yüzden de günümü modern yüzyıl Türkiye’sinde elektronik platform üzerinde yer alan Başbakanlığın online BİMER başvuru ve sorgulama ekranı son yıllarda oldukça yoğun ve sık bir şekilde vatandaşlar tarafından kullanılıyor. Her geçen gün büyük bir hız ile gelişmekte olan modern yüzyıl teknolojileri sayesinde yaşamının her alanında son derece pratik ve kolay bir şekilde internete ortamına erişim gerçekleştirebilme şansına sahip olabilen vatandaşlar internet üzerinde yer alan BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinden sadece dakikalar içerisinde devlet birimleri ile iletişim kurabilme şansına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

Özellikle de modern yüzyıl Türkiye’sinde vatandaşların son derece pratik bir şekilde tüm vatandaşlık durumları ve uygulamaları, kamu kurum ve kuruluşları ve yöneticileri, kamu hizmetleri ve uygulamaları ile ilgili olarak var olan her bir istek, öneri ve şikayet bildirimlerini internet üzerinde yer alan BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinden gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyor. Bunun yanı sıra günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde vatandaşlar internet üzerinde Başbakanlık Bilgi İşle Dairesi Başkanlığı tarafından hizmete açılmış olan online BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinden son derece pratik bir şekilde Bilgi Edinme Hakkı Kanunu çerçevesinde de bilgi edinme başvurularını gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyor. Bu gibi başvuruların sadece dakikalar içerisinde gerçekleştirebilmesine yardımcı olan Başbakanlık Bilgi işlem Dairesi Başkanlığı’nın BİMER başvuru ve sorgulama ekranı üzerinde vatandaşlar, internet erişimin söz konusu olduğu her yerden hafta sonu tatili, mesai saati sonu ya da resmi tatil gibi durumlar ile karşı karşıya kalmadan başvuruları gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı