Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 22 Kasım Çarşamba

22 Kasım Çarşamba günü TRT 1 yayın akışı sabah 06:45’de başlayan “İyilik Kulübü” ile ekranlara merhaba diyor. Saygınlık ve farkındalık adına yapılan bu programda daha önce başından büyük bir olay geçerek yetim veya öksüz kalan çocukların yüreğine dokunuş yapılıyor. Hayallerini süsleyen o küçük istekler sürpriz şekilde gerçeğe dönüştürülüyor. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Diriliş Ertuğrul adlı tarihi dizi ekranlardaki yerini alıyor. Her karesi heyecan, aksiyon ve macera dolu geçen diziyi izlerken adeta ekranlarınız karşısına tutuklu kalabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 22 Kasım Çarşamba

Sabahın ilk ışıkları ile birlikte ekranlara giriş yapan “İyilik Kulübü” çocukların mutlu anlarını izlemenize yardımcı oluyor. Hemen ardından saat 07:25’de “Yeşil Deniz” adlı yerli Ege dizisinin tekrar bölümü ekranlarınıza geçiyor. Ege kasabasında geçen dizi yöreye özgü kusursuz dekorları ile samimi havada olan bir dizi keyfi yapmanıza olanak veriyor. Ardından saat 09:55’de “TRT 1’de Bugün” adlı haber bülteni sizlerle oluyor. Gündemin nabzını tutan tüm gelişmeleri bu haber saatinden öğrenebilirsiniz.

TRT 1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:05’de “Beni Böyle Sev” adlı aşk temalı dizinin tekrar bölümü ile yayın akışı hız kesmeden devam ediyor. Diziyi seyrederek sabahınıza daha renkli bir başlangıç yapabilirsiniz. Saat 12:45’de “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” adlı haber bülteni ekranlarınıza dahil olacak. Sağlık gelişmelerini daha yakından takip etmenizi mümkün kılan sağlık programında yine değerli uzman hekimlerin katılımı ile farklı sağlık konularına değinilecek, sakın kaçırmayın.

14:30’de “TRT 1’de Bugün” haber bülteni ile gündemin en sıcak gelişmeleri kısa özet niteliğinde ekranlarınıza aktarılacak. Hemen ardından 14:40’de günümüz evliliklerini ele alan “Bir Yastıkta Kocayalım” adlı programı izleyebileceksiniz. Saatler 16:30’ı gösterdiğinde “Aslan Ailem” adlı yerli dizinin tekrar bölümünü ekranlarda yerini alıyor.

Haberin Devamı

18:55’de “Hava Durumu” ile yayın devam ediyor. Ardından 19:00’da “Zafer Kiraz ile Ana Haber” bülteni sizlerle… Gündeme dair tüm gelişmeleri ana haber bülteninden öğrenebilirsiniz. 20:00’da “Diriliş Ertuğrul” adlı yerli dizi ile akşam kuşağı başlıyor. Ardından 23:30’da “Pelin Çift ile Gündem Ötesi” adlı programda gündem dışında meydana gelen ve olabildiğine çok şaşıracağınız konular masaya yatırılıyor.

01:00’da “Kalk Gidelim” adlı yerli dizinin tekrarı ekranlarınıza yansıyacak. 03:20’de “TRT 1’de Bugün” haber bülteni ile kısaca gündem gelişmeleri yayına aktarılacak. Haberlerin ardından 03:30’da “Yeşil Deniz” adlı dizinin, 05:30’da ise “Halit Yerebakan’la Doktor Geldi” isimli sağlık programının tekrarı yayın akışında yerini alıyor.

Haberin Devamı