Gazete Vatan Logo

Tatlı Bela 12. bölümünde Astha ve Shlok evlenebilecek mi?

Tatlı Bela 12. bölümüyle bu akşam Kanal 7 ekranlarında olacak. Tatlı Bela'nın 12. bölümünde Astha ve Shlok düğün hazırlıkları yaparken, Anjali bunu bozmaya çalışır. Peki bunu başarabilecek mi? Hepsi bu akşam Tatlı Bela'da izlenebilecek.

Tatlı Bela 12. bölümünde Astha ve Shlok evlenebilecek mi?

Tatlı Bela 12. yeni bölümünde Astha görümcesi ile karşılaşır ve onu daha önceden tanıdığını, yaşadıklarını aile halkına anlatmaya uğraşır. Söylediklerine kimse inanmasa da Astha pes etmez ve gerçekleri kanıtlar. Tatlı Bela'da olaylar nasıl ilerleyecek? Tüm merak edilenler bu akşam Tatlı Bela'da belli olacak.

TATLI BELA 12. BÖLÜM FRAGMANI

TATLI BELA 12. BÖLÜM ÖZETİ

Tatlı Bela’da bugün Astha görümcesinin yaşadığı zorlukları Shlok’a anlatır fakat kimse ona inanmaz. Bunun üzerine Astha harekete geçer ve sözlerinin doğru olduğunu kanıtlar.

Astha görümcesi Gyoti’nin zor günler yaşadığını, kayınvalidesi tarafından işkence gördüğünü herkese anlatır. Başta Anjali olmak üzere hiç kise ona inanmaz. Shlok, Astha’nın aile işlerine karışmasındah rahatsız olur fakan Astha Gyoti mutlu olmadan evlenmeyeceğini söyler. Gyoti’nin acı çektiğini ispatlamak isteyen Astha, onun kayınvalidesine bir tuzak hazırlar ve her şeyi itiraf ettirir. Shlok ve Bharat bu itirafı öğrendiklerinde kardeşlerinin iyiliği için harekete geçer. Anjali ise Astha’nın evin hakimiyetini ele geçirmesinden endişelenir ve düğünün olmaması için uğraşır.

Haberin Devamı