Gazete Vatan Logo

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? – 19 Temmuz Çarşamba

TRT 1’in 19 Temmuz Çarşamba gününe ait yayın akışı akışı sabahın erken saatlerinden Böyle Bitmesin isimli dizi ile başlıyor ve gün boyunca çeşitli programlar ile devam ediyor. Bugünün akşam kuşağında ise Diriliş “Ertuğrul” dizisi yer alacak. TRT 1’in 19 Temmuz Çarşamba günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

TRT 1 yayın akışında bugün neler var? – 19 Temmuz Çarşamba

TRT 1’in 19 Temmuz Çarşamba Salı gününe ait yayın akışı saat 06.40’da Böyle Bitmesin isimli dizinin tekrar bölümlerinden birisi ile başlıyor. Nazlı ve Yusuf’un düğün gecesinde meydana gelmiş olan olaylar mutlu geçen hayatlarına bir anda gölge düşürmüştür. Ayrılıklarının etkisi ise bunlardan daha kötü olaylara yol açacaktır. Ardından ise saat 09.40’ta Bir Yastıkta Kocayalım isimli program başlayacak

TRT 1 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.55’te Yeşil Deniz isimli dizi TRT 1 ekranlarında olacak. Ardından ise sevilen dizinin Baba Candır dizisinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak. Bir Kore dizisinin uyarlaması olan ekranlara gelen dizi komedi yanları ile sizleri kırıp geçirecek.

Ardından ise Adını Sen Koy isimli dizi yayınlanacak. Ömer ve Zehra farklı dünyalarda yaşayan insanlardır Hayatları farklıdır. Ömer zengin bir iş adamı olarak hayatını sürdürürken Zehra yoksul bir ailenin kızıdır, aynı zamanda şirkette asistanlık yapmaktadır. İkisinin karşılaşması ile hayatlarının yeni bir dönemine açılan kapı gibi olacaktır.

Haberin Devamı

19.00’da Erhan Çelik ile ana Haber ile birlikte haber kuşağı başlayacak. Gün içerisinde ülkemizde ve dünyada meydana gelmiş olan olaylar ayrıntıları ve görüntüleri ile birlikte ekranlara getirilecek. Ayrıca hava durumu da bu haber programından sonra öğrenebilirsiniz.

Bugünün akşam kuşağında ise Diriliş “Ertuğrul” dizisi ekranlara gelecek. Dizide Ertuğrul Bey, davasının peşinden gidebilmek için zorluklar çekmiştir. Bir süre sonra da kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalır. Ertuğrul Bey artık bir boyun sorumluluğunu almıştır ve bu daha fazla cesaret ve akıl istemektedir. Bu süre içerisinde de yeni düşmanlar edinir ve boyunu koruyabilmek için çeşitli fetihler yapar.

Diriliş “Ertuğrul” dizisinden sonra ise Emanet isimli sinema ekranlara gelecek.