Gazete Vatan Logo

Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? - (03 Nisan 2017)

Survivor adasında bu akşam kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak ödül oyunu oynanacak. Her iki takım da eleme öncesi moral depolamak için ödül oyununu kazanmak istiyor. Öte yandan Survivor adası yeni bir gerginliğe daha sahne oldu. Bu gerginliğin ardından tekrar “Acaba Survivor adasında diskalifiye mi gerçekleşecek?” soruları akıllara geldi.

Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? - (03 Nisan 2017)

Survivor adasında bu akşam yine büyük bir mücadele ekranlara gelecek. Her iki takım da bu akşam ödül oyununu kazanmak için mücadele edecekler. Eleme öncesi biraz olsun moral depolamak isteyen gönüllüler takımı ve ünlüler takımı ödül oyunu için kıyasıya rekabet edecekler.

Ödül oyununun ilk raundu yapıldı. Ödül oyunun ilk raundunda gönüllüler takımından Volkan ile ünlüler takımından İlhan Mansız karşı karşıya geldi. İlk raundun galibi ise gönüllüler takımından Volkan oldu. Bu akşam oynanacak diğer raundlar sonrasında ödül oyununun kazananı belli olacak.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Ödül oyununun oynanacağı Survivor bölümünde ekranlara Sabriye ile Serhat Akın arasında kavga da gelecek. Sabriye ve Serhat Akın arasında yaşanan konsey sonrasındaki gerginlikte taraflar birbirlerine çok sert sözler söylediler. Sabriye’nin tutumundan sonra Sabriye’nin diskalifiye olup olmayacağı konuşuluyor.

Survivor adası birleşme partisine çok az bir zaman kala önemli bir elemenin daha eşiğinde. İlk oynanan dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kaybetmiş ve eleme potasına ilk olarak takım arkadaşları tarafından en fazla ismi yazılan kişi olan Erdi girmişti. Sonrasında gönüllüler takımı arasında oynanan bireysel dokunulmazlık oyununda dokunulmazlığı kazanan Ogeday olmuş ve eleme potasına girmek üzere Berna’nın ismini vermişti.

Haberin Devamı

Bir sonraki dokunulmazlık oyununda kaybeden takım ise ünlüler takımı olmuştu. Ünlüler takımı arasında yapılan oylama sonucunda elenmek üzere en fazla ismi yazılan kişi Sabriye olmuştu. İlk eleme potasına giren ünlüler takımı yarışmacısı Sabriye olurken ünlüler takımının bireysel dokunulmazlık ödülünün sahibi de Serhat Akın’dı. Serhat Akın eleme potasına girmesi için ikinci olarak Adem Kılıççı’nın ismini vermişti. Böylece ada konseyinde elenmek üzere ismi olan kişiler, Berna, Erdi, Sabriye ve Adem olmuştu.

Birleşme partisine çok az bir zaman kala bu haftaki eleme sonucu çok daha büyük bir önem kazanmaya başladı. Her iki takım yarışmacıları da birleşme partisine gidebilmek için eleme potasına girmek istemiyor. Eleme potasına giren yarışmacılar arasında da büyük bir gerginlik hakim. Elenen yarışmacı büyük bir parti ile gerçekleşecek olan gönüllüler takımı ve ünlüler takımı arasındaki birleşmeye katılamayacak. Bu yüzden her iki takımda da gerginlik had safhada. Bu gerginlik zaman zaman takımlardaki yarışmacılar arasında kavgaya da sebep oluyor. Acaba kendine hakim olamayarak kavga eden yarışmacılar arasında birleşme partisine çok az bir zaman kala bir ceza ya da diskalifiye durumu gerçekleşecek mi?

Haberin Devamı