Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? – 21 Haziran Çarşamba

TRT 1’in 21 Haziran Çarşamba günkü yayın akışı erken saatlerde Gönül Köprülerimiz programı ile başlıyor ve ardından da İyilik Kulübü ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışması ekranlarda olacak. Birbirinden yetenekli kişilerin yarışacağı programda ramazanın önemine de değiniliyor. Yarışmanın birincisine ise 50 tam altın ödül veriliyor!

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? – 21 Haziran Çarşamba

TRT 1’in 21 Haziran Çarşamba gününe ait yayın akışı saat 06.30’da Gönül Köprülerimiz ile başlıyor ve ardından da İyilik Kulübü programı ile devam ediyor. Saat 07.55’te ise Osmanlı Tokadı dizisinin eski bölümlerinden birisi TRT 1 ekranlarında olacak. 10.10’da ise El Emeği isimli program yayınlanacak. Eski eşyalarınızı bu program sayesinde daha yararlı kullanabilir ve tasarruf yapabilirsiniz.

TRT 1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 11.40’ta ise Yeşil Deniz isimli dizi ekranlara gelecek. 90’lı yıllardaki Yeşil Ova isimli bir Ege kasabasını konu alan dizide gülmek garanti! Ardından ise TRT 1’in sevilen dizilerinden Baba Candır’ın tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak. Eğer eski bölümlerini özlediyseniz bu saatte ekran başına!

16.30’da Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması başlayacak. Ardından ise Erhan Çelik ile Ana Haber yayınlanacak. Gün içerisinde ülkemizde ve dünyada meydana gelen olaylar ayrıntıları ile birlikte bu bültenden yayınlanacak.

Saat 19.00’da ramazan gecelerinde kaçırılmayan programlardan olan Ramazan Sevinci isimli program başlayacak ve ardından da Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması tekrardan TRT 1 ekranlarında olacak. Birbirinden yetenekli ve güzel sesli gençlerin yarıştığı programda en güzel okuma yapan kişi seçiliyor. Büyük final ise Kadir Gecesi’nde yayınlanacak ve yarışmanın kazananı belli olacak. Yarışmada büyük ödül ise 50 tam altın!

Haberin Devamı

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması programından hemen sonra ise saat 01.30’da Sahur Bereketi programı başlayacak. Bu programda sahur dualarına değinmenin yanında, ramazanın ve oruç tutmanın öneminden de bahsediliyor. Sahur Bereketi programından hemen sonra da Mukabele yayınlanacak ve Kur’an okuma saati başlayacak.