Gazete Vatan Logo

SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet SSK Hizmet Dökümü Alma

SSK gün sorgulama ve SSK hizmet dökümüişlemleri online olarakhizmete sunulmuştur. E devlet kapısını kullanarak SSK gün sorgulamanızı yapabilirsiniz. Detaylara bakalım.

SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet SSK Hizmet Dökümü Alma

SGK, vatandaşların kurum üzerinden aldıkları hizmetler ile ilgili detaylara ulaşabilmesi ve bu işlemlerini kolay bir şekilde yapabilmesi için online olarak uygulamalar oluşturulmuştur. Oluşturulan uygulamalar üzerinden yapılacak işlemler ile birlikte kolayca bilgi alınabilmekte ve sigorta takibi yapılabilmektedir. Bu konuda özelikle emeklilik için sigorta takibi yoğun olarak yapılmaktadır. Sigorta üzerinden yapacağınız SSK gün sorgulama ile birlikte sizler de sigortanızdaki son işlemleri görüntüleyebilir ve sigortanızı takip edebilirsiniz.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

SSK GÜN SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

E DEVLET GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

SİGORTA SORGULAMA

Sigorta üzerinden yapılan prim ödemeleri sonucunda kişinin sigortasında kaç gün olduğunu öğrenmek için SSK gün sorgulama yapılması yeterli olacaktır. SSK gün sorgulama ile toplam gün sayısının yanında, kişilerin aylık olarak prim ödemeleri ile kaç gün kazandığını görmesi de mümkündür. Bu sayede işveren tarafından eksik prim ödemesinin yapılıp yapılmadığı da bu sayede kontrol edilebilmektedir. Kişilerle herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına, SSK gün sorgulama yaparak sigorta takibinde bulunması yararlı olacaktır. ÜstelikSSK gün sorgulama ücretsiz olarak sunulduğu için kişilerin herhangi bir sıkıntı yaşamadan SSK gün sorgulama yapması mümkündür.

Haberin Devamı

SSK gün sorgulama işlemlerinde vatandaşların sigortalarına bağlı olarak hizmet dökümlerini alması gerekmektedir. Hizmet dökümünde yer alan gün bilgisi sayesinde gün sorgulama işlemleri yapılabilmektedir. Bu açıdan vatandaşların hizmet dökümüne erişim sağlaması gerekir. Hizmet dökümü için ise e devlet kapısından yararlanılması ve e devlet kapısı üyeliği ile sisteme giriş yapılması gerekir. Aksi halde SGK tarafından e devlet kapsı üzerinden sunulan hiçbir hizmete erişim sağlanması ve bilgi alınması mümkün olmayacaktır.

SSK Hizmet Dökümü Nasıl Alınır?

SSK hizmet dökümü, SSK’lı sigortası olan kişiler için geçerli olup kısaca 4A olarak tabir edilmektedir. Bu nedenle SSK hizmet dökümü almak isteyen kişilerin 4A bağlantılarını takip etmesi ve 4A hizmet dökümü seçimini yapması gerekmektedir. Yapılacak olan bu SSK hizmet dökümü seçimi sayesinde kişilerin hizmet dökümü ekranda yer alacaktır. Detaylı şekilde hazırlanan SSK hizmet dökümü üzerinden gün bilgisinden işe giriş tarihlerine kadar istenilen ve ihtiyaç duyulan tüm bilgilerin öğrenilmesi mümkündür.

Haberin Devamı

SSK hizmet dökümü için e devlet kapısındaki belirtilen hizmetler arasından seçim yapmanız gerekmektedir e devlet kapısında SGK tarafından sunulan tüm hizmetler, SGK başlığı altında sıralanmışdurumdadır. Sizler de ilgili bölümden kolay bir şekilde seçim yaparak SSK hizmet dökümü alabilirsiniz.