Gazete Vatan Logo

SSK Gün Sorgulama Ve E Devlet Girişi İle SGK Borç Sorgulama

SSK gün sorgulamaişlemini e devlet kapısını kullanarak yapabilirsiniz. Sadece SSK gün sorgulama değil diğer SGK borç sorgulama işlemlerini de sistem üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. SSK sorgulama detaylarına bakalım.

Sigorta konusunda vatandaşların geleceği söz konusu olduğu için işlemler her zaman yakından takip edilmektedir. Hiçbir işlem yapılmamış olsa dahi çalışan kişiler her ayın sonunda prim ödemelerinin yapılıp yapılmadığını kontrol etmek için sigorta sorgulama hizmetlerinden yararlanmaktadır. Yıllardan beri E SGM hizmet ekranı üzerinden vatandaşların bu tür ihtiyaçlarına cevap veren SGK, artık e devlet kapısı üzerinden hizmetlerini sunmaktadır. Bu kapsamında SSK gün sorgulama gibi hizmetleri yerine getirmek ve online olarak sorgulama yapmak isteyen vatandaşların e devlet kapısını kullanması gerekmektedir.

SSK HİZMET DÖKÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

SSK GÜN SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

SSK SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

E DEVLET GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

E devlet kapısı üzerinden SSK gün sorgulama değil, SGK tarafından online olarak sunulan tüm hizmetlere erişim sağlanması mümkündür. Bu bakımdan kişilerin SSK gün sorgulama işlemleri sonrasında SGK’nın diğer hizmetlerinden de yararlanması, fayda sağlayacaktır.SSK gün sorgulama, sunulan hizmetler arasında en çok tercih edilen işlemdir. Bu bakımdan SSK gün sorgulama yaparak siz de sigorta kontrolü yapabilir ve ne kadar gününüz olduğunu öğrenebilirsiniz SSK gün sorgulama için SSK hizmet döküm almanız gerekmektedir.

Haberin Devamı

Alacağınızhizmet döküm ile birlikte sigortanız üzerindeki tüm işlemleri görebilir ve belli periyotlar halinde bilgi alabilirsiniz. Özellikle prim ödemelerinin düzenli ödenip ödenmediğini SSK gün sorgulama kapsamında kolayca görebilirsiniz. SGK tarafından sağlanan hizmetler belirtildiği gibi kişilerin işlerini büyük ölçüde kolaylaştırılmaktadır. Online olarak sigorta takibi yapan kişiler böylece herhangi bir mağduriyet yaşamadan sigortaları için işlem yapabilmektedir. Eğer bu konuda bir sorun yaşıyorsanız SGK kurumları üzerinden gerekli başvuruları yapabilir ve böylece sorunu çözebilirsiniz.

Online olarak e devlet kapısı üzerinden sunulan işlemlerde, kişilerin herhangi bir ücret vermesine de gerek yoktur. Online işlemler bu yönden de vatandaşlar için avantaj sağlamaktadır. Sorgulama yapmak isteyen kişilerin sadece e devlet kapısı üyeliğinin olması yeterlidir. E devlet kapısı üyeliği ile istenildiği zaman belirtilen hizmetler üzerinden işlem yapılabilmektedir.

Haberin Devamı

SGK Borç Sorgulama

Online olarak SGK borç sorgulama yaparak sigortanı üzerinden herhangi bir borcunuz olup olmadığını da kontrol edebilirsiniz. SGK tarafından bu konu için de hizmet sunulduğu için yapacağınızSGK borç sorgulama ile birlikte kolayca aldığınız hizmetler için ödeme yapıp yapmadığını ya da ödeme yapılması gerektiğini görebilirsiniz. Böylece sigortanız ile ilgili tüm detaylara online olarak ulaşarak, bu konuda işlerinizi yakından takip edebilirsiniz. Özellikle borç sorgulama konusunda bilgi almanız ile birlikte, daha fazla faiz ücretinin borcunuza eklenmesini önleyerek online olarak ödeme yapabilir, borcunuzu kolayca siz de kapatabilirsiniz.