Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? 13 Eylül Çarşamba

13 Eylül Çarşamba tarihli Star TV yayın akışı, Yüksek Sosyete adındaki yerli dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Daha sonra, bir başka yerli dizi Hanım Köylü’nün tekrar bölümü ekranlara gelecek. Beni Affet ve İstanbullu Gelin, Kiralık Aşk gibi yerli dizilerle devam eden sabah kuşağı, Beni Affet’in yeni bölümü ve Balçiçek İlter ile Olay Yeri programları ile son bulacak. Ana Haber’den sonra ise akşam kuşağında yerli komedi filmi Recep İvedik 3 ve Çarkıfelek adlı yarışma ekrana gelecek.

Star TV yayın akışında bugün neler var? 13 Eylül Çarşamba

Haziran ayında başlayan ve sevilerek izlenen dizi Yüksek Sosyete adlı yerli dizi, 13 Eylül Çarşamba günü sabah kuşağında yayınlanan ilk program olacak. Yüksek Sosyete, sabah saat 06.00’da yayınlanacak. İyi bir oyuncu kadrosuna sahip dizide, zengin kız fakir oğlan arasında geçen bir aşk hikayesi anlatılıyor. Bu iki gencin yollarının kesişmesi ile macera başlıyor. Dizinin başrollerinde Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk gibi isimler bulunuyor.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

07.00’de ise, sevilen ege komedi dizisi Hanım Köylü’nün tekrar bölümünü Star TV ekranlarında izleyebilirsiniz. Ege’nin manzarası ve doğası ile göz kamaştıran bölgelerinde çekilen dizide, Yusuf Çim, Ali İpin, Aylin Kabasakal, Ayten Uncuoğlu, Mehmet Özgür, Gülsüm İlhan Ali gibi başarılı oyuncular rol alıyor. Dizide, Saklıköy’e babasının işlerini halledebilmek için dönen Ferit’in kendisini içerisinde bulduğu olaylar ve bir aşk hikayesi anlatılıyor.

08.30’da ise bir başka yerli dizi Beni Affet tekrar bölümü ile ekranlarda olacak. 7. sezonu ile ekranlarda olan dizide, Sıla Saraç, Metehan Şahiner, Şeyma Korkmaz, Özgür Çoban, gibi oyuncular rol alıyor.

Haberin Devamı

09.45’te ise, başrollerini güzel ve başarılı oyunculuğu ile adından söz ettiren Aslı Enver ile, ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz’in paylaştığı İstanbullu Gelin adlı dizi ekranlarda olacak. Dizide genç ve gururlu bir kızın karizmatik ve zengin bir iş adamı ile tanışması ve hayatları anlatılıyor.

12.30’da, yayınlandığı dönemde milyonlar tarafından sevilerek izlenen romantik komedi dalında yerli dizi Kiralık Aşk Star TV ekranlarında yayınlanacak. Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç’un paylaştığı dizide, bir oyun olarak başlayan bir aşkın, çok büyük bir aşka dönüşmesi sonucu ikilinin başından geçen olaylar ekranlara geliyor.

14.30’da ise, Beni Affet dizisinin 7. Sezonundan yeni bölümünü Star Tv ekranlarında izleyebilirsiniz.

16.15’te, Balçiçek İlter’in geçtiğimiz hafta sunmaya başladığı yeni program Balçiçek İlter İle Olay Yeri ekranlarda olacak. Canlı yapılan bağlantılarla ve edinilen ip uçları ile olayların çözüme kavuşturulmaya çalışılan program hafta içi her gün Star TV ekranlarında.

Haberin Devamı

19.00’da ise başarılı haber spikeri Nazlı Çelik’in sunumu ile ekranlara gelen Star Haber ile gündeme dair bütün detayları alabileceksiniz.

Akşam kuşağında ise ilk olarak Şahan Gökbakar’ın senaryosunu yazıp başrolünde oynadığı komedi filmi Recep İvedik 3 yayınlanıyor olacak. Daha sonra ise 22.00’da Mehmet Ali Erbil’in sunumuyla ekrana eğlenceli yarışma programı Çarkıfelek gelecek.