Gazete Vatan Logo

Survivor'da Hakan ve Nagihan arasında gerginlik! 61. yeni bölüm tanıtımı...

Survivor 2018 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve fenomenlerini oldukça heyecanlandırdı. TV8'in sevilen yarışması Survivor, reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Survivor'un yayınlanan 61. yeni bölüm tanıtımında Hakan ile Nagihan birbirine giriyor...

Survivor'da Hakan ve Nagihan arasında gerginlik! 61. yeni bölüm tanıtımı...

Survivor bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. Heyecan dolu dakikaların eksik olmadığı yarışmada Hakan ile Nagihan arasında neler yaşandı? İşte tüm merak edilenler ve yeni tanıtımda yaşananlar...

SURVİVOR 61. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

İlk dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımında en fazla ismi yazılanlar Murat ve Yağmur olurken; Hilmicem de Birsen'in ismini verdi.

İkinci dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımında ise en fazla ismi yazılan kişi Elif oldu. Mustafa Kemal ise Yiğit'in adını verdi.

ÖDÜL VE BARAKA OYUNLARININ KAZANANI HANGİ TAKIM OLDU?
Survivor'da gecenin ilk mücadelesi olan baraka oyununu Ünlüler takımı kazandı. Son zamanlarda üstünlüğü Gönüllüler'e kaptıran Ünlüler, mücadeleyi 10-4 kazandı.
Survivor'da ödülün pide ve kola olduğu ödül oyunu büyük bir üstünlüğe sahne oldu. Son zamanlarda büyük bir atağa kalkan Gönüllüler takımı zorlu geçmesi beklenen oyunu 10-4 kazandı ve afiyetle karınlarını doyurdu.
SURVIVOR 60. BÖLÜMDE SEMBOL OYUNLARINI KİMLER KAZANDI?
Survivor'da bu akşam sembol oyunları oynandı. Kadınlarda Sema - Birsen mücadelesini Birsen Bekgöz kazandı, Sema Aydemir elendi. Merve - Yağmur mücadelesini Merve Aydın kazandı, Yağmur Banda kaybetti ( 2 hakkı vardı 1 hakkı kaldı). Damla - Nagihan mücadelesini Damla Can kazandı (Hala 1 hakkı var), Nagihan Karadere elendi.
Erkeklerde ise; Mustafa Kemal - Hilmi Cem mücadelesini Hilmi Cen İntepe kazandı, Mustafa Kemal Kurt elendi. Adem - Ümit mücadelesini Adem Kılıççı kazandı (3 hakkı var ve devam ediyor), Ümit Karan kaybetti. (1 hakkı vardı ve o hakkı gitti)

Haberin Devamı